Alla inlägg under februari 2015

Av Åsa - 6 februari 2015 19:17

...en Leksing från Väsby, finns alltså förståndigt folk nedanför Dalälven
oxå. Många trevliga timmar med dem.

Varit och snorklat. Nästan helt vindstilla idag och hett. Var på stranden från 9 till efter 13. Skööööönt.

Knäppte lite kort nu på kvällen längs kajen. Fisken såg spöklika ut. Tog även bilder på helt makalöst fina konstverk av pumpor med mera.

Har duschat saltet från kroppen och smort in oss från topp till tå. Snacka om att man blir välmarinerad här nere. Att är lugnt och skönt och vi har fortfarande inte slagit ihjäl varandra.

Sista bilden är gubben på jakt efter syrs jäveln. Hihihi



[Bild]

Av Åsa - 6 februari 2015 06:20

...har glidit ner över ögat idag. Vill inte kliva ur sängen. Fast uppe är jag. Bara till att få i sig frukost och gå ut till stranden. Idag söker vi nog skugga. Totalt vindstilla är det och varmt som attan redan nu. Här är klockan 7.20 och hemma 6.20

Gubben tar en morgon fisning på toa o h jag sitter på balkongen.

Av Åsa - 5 februari 2015 14:48

...vem lyckades stå på benpiporna om inte jag....suck!!! Inget ovanligt...ser det positivt, man måste ju strecha ledbanden nån gång oxå. Hur som helst så har vi åkt buss över till port gahlib och köpt på oss solkräm och aftersun. Annars går inte pengarna på nån shopping. Orkar inte med att prata med egyptiska säljare. Liiiiiiiite påstridiga är dem. Vi köpte solkräm men det fanns en kräm för vitare hud oxå....lite sjukt är det här i världen. Tror att jag ska köpa en sån åt gubben som alltid säger att vit man ska vara vit.

Av Åsa - 5 februari 2015 12:25

...vi snorklat å vi kan inte sluta att fascineras av vilken värld det finns under havs ytan. Sett alla möjliga färger på fiskar å musslor.

Nu smälter vi käket en stund innan vi tar bussen in till Port gahlib för lite inköp. Mer after syn och solskydd behövs. Gubben käkade bläckfisk till lunchen. En nederländare stod och förklarade för en tysk att det var magnifikt gott trots att det var calamari bebisar. Blev lite full i skratt då jag lyssnade på herrarnas diskussion.

Bild på bläckfisk bebisen nedan.

Av Åsa - 5 februari 2015 07:28

...frukost i magen. Å sen ner på stranden i skuggan idag. Solen tog som fan igår när det blåste som värst. Jaja...bara smörja å se glad ut. Inatt vaknade vi 3 och tog ett bloss sen somnade vi om så gott. Gubben har fått en vana att äta frukost....så nu har han sagt att jag måste kliva upp å göra pannkakor och omelett åt honom hemma....det sket sig kan jag säga direkt.

Min mage var lite sisådär igår....värmen tar på den lille rackaren. Inget allvarligt i alla fall.

Nu har gubben två jack i huvudet. Han var väl lite trött när han gick på dass i natt å sprang naturligtvis in i haspen på dörren. Han kan han. Tror jag ska sy en leksak åt honom....verkar ju behövas. Hihi

En vecka har rusat förbi och det återstår ännu en. Tror faktiskt att vi överlever det oxå.

Lampa i foajén på hotellet. Lite läcker tycker jag.

Av Åsa - 4 februari 2015 13:16

...och tagit en promenad i öknen längs med Röda havet. Skönt att traska där nu när det blåser. Gick i bikini. Skulle jag aldrig gjort förut. Tog en öl i strand baren på väg tillbaka till hotellet. Nu ett vi en öl i skuggan innan vi tar oss en siesta.

Vaknade ju 5 i morse både jag och gubben. 4 hemma. Var ut på balkongen och lyssnade på syrsan å rökte. Somnade om en sväng till. Värmen tar på orken. Lite färg på kroppen har vi nog oxå när vi kommer hem. Till o med gubben går i shorts hela dagarna. Helt jäkla sanslöst. Hihi.

Av Åsa - 4 februari 2015 09:37

...på stranden i 3 timmar och nu ligger vi vid poolen. Gubben blev attackerad av ett parasoll på stranden. Blev till att plåstra om honom. Bild bevis nedan. Blodet rann i tre strilar ner i ansiktet. Vi löste det oxå. Nyss gick min kopp med kaffe i backen...suck!!

Blåser mycket idag så vi orkade idag sitta på stranden. Vi får väl snorkla i morgon. Ska snart bada i poolen istället.

Av Åsa - 3 februari 2015 17:00

...svalkande brisen och myser i väntan på kvällsmaten. Har haft en dag i skuggan idag. Går åt mycket smörj solkräm och mjukgörande. Håret mitt bleks rätt bra i solen.

Ikväll är det fakir och eld show på underhållningen. Får se om vi kollar på det eller fortsätter att slappa. Killarna som jobbar här måste ha gris skift....trots att de är muslimer...hihi Är här hela tiden och även i standbaren. Vi klagar på värmen hemma å här fryser folket för det är vinter för dem. 27 -30 grader skulle inte vara fel att ha hemma på vintern oxå.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards