Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 13 mars 2015 15:51

...med Rambo på förmiddagen. Rambo fick lite mumsig skinka av Léon. Nöjd vovve. Hem och drack lite kaffe i solen på gården, hur härligt som helst.

Efter det tog jag en rask promenad ner till Léon och dotra för att vara prins vakt medan mamma Malin fick lite massage. Pillan och prinsessan Ella kom oxå. Morfar och jag blev bjuden på kaffe och chokladbollar av Léon. Morfar och lillen byggde rågbana och körde med tåg. Mys!!

Upp på bruket för lite inköp och hämtning av paket. Har förberett kvällsmaten som blir hemgjord mos och köttbullar. Snälla älsklingen skalade potatis medan jag och resten av gänget (M, M, M å S) började röja undan i hall och övriga huset för att få rasta snabeldraken och moppen. Nu är det gjort....tack för hjälpen allihopa.

Ska strax dra igång potatisen till moset och fixa dukningen. Malin, Martin och Léon kommer och ska käka med oss.

PS. Min nya stol i industri stil blev kanoners i hallen. Kort kommer senare DS.

Av Åsa - 13 mars 2015 10:06

...inte sant. Hur i helvete kan man sova så länge. Vaknade 9.30....å är fortfarande trött. Troligtvis har jag sovit på tok för länge. Jag som har en del att göra....nu känns det inte direkt lockande. Tur att sooooolen skiner i alla fall. Får nog bli en kopp i solskenet senare. Gubben sover av sig sista nattskiftet så det är lika bra att jag håller mig lugn och låter honom sova.

Ska åka och hämta grabben på Bruket nu....sen måste jag väl mata snabeldraken en sväng. Ha det gött i solen.

Av Åsa - 12 mars 2015 23:02

....å Skenet bedrar på tvn. Det får bli min avslutning på kvällen. Det är så när man springer på hårda golv och shopping en hel dag. Det är ingen bra kombo för min kropp. Tur att man inte hör det dagligen.

I morgon är ju en annan dag och jag hoppas på sol...kan ju bli inspirerad av den till att tå låt gjort här hemma värken till trots. Måste ju städas oxå.

Nu så ska jag fnissa åt fru Bucket.....Hrmpf! !!

Natti på er!!

Av Åsa - 12 mars 2015 18:48

....fanns det. Suck!!! Var till rosa huset i Borlänge.. tyg paradiset. Hittade jättefina trikåer och andra tyger. Handlade hör och häpna ingenting. For vidare till Kupolen, lunchade på Matpalatset och sen blev det butiks maraton deluxe. Shoppade ingenting åt mig själv. I halvlek om vi så säger skulle dotra på Vero Moda, jag å Sara passade på att gå ut och röka....jag missade naturligtvis att dörren inte gick upp riktigt så jag rammade den rätt rejält. Sara skrattade så hon höll på att storkna. Jagade sedan lillprinsen på Lager 157.....pust vilken energi godingen har. Efter det blev det mellis. Frozen yoghurt med diverse mumsigheter. Slurp!

Gjorde nedervåningen med nyfylld energi efter melliset. Tog varsin "ta med kaffe" jag och Sara till ciggen på väg till bilen. Åkte över på Ikea.......träffade svärmor, svägerskan hennes dotter och barnbarn där. Kul!! Sen hade vi full fart genom ikea på jakt efter fotavtryck och pilar på golvet. Mycket spring i benen. Trött i ben och rygg satte vi oss i bilen å for hemåt.

Väl hemma stekte jag falukorv och gjorde senapssås å potatis. Smarrigt, å nu sitter jag med fötterna på bordet dricker kaffe.

Ska vara barnvakt en stund i morgon och sen ska jag mata dammsugaren å plocka lite. Förhoppningsvis hinner jag med en promenad oxå.

Av Åsa - 12 mars 2015 10:11

..blev visst en morgon promenad nu innan avfärd till Borlänge. Jag och Sara gick ner till Time i solen. Malin och Léon kom dit och hämtade oss.

Efter att ha fyllt på spolarvätska på Statoil så riktade vi in oss på E 16 och en färd mot Dalarna. Ska in på bland annat Rosa huset. Fick även beställning av Jennie på jobbet om vi skulle råka ramla in på nån tygbutik. Risken att vi inte skulle hamna på en sån med en sytokig dotter är nog minimal.

Tjihoooo! !!

Av Åsa - 11 mars 2015 21:53

...från morgon till kväll. Kom hem från jobbet och satte på kaffe åt gubben. Plockade lite och drack en skvätt med gubben. Efter det ville dotra och Léon att mormor skulle vara med och leka lite. Sagt och gjort så åkte jag ner dit med grabben som skulle till skolan. Han fick agera mamma taxi. Gubben blev kvar hemma för han skulle få besök av sin jobbar kompis. De skulle fixa nåt med kompisens jänkare.

Jag och de andra knatade till lekparken. Stojade och lekte bra länge innan det var dags för lite mellis. Den intog vi på Hanssons konditori. Mer stoj och lek en stund till i solen innan vi gick hemåt igen. Léon ville bjuda morfar på bollar (chokladbollar) som han bakat på morgonen. Morfar och morbrMattias kom och smakade på gobitarna. Väl hemma hos oss igen blev det röjning på altanen. Äldsta och yngsta grabben var till tippen i omgångar. Härligt att bli av med en massa som man samlat på hög under vintern.

Grabbens tjej kom hem från jobbet och hade räknat med att få röja....Tji fick hon för det var redan klart. Hihi. Fixade toast åt grabbar och gubben. Efter det tog vi en taktik vila på soffan. Både jag och gubben jobbar natt i natt.

Gjorde även ordning kyckling i ugn med vitlök och ris så vi alla åt innan jag drog till jobbet. Nu är det tyst och lugnt och jag ska försöka sova. Det enda som låter för tillfället diskmaskinen i köket där jag sover. Bubblar och rasslar.

God natt gott folk....

Av Åsa - 10 mars 2015 21:21

.....nu så blev det kväller. Trött...nja.....men skönt att räta på ryggen i alla fall. Planerar på att göra lite nytta hemma i morgon så man kan börja göra ordning på altanen snart. Är ju en härlig tid som vi går till mötes.

Tror att jag som.är ett vår barn har en extra längtan till att välkomna den. Är ju född i början på april. Inte långt ifrån att man blev ett aprilskämt. Fniss!! Haft en trevlig kväll på jobbet med goa och glada brukare. Personalen likaså. Ett skönt gäng.

Nu blir det lite läsning innan sova.

Av Åsa - 10 mars 2015 14:20

...på intro på mitt jobb. Stackars henne som får lov att tampas med mig senare idag. Var ner och handlade mangoraja och vitlöks dressing till kvällsmaten. Löpt en macka åt mig själv....mums......knaperstekt bacon och stekt ägg i baguette. Jättegod!!!

Kollar lite tv och kopplar av innan nytt nattskift.

Ha det gott och håll i hatten när ni går ut i blåsten.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards