Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 6 mars 2015 14:30

....promenad med Magnus och Rambo. Solen kom ju på besök. Skönt!! Naturligtvis fick vovven en kall korv vid Time. Gubben blev nog glatt överraskad när vi stod och vänta in honom vid södra porten. Rygg helvetet fick ju lov till att hänga med vare sig den vill eller inte. Trodde att de skulle få använda lyft för att få ut mig ur bilen hemma på gården. Skam den som ger sig... det gick ju rätt bra ändå.

Nu har vi precis lunchat lite och ska ta oss en kopp kaffe. Har inte druckit kaffe sen 7 i morse. Dags att fylla på koffeinet en skvätt. Risken.är att jag går på som en duracell kanin sen.

Ha en fortsatt fin fredag gott folk.

Av Åsa - 6 mars 2015 08:45

...Idag är inte min grej. Kroppen strejkar, fick knappt med mig arslet i natt när jag skulle vända mig i sängen. Å gårdagen var ju så bra. Bara till att ta det som det kommer. Lite taktik vila nu efter en pissig natt.

Vovven är lite fjollig rasar lite rester av snö och is från taket. Attans vad det är jobbigt när det dundrar. Han ser ju inte var det kommer ifrån.

Tror jag ska kolla runt efter nån billig stol att ha i hallen. Blir inte lika klumpigt med en sån som med lill soffan. Får se om jag hittar nån.

Av Åsa - 5 mars 2015 21:44

....gatan vad trött jag är. Friskluften tar på en. Hur som helst så har vi haft en toppen dag. Några små abborrar och ett regnbågs hugg. Känns i ansiktet att man suttit i solen i nästan 6 timmar under dagen. Stramar lite gott eller som gubben sa.....det känns som om man har feber.

Får se hur vädret ser ut i morgon om jag tar mig en promenad ner och möter gubben vid jobbet. Var ju ett tag sen sist bland annat på grund av väglaget och att värken i min kropp och jag inte riktigt kommit överens. För tillfället är det mestadels ryggslutet som inte vill som jag vill. Troligen sviter efter resan jag gjorde utför altan trappan för ett antal år sen....var helt svart på ryggen i veckor efter att ha landat med mina 100 ++ kilon jag bar på då, upp i luften och rakt ner på kanten på nedersta trappsteget. Ajaj aj.....Slitaget av att ha burit på typ 75 kg övervikt i många år har nog sin inverkan oxå. Men inte hänger jag läpp för det.....bara till att bita ihop och gå vidare.

Nu blir det till att läsa en sväng innan jag slår ihop korpgluggarna.

Av Åsa - 5 mars 2015 10:47

...börjar vi dagen med. Sol, brasa, kaffe och smörgås. Sitter ute på isen på Lissjön och bara njuter. Vovven kommer nog att ha träningsvärk till kvällen. Far runt och tokar hela tiden. Gubben och jag sitter i solen och Mattias pimplar. 3 abborrar har han fått. Vi som fiskar regnbåge....jaja det nappar ju i alla fall. Snart ska vi grilla korv...hur mysigt som helst.

Det känns som om det här var vad vi behövde just nu. Energi påfyllning de luxe.

Ha en fin dag.

Av Åsa - 4 mars 2015 21:34

...lokal tidningen om lite grejer och har nu placerat mig i sängen och glor på Morden i Midsommer ...generna från min mor som talar just nu. Hon är lika tokig som mig i kriminal serier. Gubben suckar och säger att det finns väl inga människor kvar i Midsommer att mörda....det sker ju mord där på löpande band. Fniss!!!

Har plockat fram varma kläder till i morgon då vi ska ut och njuta i guds fria natur. Tror att vädret skulle bli skapligt oxå. Går väl shabbas byrån och måla skohyllan en annan dag. Det hinns ju lixom med det å. Jobbar i morgon kväll igen. Två nätter sen ledig till måndag. Så jag hinner väl förhoppningsvis det i helgen. Ska tvätta mattorna i hallen och ta golven då oxå.

Ha en skön sömn till natten för det hoppas jag att jag får. Kram!!!

Av Åsa - 4 mars 2015 18:36

...byrån ska bara shabbas och så ska knopparna dit. De kom idag med posten. Martin å Sara fixade hem skohyllan åt mig som jag köpte på Facebook så nu har jag mer att måla.

Varit och gosat med Léon och fick även träffa lill tjejen Ella. Mys pys!

Dotra klippte mig och det var skönt att bli av med lite spret.

Har precis käkat french hot dog och nu tittar vi på Top gear.

I morgon ska vi på isfiske och grilla korv. Kaffetermos och smörgåsar blir ju oxå med. Vovven får följa med han oxå. Blir nog en riktigt skön dag det.

Av Åsa - 4 mars 2015 10:37

...ögonen igen murade. Så går det när man bölar och grinar.

Ska åka och hämta en skohylla i Gävle till kvällen. Köpt en på Facebook. En leksvik som jag hade förut men som vår vovve tuggade sönder när han var valp. Har ju hatthyllan i samma serie. Dock så har jag målat om den så det blir ju till att måla skohylla oxå. Har man inte att göra så får man.

Nu dricks det kaffe och vi myser en stund vid tvn. Har hunnit målat byrån en sista gång oxå nu på morgonen. Tror att det räcker med färg på den nu. Naturligtvis så är det färg både på mig och lite överallt. Tur att den går att ta bort. Ni är det bara till att vänta in knopparna.

Kurar ner mig bredvid gubben och hoppas på att huvudvärken ger sig snart. Den har nog med den lite envisa förkylningen att göra.

Av Åsa - 4 mars 2015 01:04

...på en film på 1an.....om en hund och hans familj.....snacka om att jag bölar nu när vovven tassat upp över regnbågs bron. Usch....det är baksidan av att ha djur. Den dagen då de inte finns hos oss något mer....man liksom lever i en värld där det inte sker å när man väl kommer till den dagen så är det sååååå jobbigt fast man på nåt sätt vetat om att det skulle ske förr eller senare. Livade mig efter vår första hund att vi inte skulle ha någon ny.....jo men visst...det blev ju så tomt och vi stod ut i ett halv år. Sen kom vår nuvarande päls amöba in i bilden och han är nu 5 år. Ojj oj vad tiden går fort.

Har många fina minne att ha med mig från vår första och vår nuvarande vovve. Älskar att vara ute i skog och mark med fyrbentingen. Han är så duktig när han är med på våra skogs äventyr. Älskade päls bollen vår!! Just nu så snarkar han och hussegubben ikapp och jag ska försöka sova.

Natti på er alla!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards