Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 26 april 2015 17:08

...dag. Blev väckt av yngsta grabben i morse som behövde låna kortet å tanka. Sen bar det av ut med gubben. Hamnade på kaffe i Standarn, efter det blev det bus i lekparken med Léon. Härligt!! Mer part nono....sa han glatt.

Åter en sväng till Standarn för att lämna gummi stövlar till lilla Malte. Fick följa med till Borlänge på Ikea....Lilleman ringde å sa nono iiiiiitea....klart av nono följer med. Hittade stora badlakan åt mig och gubben...toppen att ha på stranden.

Nu lite kaffe på altanen innan jag börjar med maten. Magnus hade ju fixat ut dynorna och torkat av möblerna när jag kom hem. Kaffet var klart åt mig oxå. Ha ungar man har.

Av Åsa - 25 april 2015 18:10

...eftermiddagen med att kolla på Orken (handboll). Mormors lillprins heja bollen för fullt. Kul!!

Nu har Magnus åkt på medeltida konsert på kyrkan å jag har bakat fajitaspaj. Sara fixade salladen. Blir snart till att glufsa i sig den. Sen blir det till att slänga upp fötterna på bordet och virka lite till tvn.

Hade en fundering på att dra igång bastun. Får se om det blir av. Man ska orka oxå. Hihi

Blev erbjuden att gå ut på folkan i kväll....tackade vänligen nej....börjar bli för gammal för sånt. Fast egentligen inte....vill bara ta det lugnt. Lär ju börja planera vad man ska ja o kläd väg med sig till turkland oxå. Åker ju om typ en vecka. 28-29 grader i skuggan. Känns som om det blir shorts linne och bikini. Tjingeling! !

Av Åsa - 25 april 2015 10:15

...strax före 9. Skönt!!! Kaffe i mängder intas och kroppen vaknar sakteliga till liv. Lilleman ringde och ville att nono skulle vara med å heja bollen. Alltså titta på Orken. Den årliga återkommande handbolls turneringen här i Hofors. Han lyckades även lägga på luren. Då sa han till mamma och pappa...ojojojoj nono, nej ojojojoj nono...hihi sköning. Mormor var ju borta!!!

Nu lite go tid med gubben innan han drar till jobbet. Sen blir det handboll och vem vet vad mer som kommer att hända.

Ha en fin lördag!!

Av Åsa - 24 april 2015 21:20

....låta bli att baka. Tre sorters småkakor blev det. Brysselkex, kola kakor och choklad snittar. Grabben gjorde vanilj och choklad muffins. Mums!

Pizza blev det till kvällsmat, hem bakad den oxå. Bacon skinka och mozzarella hade vi på å en råkost sallad till. Slurp!!

Har nyss bäddat rent i sängen å det som jag inte gjort idag (toan och bullar) får bli typ i morgon. Lade mig ner på sängen nu å bloggade....var ju så tyst här på övervåningen. Skööööönt!!

Ta det lugnt i fredags myset!

Av Åsa - 24 april 2015 13:56

...väckte gubben å sen blev det kaffe. Tog en tur på skogen och sen var vi in på Ica Maxi i Sandviken. Hamnade mitt i polis pådrag med en bil som "felparkerat" utanför entrén. Tydligen hade polisen haft koll på killarna och deras resa slutade lite abrupt där. Det sorgliga i det hela är att det var killar man vet vilka det är. Tragiskt vilka livsöden det finns och så nära inpå knuten.

Har hunnit damsugit och torkat golven. Tvättar mattor för fullt. Torkat/dammat lite och har toaletten kvar. Sen ska jag ge mig i kast med vårat sovrum. Lite renbäddning och dammsugning ska det bli där. Skönt sen att få lägga sig i renbäddat.

Hade en cigg i munnen och gick runt och torkade lite målning i väntan på att kaffet skulle bli klart....grabben hysteriskt rappt ur sig: Morsan, nu är du bra lik Morsan! Varpå jag rappar tebax: Jag har ju inte pattarna på lösdrift i alla fall.....ibland blir jag inte klok på oss i den här familjen. Vad får vi allt ifrån??? Det är frågan det.....hihi

Av Åsa - 24 april 2015 06:48

....Kaffe sugen när man står och kollar in kaffet när det rinner ner i bryggaren. Kollar tills sista droppen hamnat där den ska.....suuuuugen å nyvaken vid 6.00 på jobbet. Jooop så är det. Åååå fan vilket gott kaffe jag gjort. Sitter som en krocket klubba på skenbenet. Slurp!!

Undras vad denna dag har att erbjuda. Får väl slå ihjäl tiden med nåt när gubben jobbar på eftermiddagen. Så det kan ju bli va fasiken som helst det.

Ha en fin dag!

Av Åsa - 23 april 2015 23:35

...dag med ditt och datt, ja tänk vad dagarna går. Inte länge kvar tills vi åker till Turkiet. Skönt att gå släppa allt ett par dagar.

Var förbi hos Martin och Sara på kaffe innan jobbet. Lite mysigt blir det hos dem pö om pö. Jäkla hur att den dök upp lägenheten. Blir så glad när jag ser att det funkar för dem och stolt över att se att minstingen äntligen kommit till skott och fixar det där med att kliva upp och ta sig till skolan. Mamma kan inte vara väckarklocka hela livet. Älskar alla mina barn de är speciella för mig.

Nu ska jag ta och klappa igen de grå och försöka få ihop ett par timmar med välbehövlig skönhets sömn. Tjingeling!

Av Åsa - 23 april 2015 13:17

...med vovven på morgonkvisten och sedan blev det lite slö titta på tvn. Blåser så förbaskat så jag skippade resten av den planerade motionen. Man får göra det oxå.

Virkat lite och varit ner på bruket. Nu är kvällsmaten räddad åt la familia när jag jobbar.

Har just landat med det dallrande arslet i soffan med ett glas kaffe. Blir nog nåt varv till på Kerstins sjal. Längtar till en ledig helg med en massa ute vistelse och städning. Dags att göra nåt åt de näst intill jordstampade golven....fniss!! Är väl egentligen inte så illa. Tror jag ägnar fredagen till städning och sen njuter jag resten av helgen. Lite bakning tror jag att jag ska hinna med att få till oxå.

Knäppte en självis nu på morgonen med glimten i ögat och en massa rynkor ( vilja jag bjuder på). Inbillar mig att rynkorna kommer av väder och vind....vistas ju ute i naturen så fort jag hinner. Kan ju inte vara åldern som gör sitt. Åldersnoja, JAG ?!?! Nääää. ....icke sa nicke! ! Åldern är ju bara en siffra å allt är relativt. Ellerhur?!?! Hihi

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards