Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 20 mars 2015 08:46

...Sedan 03.00 piiiiip å inte fan hänger jag läpp för det. Gubben vaknade prexis å jag har självklart kaffet klart åt honom. Vovven vet inte riktigt vilket ben han ska stå så han vallar fram å tebax.

Grått ute och här i Beverly hills (Robertsholm) hade det snöat på morgonkvisten. Lappmöglet måste ju ner för att vi ska få vår på riktigt. Så är det bara med den saken!!

Nu ska jag göra gubben sällskap och ta mig lite frukost . Tjingeling!

Av Åsa - 19 mars 2015 20:05

....en underliggande stress har släppt. Trött som faen efter mötet. Omedvetet har man gått med tankar och funderingar. Skönt att det är klart.

Åkte med goa Kerstin och käkade innan jag började jobbet. Tack för sällskapet min härliga vän!! Blir så glad av dig. Tur att jag fick i mig mat annars har jag nog inte pallat att jobba.

I morgon har jag inget inplanerat vad jag vet. Tar nog dagen som den kommer. Skönt det med !!!

Av Åsa - 19 mars 2015 10:52

...piggelin...nja..har varit och skjutsat grabben på provtagning och sedan varit och grattat bästa svärmor på 76 års dagen. Blev bjuden på choklad och hallon tårta som Anki gjort. Mums!!! Léon och dotra var oxå med.

Nu lite mellis och tvn får göra mig sällskap innan jag drar på möte och jobb. Blir en låååååång eftermiddag/kväll idag. Sånt man får leva med.

Av Åsa - 18 mars 2015 21:30

....och en mumsig sallad till det var inte helt fel nu på kvällen. Var ber och handlade tidigare och fick en kaffe hos våra goa vänner. Tänk att de står ut med oss i ur och skur.

Hur skönt var det inte att vara ut i ca 3 timmar med vovven å Sara idag då. Trött som få är jag nu. Måste komma ut nå mer den här veckan. Vill ju få minst ett par km helst varje dag i benen . Det mår både kropp och knopp bara bra av. I morgon ska jag åka och fira svärmor på fm. Sedan blir det hem och luncha....efter det så blir det planerings möte i 4 timmar innan jobbet. Måste hinna med att tå o mig nåt att äta igen där i mellan. Blir lätt att man äter för lite. Inte bra för mig det inte.

Nu ska jag släcka lampan och sova. Ska skjutsa Matte på provtagning i morgon bitti. Tjolahopp å tjolahej nu är det gonatt från tossiga mig!!!

Av Åsa - 18 mars 2015 14:39

....njutit i solen. 3 timmar ute var inte helt fel. Vovven fick mycket spring och stoj....han är helt slut nu. Har käkat lite lunch bestående av toast med gårdagens köttfärssås och ost. Nu är jag lite trött.....Friskluften tar hårt på en.

Gubben ropar från köket och säger att jag ligger illa till...hm mm.....till kvällen. Han sitter och mölar i sig nykokta ägg. Blir väl dimma i sovrummet och en välrest tältpinne. Hihi....stackars mig.

Ska åka och köpa lite keso och creme fraiche så jag kan laga lite paj till kvällsmat
Fast det är ingen panik....gräset ligger på tinning så det är ingen stress.

Av Åsa - 18 mars 2015 10:24

.....så himla skönt med varmt vatten på en värkande kropp. Bara till att sparka igång dagen. Kaffet intaget vid tvn och nån såpa om husfruar over there. Omg....vilka stollar!!

Ska ut på prommis lite senare. Så nu tar jag det lite lugnt en stund till. Bara för att jag kan.

Av Åsa - 17 mars 2015 23:16

....party hos bästa Jennie. Fina kläder, trevligt folk och gofika. Inte alla tisdagar som ser så ut. Toppen kväll som avslutas med lite tv i sängen ackompanjerad av gubbens och vovven snarkningar. Kollade in mitt schema och insåg att vi inte kommer att ha mycket ledigt ihop jag och gubben. Får väl se det positiva i det att vi inte sliter ut varandra heller.....får väl ta vara på de stunder som blir över. Så är det bara!!

Duktig var jag på partyt.....Shoppade ingenting, å det är jätte bra för att vara jag. Åtminstone enligt mina nära å kära. Fast jag tycker nog själv att jag är rätt duktig nu för tiden ändå. Så det så!!!

Börjar fundera på att dra ner på bland annat rökningen.....och läsk dricka. Pepsi Max är mitt gissel förutom ciggen. Blir till att bita ihop....å med tanke på eventuellt ingrepp/operation så småningom så är det ju bra att vara rökfri med tanke på läkningen. Jag har ju ä nu inte varit på bedömning, men jag håller fingrar och tår att jag får hjälp i mitt löshuds dilemma.

Dags att vissla hit J Blund så man får lite sömn. Natti på er!!!

Av Åsa - 17 mars 2015 14:56

....härlig dag. Varit till svärmor på kaffe. Efter det tog vi en låååååång härlig promenad i solen med vovven jag och gubben. Kollade på änderna och uppe på Robertsholms raka längs järn vägen fick vi förmånen att länge titta på en liten råbock. Så fin i solen. Försökte knäppa kort men det gillade inte råbocken, då fick han bråttom där i från.

När vi kom hem tog vi en kopp kaffe och sedan lite mys vila på soffan. Ska snart dra igång med maten. Idag blir det spagetti och köttfärssås. Det är ju mat det oxå. Till kvällen ska jag åka på Meandi party hos Jennie på jobbet. Kul!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards