Alla inlägg under mars 2015

Av Åsa - 3 mars 2015 20:07

....guldklimpen en sväng. Så himla go det lilla trollet. Typ samma frissa som momma när jag kammat mig med elvispen.

Kaffe hos Eva och Benny innan vi for hem 8ch käkade karré och pompe. Sara hade skruvat bort alla beslag på byrån och slipat den. Vi kastade oss över byrån med rollers och penslar. Snacka om elit/proffs målare....hihi En eventuellt två strykningar till med svart innan den ska shabbas. Knopparna kommer väl när som helst med posten. Kul......å tack för hjälpen Sara!

I morgon på eftermiddagen får dotra eventuellt klippa till mig. Vill bli av med lite spretar på huvudet.

Sitter å väntar på att färgen ska torka innan jag fortsätter i mitt målande.

Av Åsa - 3 mars 2015 13:48

...både gubbe och hund. Sprang på rådjur kadaver som såg ut att ha blivit nöjes skjutet eller liknande. Sjukt!! Skönt var det med promenad i alla fall. Tror vovven gjorde från sig för en vecka framöver.

Tog en vända ner till svärmor och plockade ner ljusslingan på farstukvisten. Hann heja på svägerskan oxå.

Efter det tänkte vi gosa med Léon men de var inte hemma. Suck!!

Nu tar vi en tur på skogen innan vi åker hem och tar en kopp kaffe och planerar vad vi ska käka till kvällen. Vad blir det för mat??? Den ständiga frågan hemma hos oss.

Av Åsa - 3 mars 2015 10:59

...i natt så jag fick gå ner o leta på huvudvärks piller. Tog en bra stund innan jag somnade om. Hur som helst så är jag uppe och i gång. Pimplar kaffe och undrar över vad man ska ta sig för.

Vovven vallar mig för jag råkade säga det magiska ordet....åka.....han tror att vi ska ut å åka bil. Ååååå då vill han vara med.

Skulle kanske plocka av /ur byrån och börja med den. Kanske lite senare.

Kommer solen så kanske vi kan lura ut gubben på en lite längre promenad. Hm mm. ...måste nog locka med något för att få sällskap. Hihi. ...han är inte direkt intresserad av att göra sånt i onödan. Älskar den token i alla fall. Så det så!!!!

Av Åsa - 2 mars 2015 22:19

....gud så skööööönt!

Jag och gubben var och handlade lite grejer till byrå målningen i Falun idag. Blev lite tapeter till en fondvägg i vardagsrummet oxå. Kunde inte låta bli när de tog 69 kr rullen. De hade även 25% på alla andra tapeter. Jihoooo vilken lycka.

Käkade stekt falukorv potatis och gräslöks sås. Satt som en ispärla i skrevet det. Mums!!!

Kopplade in gammel datorn och kollade på Mordet på tv3 play. Såg första delen som handlade om mordet på Anna i Sätra i Gävle. Spännande och samtidigt sjukt och tragiskt.

Nu har jag krupit ner i sängen med vovven som sällskap. Mys pys! !!

Har även letat efter ett kort idag som jag lyckats förlagt. Lägger det här så jag kommer ihåg vart jag har det....meeeeeen ellerhur!?!? Lika jäkla disträ som alltid...eller kanske ett tecken på att jag har mycket i huvudet. Suck!! Det är inte alltid så lätt att gå i mina skor. Då är det bara!!!

Av Åsa - 2 mars 2015 12:42

....Fixade kaffe och skjutsade grabben. Lite tv glutta och sen kom grabben hem med wienerbröd. Före det blev jag bjuden på frukost av näst äldsta vid tvn. Lyxig morgon efter natt jobb.

Gubben har vaknat och jag har bolag och betalat besiktning i Gävle åt grabbens Ford. Blir väl nån 2a kanske då vi kom på att det är vajs på handbromsen. Naturligtvis efter att vi bokat och betalat. Jaja....det är sånt man får leva med.

Tröttmössan sitter på trekvart och jag.är lite seg. Fast det är ju måndag å då får man vara seg....så det så!!!

Av Åsa - 1 mars 2015 21:58

....for till jobbet så höll yngsta grabben och hans tjej på att limma Ford delar på köksbordet. ....Jihooooo. ....not!!! De skulle låna garaget hos farmor och fixa dit det som gick sönder när han kom i närkontakt med en snödriva tidigare. Kul att de fixar och trixar.

Jag har beställt knoppar till byrån som jag ska måla. Härligt....å de var faktiskt riktigt läckra. Blir nog kanoners med dem på byrån när den blivit målad och schabbad. Älskar ju att pickla med sånt jag. Får väl ta och införskaffa mig en pensel och eventuellt en liten roller i veckan. Måste ha det för att kunna börja.

Känns lite bättre i nästäppan i kväll....skönt! Det kanske är på väg åt rätt håll nu då. Tjihoooo!

Har precis läst ett par kapitel så nu är det dags att sova. Natti på er!!

Av Åsa - 1 mars 2015 16:16

...min låda så jag stakade med Olsson...å Northug fick k sina fiskar varma kan jag lova. Har aldrig skrikit så mycket och så högt åt en norrman nån gång. Han gör väl för fan inte mig genom tvn. Din jävla fylle körar slira omkull...kom bland annat över mina läppar. Tur att han inte fick höra det på riktigt.

Alldeles svettig är jag nu. Tror att jag lär ta en dusch innan jobbet. Har 5 milen fortsatt en liten stund till så har jag nog hamnat på akuten med infarkt och utan röst. Det är farligt med idrott även att utföra den hemma i soffan. Så är det bara....

Av Åsa - 1 mars 2015 15:17

....man inte är karl å måste åka i de förhållanden som rår i Falun idag. Jobbigt nog att glo på 5 milen på tvn. Ätit 1 toast och ska snar göra lite pasta och skinksås åt juvelerna.

Vovven dreglade så det rann ur mungiporna i väntan på att få smaka toast.

Blir väl till att försöka få lite gjort till veckan då vi är lediga nån dag tillsammans jag och gubben. Blir lätt att det blir eftersatt när vi jobbar båda två. Plus att jag är fortfarande risig i förkylningen. Blääääää! !!!

Pinglan Sara fixar nytt kaffe så kärringen får lite ny energi.

Nu hejar vi på svenskarna igen då!! Heja heja.....

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards