Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 10 mars 2015 12:01

...och blåsigt värre ute. Solen vill inte riktigt komma fram. Yngsta grabben kom hem på håltimme och blåste av bilen med högtrycken. Bilarna blir ju så skitiga nu.

Har fått mig en duvning/massage av gubben. Ooooont men skönt efteråt. Först strechade han ut mina ben och då brände det till i bröstryggen och jag tappade känseln från bröstet och neråt. Då blev jag faktiskt lite rädd. Tur att känseln kom tebax igen. Det var riktigt obehagligt. Förmodligen en nerv som bråkade. Tror jag tar det lilla lugna innan jag drar iväg på jobb igen.

Har ju faktiskt tagit av badrummet under förmiddagen. Tror att snabeldraken kommer bli nöjd när dem blir rastad typ i morgon. Om inte annat så blir den rejält mätt som golven ser ut nu.

Av Åsa - 9 mars 2015 15:26

...stoj och lek i nya lekparken vid folkan med Léon, Sam, Ella å pyttelilla Ella också. Mysigt värre!!! Tog oss lite förmiddags fika på Hanssons. For hem och drog sedan till Ica i Sandviken med Sara och Matte för lite 10 kr shopping. Bunkra upp med bröd och annat som var billigt.

Väl i Hofors igen blev vi bjuden på ostkaka, grädde och sylt av Malin och Léon. Varit i farten sedan 7 i morse så nu glor jag en stund på tvn och kopplar av innan kvälls jobb. Ha det gött i solen. Den behövs nu efter vintern.

Av Åsa - 9 mars 2015 09:17

.....vackert väder....solen skiner i dag. God morgon. Solen väckte mig vid 7 och gubben vaknade då också. Så fort vi började röra på oss blev vi attackerad av en fyrbent lufs. Charmtrollet vårt!!

Nu en sväng i bilen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ha det gott i solen.

Av Åsa - 8 mars 2015 21:56

...det dags för nya tränings dojjor. Blev till att kosta på mig och mellersta grabben ett varsitt par nya Asics. Blir bra på vårens promenader. Svarta med rött åt Mange.

Ätit lite chips å Ostkrokar nu på kvällen. Man får faktiskt det ibland. Nu tittar jag på tvn och sträcker på ryggen... den som bara vill jävlas med mig. Snart ska jag dra ihop korpgluggarna å sova.

Av Åsa - 8 mars 2015 17:43

...som jag är så trotsade jag värken och gick ut med Magnus å Rambo. Självklart ett stopp vid Time så vovven fick sin korv. Vidare ner och mötte gubben. När vi kom hem släppte vi av vovven och Magnus å for upp till Hubo-Långsjön och kollade läget där. Oj... så blöt isen var idag. Träffade Benny och beställde kaffe av honom.

Efter att ha kaffat i Standarn så for vi hem å hemma stod Mattias och hackade is på gården. Hjälper våren lite på väg.

Gubben for ner och handlade medan jag fixade klart maten och hängde tvätten. Kokade egen gräddsås till köttet och potatisen....slurpa vad det var gott.

Nu blir det till att vila ryggen en stund. Den bara jävlas med mig värktabletter till trots. Inget vidare kul att ha en bråkig rygg. Sitter inte i muskler å mjukdelar utan i själva rörelse apparaten/skelettet. Är väl utsliten....skit samma....det är väl sånt man får vänja sig vid det å....

Av Åsa - 8 mars 2015 11:02

...kroppen är början på min dag. Jäkla skit....jag som verkligen vill röra på mig och tyckte att jag kommit igång så bra. Den som vill kan ju få byta med mig och ta över min bråkiga kropp. Nej....så illa vill jag nog ingen.

Tar det lite lugnt och ska pm en stund förbereda stekar som ska ätas till kvällsmat. De behöver ju få goa sig i ugnen ett bra tag för att bli perfekt. Mumsigt tror jag att det blir. Ska väl köra en tvätt eller två oxå.

Ha det gött å stakat inte ihjäl er i sofforna när ni tittar på Vasaloppet.

Av Åsa - 7 mars 2015 20:50

...bra ändå idag. Fick med mig Sara , Martin och Rambo på promenad ner för attt gubben. Blåste och var kallt. ..Brrrrr! !! Fast vi gjorde det ändå. Var ute i så god tid så vi kollade lite på blåbärs loppet i Haga parken. När småttingarna åkte typ en mini wasa. De fick oxå åka band vagn och rida häst. Det serverades blåbärs soppa och kolbulla där åt juvelerna. Rambo, snäll som han.är brydde sig inte ett dugg i hästen. Kom även två små hundar...få satte dig Rambo ner la huvudet på sned och "pratade" (pep) åt de små rackarna som skällde ut honom. Sköning!!

Bjöd Köpis på kaffe och bröd på eftermiddagen. Go fika!! Sedan var vi till kompisarna på en kopp. Under tiden sotade Matte pannan och Magnus fyllde på pellets. Sara och Martin fixade mat. Skönt att få lite hjälp.

Nu ligger jag i sängen och glor på tvn. Tar det lite lugnt. Gubben glor på sitt nere.

Av Åsa - 7 mars 2015 09:17

...garn ätit frukost. Nu ledig till måndag natt. Myser med vovven I sängen då resten av huset sover. Rambo blev glad när han efter morgon kissningen fick dela frukost med matte och sen får mysa och rå om matte själv en stund. Jag kan ju säga att jag är nog minst lika nöjd. Lugn och skön start på denna dag efter en sisådär natt på jobbet.

Älskar vårt sovrum nu sen det blev rustat och klart. Utrymmen och lite herrgårds känsla. Love it!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards