Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 3 januari 2015 01:04

...Efter inte allt för länge med ek skivor i köket som skötts efter konstens alla regler så har vi bestämt oss för att sätta in nya bänkskiva i laminat i stället. Dålig kvalitet på ekskivorna som vi satte in. Spruckit i lim och flisor som släpper. Trots oljning och ömt vårdande. Har bestämt mig för svarta sten laminat så det blir lite liv på bänkarna i alla fall. Skulle ju prompt ha trä från början men inser nu mitt misstag. Suck!!! Är huvudet dumt får plånboken lida. Blir säkert kanonbra med de nya sen.

Nu ska jag läsa lite på en ny bok. Svalt i sovrummet för jag drog ner tempen på elementet och öppnade fönstret då jag städade. God natt på er!!!

Av Åsa - 2 januari 2015 22:12

...hockey å jag har städat sovrummet. Blev en tur till Sandviken med Eva å Benny. Lite mys så där utan en massa tjat om både ditt å datten.

Nu när jag städat å tagit bort hundhår ur sängen så kom gubben upp å överraskade mig med att sätta upp nya takkronan. Var ju period vila i hockeyn. Så här ligger jag nu och beundrar sovrummet. Har fått upp lite på väggarna oxå. Det som är kvar är de gammel dags eluttagen och lysknapp. Himla skönt. Just ja vi ska upp med en tv på väggen oxå.

Nu ska jag skita i det här å gå ner för att göra dem sällskap vid tvn en stund. Lägger in några bilder på sovrummet nedan. Dock så bäddade jag inte på med överkast och å prydnads kuddar nå nu.

Av Åsa - 2 januari 2015 14:02

...blev visst en sovmorgon idag. Vad gör väl det när man är ledig. Haft en vovve som ömsom legat i sängen och på mig. Skönt är det i alla fall att ha ett riktigt sovrum. Kaffe smakar gott och vi ska snart iväg och handla, åtminstone hämta ut gubbens meduxin.

Tänkte fixa upp tavlor och lite annat smått och gott i sovrummet. Läst klart boken så nu har jag laddat ner en ny. Är inne i en läs period tror jag. Kanske tar jag mig en bastu senare när gubben kollar hockeyn. Mys pys! !!

Ska åka ner med Nasonex till Eva. Hon är ju så jäkla förkyld igen. Å lom hörd. Hon testar nog på hur det är att bli gammal vad det gäller hörseln. Hihi

Av Åsa - 1 januari 2015 19:49

.....och varit på kaffe hos Eva å Benny. Matlagningen gick som en dans och nu hör jag på Musketörerna. Gubben somnade på soffan. Han ska ju ut och jobba i natt igen.

Senare ska jag kolla på nya Beck. Älskar ju dessa filmer jag. Blir spännande och få glo på den. Tur att kompisarna talade om att den var igen kväll, för det hade jag totalt glömt bort. Virrpanna de luxe är jag för tillfället.

Av Åsa - 1 januari 2015 14:36

....bilen på väg in till Gävle för att hämta Magnus. Kom hem från jobbet vid strax före nio i morse och gick upp i sängen och lade mig. Så himla gött efter näst intill noll sömn på jobbet. Inte direkt kul att sova i en gigantisk popcorn kastrull. Fick sällskap av vovven och gubben som sov gott efter sitt nattskift. Seg i kolan idag.....å jag drack inte en droppe alkohol igår. Somliga straffas ändå.

Blir nog lite soffmys med kaffe när vi kommer hem innan jag drar igång matlagningen.

Ha en fin början på det nya året. Se det positivt och med nya ögon. Allt blir vad man gör det till.

Av Åsa - 1 januari 2015 00:41

....på börjades för min del i en kastrull med poppade popcorn....tro mig det lät då så när folk smällde upp halva månads lönen i raketer. Fint.....jo men visst....vansinne....uuuuu ja....med tanke på alla djur både tama och bilda som inte gillar ljudet. Finns ju faktiskt folk som lider av det oxå.

Vet ju att vår vovven inte är direkt förtjust i ljudet.....går skapligt när han ser vart det kommer ifrån. Annars är han en liten vovve, typ knä hund. I verkligheten är han nästan lika hög som köksbordet å väger mellan 45 å 50 kg. Inte direkt liiiiiiiiten.

Nu får de väl för faaaaaan ge sig med smällande. ...klockan är ju 00.40....det är edan nytt år puckon!!!!

God natt och sov gott.....hoppas ni slipper huvudvärk och ångest å årets första dag.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards