Alla inlägg under februari 2015

Av Åsa - 25 februari 2015 10:31

....tråkigt det är å vara förkyld. Orkar ju inte göra sånt som jag tänkt. Tur att det finns fler dagar över till sånt dom handling mm. Just nu fokuserar jag på vila så jag orkar jobba sista natten i natt. Sen ledig till lördag natt. Förhoppningsvis så har det lugnat ner sig med förkylningen tills dess.

Undras vad vi ska ha för käk här till kvällen. Gubben.är ju gift med Ovako (jobbet) en här veckan så vi syns inte så mycket. Å andra sidan så sliter vi u inte ut varandra heller. Får väl.hitta på nåt lättlagat åt juvelerna. Får masa mig in på apoteket och affären när jag ändå ska ner och hämta grabben på Bruket. Sen blir det nog till att krypa ner i sängen och glo på tv innan jag åker å jobbar.

Av Åsa - 24 februari 2015 22:08

....vilken åkning hon gjorde idag Kalla. Duktig tjej!! Själv har man inte kommit ut från starten. Nu hade ju jag aldrig någon tanke på att bli skidåkare heller. Det enda positiva när jag skavde runt i elljusspåret med pappa på den tiden det begav sig var ju att jag var kobent så skidorna passade perfekt i spåret. Tjihoooo....vad det gick fort i utförsbackarna. Uppför önskade man att pappa hade en lina runt midjan så man kunde få drag hjälp....det sket dig totalt det.

Däremot hade jag väl den ultimata uppväxten när vi flyttade till Storvik samma år som jag fyllde tio. Kom snabbt på att de hade utomhus pooler där. Tempererade! ! Jag i stort sett bodde på badet hela sommarloven. Jag älskar ju vatten och var mer som en fisk i poolen. Det var grejer det.

Nu inväntar jag att hostmedicinen ska verka så jag får någon timmes sömn på jobbet. Är ju inget mer än riv i bröstet och hosta. Ingen feber än....peppar peppar....hoppas jag slipper den. Host harkel och gonatt från mig till er alla!!

Av Åsa - 24 februari 2015 13:21

....hack. Urrrrk, för slemmiga luftrör. Smällar man får ta kan man ju säga. Lite mer luft från Egypten skulle ju inte vara helt fel nu. Få rå om tokiga nyfunna vänner från Live long å Väsby. Vilka godingar. Deras sällskap och glädje lever vi på länge. Hur trevliga som helst.

Har ju en ny tripp att se fram emot lite längre fram i år. Det blir med andra goa vänner det. Måste väl gjort nåt rätt här i världen då folk vill umgås med oss. Bättre att vårda sina diamanter till vänner än att ha en grusgång full med bekanta.

Just nu sitter vi här jag och svärdotra och diskuterar hofors lindningen. Ett bra redskap /hjälpmedel i äldre vården.

Av Åsa - 23 februari 2015 21:43

...du, vem är jag......det är ju för mig en enkel fråga. Jag vet vem jag är och var jag kommer ifrån. Sen att jag är som jag vart när jag inte blev som jag skulle....är för mig en petitess. Vill man inte finnas i min närhet så behöver man inte...man behöver liksom inte älska alla och inte heller älskas av alla. Hoppas ni fattar vad jag menar.

Mitt liv just nu....är för mig min ventil med mina tankar, funderingar om både klokigheter och tokigheter. Det är liksom som jag är. Jag kan nog tjöta, nöta, stöta och prata om det mesta. Är inte brydd att slänga käft om nåt. Kanske det stör en del att jag är sån....fast jag kan nog intyga att det är mer dras bekymmer än mitt.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Host meduxinen har runnit ner i halsen och jag hoppas att den vet vad den ska höra där. Inget kul att gå runt med ett rivjärn I bröstet. Fast som jag brukar säga...ont krut förgås inte så lätt....alltså bör jag överleva detta oxå. Hihi

Såg i reklamen från lidl att de skulle ha porslins knoppar i 4 pack nu i veckan....jag har ju en byrå i hallen att ta itu med. Den ska målas och bytas knoppar på. Dags att dra igång det projektet nu då. Hoppas de har nå knoppar som jag gillar på Lidl få. 4 st för 50 kr.2 billigt som fan. Å jag behöver 8 st. Kul att få höra ordning byrån. Bild bevis kommer senare.

Kom en känsla av längtan över mig nyss...kom på att jag inte kommer träffa gubben särskilt mycket denna vecka....å då kom längtan efter att ha honom vid min sida så där helt apropå. Måste ju ta vara på varandra i nuet....man vet aldrig hur det ser ut en annan dag. Kram på er alla å tack för att ni orkar med mig och mina tokigheter.

Av Åsa - 23 februari 2015 10:28

...Matte en sväng och hunnit fått kaffe av bästa Kerstin. Vaknade med känslan av ett rivjärn i halsen/bröstet. Tog lite astma spray och nu ligger jag uppe och vilar så jag orkar jobba till natten. Ingen feber i slla fall. Får mota hostan till natten med meduxin oxå.

Vovven hör mig sällskap. Eventuellt får vi hämta lillen på dagis i fall.åappa Martin blir sen hem . Kanske Sara å Martin kan fixa det.

Nu myser jag vidare med vovven en stund.

Av Åsa - 22 februari 2015 16:38

...ja!!! Känner mig relativt nöjd efter att ha dammsugit och torkat golven. Matte och gubben var snäll och for iväg med pappers insamlingen. Skönt att ha det gjort nu när det verkar som om förkylnings basiluskerna är på besök hos mig. Urk!!! Hoppas på att det inte blir värre så jag måste va hemma från jobbet. Vill inte vara sjuk nu.

Lite läsk in i huvudet sen blir det till att sanera toan. Tror jag drar av sovrummet uppe med snabeldraken när jag går och lägger mig. Måste kliva upp och skjutsa Matte i nåt ärende i morgon bitti. Hade ju hoppats på att få en sovmorgon. Ack vad jag bedrog mig.

Av Åsa - 22 februari 2015 14:03

....bil tur med gubben. Hamnade till slut på Ikea för lite I handlingar av zip påsar. Tog en kaffe och Köttbulls macka där oxå. På väg hem larmade min bil på bensin å vi kom överens om att tanka efter vi varit in till Benny på kaffe. For in i Standarn å ingen Benny hemma trots att vi kommit överens om att vi skulle komma. For å tankade å vem stod där med sin son om inte Benny. Hihi. .han hade i vanlig ordning fått soppa torsk på Saaben. Benny hade återigen lyckats med att göra en en "Benny". Han kommer ju få leva med pikar i resten av sitt liv.....så är det bara!!!

Nu har vi dragit igång kaffet hos Benny i väntan på att han kommer hem igen. Gott med kaffe så kanske jag orkar rasta snabeldraken en vända sen. Till kvällsmat blir det tjocka revbensspjäll och potatisgratäng. Även lite paj från gårdagen.

Härligt väder har vi med soooool.

Av Åsa - 22 februari 2015 10:50

...bröstet vaknade jag med....vill inte bli förkyld. Fast det är bara till att ta det som det kommer. Får väl mata i mig host meduxin till natten om inte annat.

Jag som ville ut och gå i solen, orkar inte det som jag känner mig nu. Blääääää! !!

Hur som helst så är det lite vår i luften. +5 grader och lite soool. Härligt värre. Hoppas det håller i sig ett par dagar. Jag hade planerat in en solning på solariumet idag oxå. Det sket sig det å.....svettas ju av att sitta i soffan så då blir det bara äckligt å ligga i solariet.

Nu ska vi krydda lite revbensspjäll som vi ska äta till kvällen. Till det blir det potatisgratäng.

Hittade en bild som är rätt talande om man lyssnar på en del av våra politiker. Måste ju ha missat geografi lektionerna i skolan moderat ledaren. Falun ligger i fjällen.....asgarv.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards