Alla inlägg under februari 2015

Av Åsa - 21 februari 2015 19:11

...en soffa under natten. Känns i kroppen idag kan jag säga. Hur som helst så var det ju i ett gott syfte. Väl hemma myste jag en stund med vovven i gäst sängen. Efter en stund tog gubben och äldsta grabben med sig vovven och for till Hubo-Långsjön. Kompisen var ju där och jobbade lite så de passade på att åka en sväng så jag fick vila. Sen kom Benny hit på kaffe.

Efter det for vi och handlade. In en sväng i Standarn och sen för att förbereda kvällsmaten.....tacopaj med sallad. Matte hade ugnen igång och höll på att baka mockarutor. Kul när de tar egna initiativ, ännu roligare om de röjde undan stöket efter sig oxå....hihi

Nu tittar vi på hockey och har mat koma. Stor skål med lösvikts godis på bordet och jag vill inget ha. Är sååååå mätt!!!

Ledig till måndag natt. Skönt att sova i sin egna säng nu till natten. Ha det fint i lördags myset. Kram!!

Av Åsa - 20 februari 2015 16:10

....soffan med huvudvärk. Var mer död än levande ett tag kändes det som. Käkade Falu rågrut med bacon ost på när jag vaknade. Mums!! Strax iväg och jobba igen. Har laddat med Ipren så jag härdar ut i natt. Inget kul med nå basilusker som som far runt i kroppen och inte gör sig riktigt till känna.

Imorgon blir det nog en promenad med vovven å gubben om vädret tillåter. Ska försöka lura ut gubben en sväng. Kroppen och knoppen behöver frisk luft.

Ha det gött i fredags myset!!!

Av Åsa - 19 februari 2015 16:44

...inte bra för hjärtat. Inte ens hemma från soffan. Blir ju för fan svettig av att heja fram våra svenska åkare. Pust!!!

Strax är det dags att åka och jobba.

Har varit och handlat lite förnödenheter med gubben efter pmöte. Ordningen är återställd och vi lär inte svälta i helgen heller.

Packa väskan och dra iväg på jobb nu då. Åter hemma efter 8.15 i morgon. Piiiiip!

Av Åsa - 19 februari 2015 08:21

...en vovve som pussade mig på tårna. När han såg att jag rörde på mig så hoppade han upp och trängdes ner sig mellan mig och gubben. Han är en sköning vovven. Inte en suck att jag fick somna om. Tur är väl det då jag har p-möte nu på förmiddagen.

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe och har lyckats suttit på ena foten (vilket jag ofta gör) så nu har jag sockerdricka upp låret. Suck!!

Ska ut och jobba till kvällen. Hoppas vi hinner med det vi ska där emellan. Annars kommer det ju fler dagar. Dags att kamma till sig lite så man inte skrämmer kollegorna mer än vanligt. Ha en fin dag...det är bara DU som kan påverka hur din dag blir. Allt sitter i huvudet och i tanken. Så är det bara. Tjingeling! !!

Av Åsa - 18 februari 2015 11:53

...skön promenad med vovven i alla fall. Bättre än ingenting. Rygg helvetet höll på att stoppa mig när jag skulle bocka mig ner och ta en snöboll och kasta åt vovven. Höll på att låsa sig med mig ståendes som en märka med arslet i vädret. Ryggskott på gång????? Vill inte......

Gubben och äldsta sonen är nu inne på affären, jag valde att stanna i bilen då jag har broddskorna på. De är livsfarliga att gå i inne på butiks golven.

Av Åsa - 17 februari 2015 21:18

...bortskämd och lyckligt lottad. Har en fantastisk familj. Alla inkluderad. Ligger i sängen och ser på tvn. Tvn är placerad på en pall för den har inte kommit upp på väggen än.....men attans så bortskämd jag känner mig så här nu när förkylningen är på intågande.

Vovven har placerat sig i husses säng och det är så varmt här. ...fönstret åkte upp. Kanske man sover lite bättre då.

Har lite idéer på gång igen. Får se om jag kommer till skott och genomför dem . Det visar sig.

Av Åsa - 17 februari 2015 10:14

...jag velat vakna i Egypten. Sanslöst vad det är härligt där. Lite snorig och inte direkt på topp....men va fan det ger sig det oxå. Varför hänga läpp och gå runt å sura.....nej positiva tankar lyfter en själv och omgivningen. Så är det bara!! Jag gillar inte surpuppor. Fast jag respekterar att alla kan ha en dålig dag. Jag vet ju med mig själv att jag kan vara pest och kolera när jag inte är på topp.

Vaken i omgångar i natt på grund av lite olika anledningar. När jag väl somnade så vaknade jag av att älsklingen kom hem från jobbet. Lyckades knoppar in en stund till å har varit uppe sen 8. Nu glor jag på lite dravel på tvn med en kopp kaffe. Mulet ute och inte direkt lockande att ta den där promenaden som jag tänkte. Städa borde jag oxå göra, men va fan jag är ju ledig i morgon oxå. Det som inte blir gjort idag blir gjort en annan.

Ha en fin tisdag....det tänker jag faktiskt ha. Puss på er alla !!!

Av Åsa - 16 februari 2015 18:43

....efter jobbet, kändes väl inte direkt lockande. Fast det blev ju bra i slut ändan. Gillar ju folk med humor jag. Michael Södermalm var en klok kille. Fast det mesta var för mig sunt förnuft.

Var och handlade åt svärmor. Var meningen att hon skulle följa med, men Jon fick liv att vara hemma och vila i stället. Hon var lite skakig när vi kom för att hämta henne. Hon fick vila och fick handlat i alla fall. Å på så vis orkade hon ju med att gå på 2 års kalas hos Léon. Han skulle ha tatueringar och jag fråga om gammel farmor fick en. Nää....sa han och vände på klacken. De vet vad de vill de små juvelerna. Hihi.

Nu lite soff slapp och pizza innan gubben ska ut och jobba natt. Provade dotra guldiga pilot bågar idag.....satan vad jag gillade dem. Skit snygga ju!

I morgon förmiddag fnular jag på en promenad om vädret tillåter....lite soool och nyp i kinderna skulle inte vara helt fel.

Bilden på tårtan nedan visar hur det kan se ut när tårtan/cheesecaken slitit sig från tårtfatet och hamnat på golvet. Shit happens!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards