Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 22 april 2015 21:15

....dag. Allt rullat på som det ska. Promenixat och hunnit med en del annat oxå. Lite kaffe hos bästa Eva fick vi efter gubbens jobb. Åkte en tur på skogen och kollade vid sjöarna. Vid Lissjön var det någon som åkt bil ända ner till treans vindskydd....man slutar aldrig att förvånas!!
Var inte direkt taggad för att åka till jobbet, men det gick ju bra bara man kom på plats.

Nu har jag landat och ska snart natta mig. Tror jag ska gå och möta gubben i morgon vid jobbet oxå. Var ju så skönt idag. Eventuellt kör jag en tur på cykeln oxå. Känner för en tur runt Rönningsvreten. Kan så bli om vädret tillåter då jag kommer från jobbet. Det visar sig. Älskar ju att vara ute och just nu kackar jag i allt som behövs göras med städ och sånt. Viktigare att komma i fas med mig själv, vilket jag bäst gör när jag motionerar på mitt vis. Så är det med det.

Sov så gott!!!

Av Åsa - 22 april 2015 13:28

...blev en promenix i min ensamhet. Ner på bruket och sedan vidare till Södra porten. Sitter nu i blåsten och inväntar gubben. Skönt att fått rört på sig lite I alla fall. ..typ 5 km blev det väl.

Forsade på bra vid Tjohalia som annars brukar vara näst intill torrlagd. Blommorna spirar och träden knoppas. Killar i näsan, nyser och fnyser....men vad gör det när man får sol och frisk luft. Bara till att stoppa i sig lite antihistamin. Blir ju så mycket enklare då.

Av Åsa - 22 april 2015 09:47

..en klubbad säl i natt. Friskluften igår tog nog musten ur mig. Får se om jag blir människa nog at ta mig ut på promenad/ cykel. Behöver ju röra på dö fläsket oxå.

Vovven och jag har delat å den sedvanliga frukost mackan och tittar nu på tvn. Hängt tvätt och laddat en ny maskin. Torktumlaren går med sånt där smått som underkläder å strumpor. Själv tassar jag runt i meandi klänning och bara är. Seg startad idag. Ska ju jobba till natten så jag får ta det lite easy nu på förmiddagen. Så det så.....kanske jag rent utav tar cykeln till jobbet i kväll. Så får det nog bli.

En påtår sk jag ta mig nu i mitt älskade kaffe glas och fundera vidare på vad jag ska ta mig för.

Av Åsa - 21 april 2015 17:46

...timmar i solen vid sjön känner jag mig rätt mör. Gubben står för matlagningen i kväll. Tack för det älskling. Jag blev naturligtvis utan fisk. Fast vad gör det när man fått så mycket batteri laddning i härligt solsken. Bästa Eva var med hon oxå. Vi var i stort behov av att få bara njuta. Hon är som mig att hon blir lite ur gängorna mellan varven. Skönt med en människa som förstår mig då vi typ sitter i samma båt. Gubben och Eva fick en varsin regnbåge. Dubbelhugg blev det. Blev fart på oss då...fick lov att fixa fram håv och bistå med min proffsiga hjälp ..Hrmpf!!

När vi kom hem så klev jag rakt in i duschen. Himmelskt skönt! Nu lurvar jag runt i en gammal meandi klänning och morgonrock. Behå lös....påsarna hänger å slänger... men va fan gör det när man bara är hemma. Känns I ansiktet att man suttit ute hela dagen. Har smort in mig rejält. Det viktigaste med solbränna är ju att hålla huden mjuk å smidig med återfuktande preparat.

Tipsade jobbar kompisen här om dagen om att man kan tvätta och tumla filtar, kläder med mera med skumgummi tvättlappar. De drar åt sig djurhår från typ hund, häst och katt så man blir av med det mesta ur det man vill få rent. Hon hade nu testat och det fick betyg Väl godkänt. Kul att jag kom ihåg att berätta det för henne.

Nu väntar jag på maten. Köpe pizza....inte varje dag man mumsar sånt. Ska bli så gott.

Av Åsa - 20 april 2015 23:22

...full fart sedan dess. Det har skruvats handbroms på Forden. Druckits kaffe med Zebba i solen. Hälsat på Léon å Malin. Handlat.....efter det skulle vi ta en power nap på soffan. Det sket sig....Eva å Izabell kom förbi en sväng.

Lagade till kyckling wok och sedan for vi på skrivar problem lösning hos farmor....den ville inte funka skrivaren å inte fick jag till den heller. Förmodligen har den gett upp. Hängde tvätt på altan åt henne innan vi for vidare. Härligt att få tvätten torr ute. Efter det blev det en tur till Standarn å kaffe. Lite bus med lilla goa Malte och Eva å jag drog på ved (stöld) lovlig sådan turné. Hihi Ska ju fiska i morgon hon, jag och stackars gubben som får lov att stå ut med oss. Dags att klappa igen ögonen ni så man kommer upp när klockan ringer. Typ 6.00 i morgon...tur att jag plockat fram kläder och fixat fikat redan i kväll. Perkulatorn är till och med laddad. Ha det gött.....

Av Åsa - 20 april 2015 08:15

...Kaffe fanns det bara grus till på morgonkvisten. Tur att jag dragit i mig en kopp på jobbet redan. Då får gubben typ 6 koppar och jag 1. Det borde räcka för att vakna till. Låter storfiskarn sova en stund till.

Tror vi ska ta och bara njuta av varandra och tillvaron idag när vi är lediga tillsammans. Kan ju vara skönt det oxå. Städning och allt sånt finns ju kvar till en annan dag. Fönstren behöver putsas. Kan ju kanske bli nåt sånt taget senare. Det visar sig.

Igår var jag med om en nära döden upplevelse när vi var på väg från Sandviken. Kommer på Sälgsjö näs raka och ser hur det kommer en röd Skoda rakt emot oss. Personen som kör sitter och filar med nå papper i fönstret och märker inte att den är på väg att fronta med oss. Turligt nog så var grabben min så alert att han hann väja innan olyckan var ett faktum. Martin ser i backspegeln hur den i Skodan är över ända in på vår vägren innan hen upptäcker vad som händer. Ibland har man någon med sig som vakar över en. Tur är väl det. Skakis var vi efter den incidenten. Hualigen!!

Fick liv att boka om min tid hos plastik kirurgen. Ny tid i maj. Blir nog bra i slut ändan det där oxå. Nåt att se fram emot så småningom om det går vägen.

Av Åsa - 19 april 2015 21:45

...handlat lite med Sara å Martin. De andra grabbarna var vid sjön med gubben då. Naturligtvis fick de rejäla fiskar idag gubben och svärsonen. Var väl enbart för att jag inte var med som fisken nappa. Suck!!

Gör sista natten I natt sen ledig till onsdag. Sol skulle det visst bli ett par dagar så man får väl passa på att vara ute och njuta av den så my ket som möjligt. Lite motion skadar ju inte.

En Ipren ska jag ta och försöka mota olle i grund som man brukar säga. Kan ju gå bättre å sova om man dämpar huvudvärken.

Tjingeling å go natt! !

Av Åsa - 19 april 2015 07:56

...i mardrömmarnas skruvstäd har jag haft. Allt möjligt konstigt har hänt och jag är helt slut. Skumt hur vi som människor fungerar. Förmodligen för mycket som ruvar i skallen, vilket gör att det bearbetas under sömnen på de mest underliga vis. Trött som jag vet inte vad och med det i fatet så unnar jag mig en stund på gästsängen.

Gubben ska iväg och fiska....tror jag skiter i det jag....inte direkt likt mig det inte. Skulle behöva rasta snabeldraken och valsa en sväng med moppen, tror jag lämnar det till i morgon då jag är ledig. Så får det bli.

Nu ska jag ta av mig glasögonen å vila. Å den vilan ska vara totalt blank utan en massa konstigheter i huvudet. Det har jag bestämt å det med basta......så det så!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards