Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 16 mars 2015 21:38

...kvällsmaten blev kanoners. Till och med lillen käkade med god aptit. Fast först så teater surade han och krokodil tårarna kom för att morfar skulle ha plattan. En riktig liten teater apa. Godingen var här ett par timmar. Så himla go.

Skickade med Sara lite gotta till natt intron hon skulle på i natt.

Magnus och jag fick hem våra nya Asics idag. Wow vilka sköna skor. Mange blev väldigt nöjd med sina oxå.

Mellersta syrran var hit på kaffe och hade med sig el Torp krydda som hennes son säljer till skolresan. Alltid lika trevligt!!

Nu är det lite tv. Snart sängen....har lite tider att passa till i morgon. Natti!!!

Av Åsa - 16 mars 2015 15:24

...Hunnit handla i Sandviken och nu håller jag på att förbereda kvällsmaten. Hopkok a la mig...en gryta på chorizo och kycklingfile. Creme fraiche och matlagnings grädde, lök och röd å gul paprika fick åka med i grytan de oxå. Till detta ska vi ha jasmin ris och grönsaker. Har faktiskt hunnit lekt med vovven och druckit kaffe i solen med. Tjihoooo. ..vad det går undan av bara farten.

Lilleman kommer och ska vara med oss en stund så mamma Malin går umgås med sina vänner en stund. Pappa Martin får lite tid för dig själv efter jobbet han oxå.

Av Åsa - 16 mars 2015 07:42

....har guld i mund.....or NOT!!! Vaken sedan alldeles för länge och försöker stråla i kapp med solen. Tror att jag inte lyckas särskilt bra. En sån här dag med sol borde det vara förbjudet att ha nåt inplanerat när man är ledig. Fast det är ju sånt man får leva med.

Hur som helst så är det ju mycket tid kvar av dagen efter det som måste göras är gjort. Blir lite mys och energi boozt i solen på eftermiddagen tror jag om inte gubben har planerat annat.

Ha en fin dag och ta vara på solens strålar och den energi den ger när ni har chansen. Kram!

Av Åsa - 15 mars 2015 18:05

...å härligt har det varit ute idag. Blev lite dålig på morgonen men efter en taktik vila så var kärringen igång igen. Gick ur med vovven och älsklingen. Mycket bus och stoj för Rambo. Martin å Sara hick net och mötte oss vid Time. Lite korv och glass i solen innan vi gick hemåt igen. Passade på att gå Gästrike leden genom skogen. Blev ca 5 km, så jäkla härligt. Väl hemma tog vi en fika med rostat bröd kaffe/oboj tillsammans.

Blev en kopp kaffe hos Eva och Benny oxå. När vi kom tebax hem höll Sara på att tvätta bilarna. Tack för det!! Själv klev jag in i en het dusch och sedan kurade jag ner mig en stund på soffan. Magnus tog en promenad ner på Bruket han oxå. Gött att röra på sig lite.

Nu börjar jag jobba. Tjingeling på er!!

Av Åsa - 15 mars 2015 08:21

....du underbara sol är på besök idag oxå. Fick äran att se 3 fiiina rådjur på vägen hem från jobbet. Stod så fint och poserade i solen och jag hann inte få fram kameran. Attans!!

Lurar på en promenad i solskenet efter att frukosten är intagen. Har jag tur kanske jag får både vovve och gubbe med mig på en tur.

Är egentligen skiiiit trött men måste göra något i solen för att hålla ångan uppe. Sova får jag väl om inte annat göra till natten om det går som jag tänkt mig. Skulle vara behövligt det oxå då jag ska på möte i morgon direkt efter mitt skift. Kan ju behöva vara lite klar i skallen då kanske. Lite ofint att sitta i en annan värld på mötet.

Tror att vovven känner på sig att matte har planer för honom. Han viker inte från min sida just nu.....hihi....Godingen!

Av Åsa - 14 mars 2015 22:37

....Här ligger man och knäpper med tårna och lyssnar på gafflande hundar utanför jobbet. Hoppas på att John Blund kommer på besök snart. Är trött efter dagens begivenheter. Vill å önskar att solen är med oss under morgondagen så jag kan gå en promenad. Får se om jag får sällskap eller får gå själv. Det visar sig. Är ju underbart att bara få komma ur. Mår så mycket bättre av det även om jag får ont. Stärker lixom själen om inte annat. Älskar ju att få vistas ute i vårt underbara land.

Melodifestivalen fick man ju glo på......har inte följt alla urgallringar. Fast vissa låtar har ju satt sig i huvudet i alla fall. Är ingen mello slav....var mer intresserad av det förr. Nu är det föööööör många omgångar innan man kommer till skott om ni fattar. Många var ju i alla fall lyssnar vänlig. Gillade även jojk pojken....Ähhhh. ...i morgon är en annan dag. Natti!!!

Av Åsa - 14 mars 2015 15:39

....jag av solen. Vände på mig och sov en stund till. Lite kaffe och sen full fart. Ner till Eva en sväng sedan upp och handla lite till maten. Hem å ut i solen med en kopp kaffe. Jan kom på cykeln och fick kaffe han oxå. Hund, ungar och jag och gubben njöt i solen. Vovven lekte för fullt i snön. Malin, Martin och lillprinsen kom på cykel. Bus och lek innan vi drog igång grillen. Nu har vi alla käkat och snart ska jag ta mig en kopp kaffe. Mys pys att rå om alla.

Grabben fick vara bakfylla chaffis till bolaget åt en av våra kompisar. Lite dragen...hur orkar man med det. Sitter nu och tittar på fåret Shaun med lillen. Så gött att bara vara en stund. Stor familj med mycket skratt och kärlek. Underbart!!

Bild på mat och nya stolen nedan.

Av Åsa - 13 mars 2015 21:27

...barnen här, svärson, svärdotter och barnbarnet. Himmelskt trevligt. Lagat mat åt ett helt kompani och sen gjorde vi trippel sats med chokladbollar. Kortspel i köket barn tv i rummet och bara trevligt. Kollat vad som felas med pannan i källaren. Phu.....förhoppningsvis ingen dyr historia. Gulp!!

Léon har kört charmtrolls varianten hela kvällen. Blev liiiiiiiite tokigt när vi satt och åt och han skulle säga pallen.....blev balle. ....Ooooops!!! Tur att han inte fatta varför en del runt bordet höll på dö av skratt.

Nu ska vi se på Mia Skäringer och se om det är mår att skratta åt. Brukar gilla drt hon hör annars....så vi håller tummarna och hoppas.

Malin med familj kommer i morgon oxå. Då ska vi grilla ute. .....mums!! Jobb till kvällen för min del blir det. Ska hinna med lite kött och potatisgratäng innan.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards