Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 18 april 2015 13:09

...har vi varit med farmor på skogen en sväng. Var upp till vindkraftverken så hon fick se dem. Hon hade ju aldrig varit dit. Blev lite shopping på Coop och sen bakad potatis på Hanssons. Trevligt och tillika jätte gott! Får hoppas att mäklaren gjorde bra ifrån sig på husvisningen å att de som kom var genuint intresserade. Det är ju så att farmor inte är så pigg å alert som hon varit förut å det skulle vara skönt för henne att slippa se allt som hon tycker skulle behöva göras å som hon inte själv orkar med att göra. Det blir nog bra med det oxå.

Nu ska jag ta mig en liten micro paus....blev helt slut efter att fått gjort en TTT på toa. (TTT =total tarm tömning) Urk! Dock så blir jag så ibland å det får man leva med. Så är det bara. Nog med skitsnack nu....hihi

Over and out för en stund. Tjingeling!!

Av Åsa - 17 april 2015 21:37

...Ack Värmland!! Å sen sängen. Skönt med en lugn kväll på jobbet. Det behövde jag idag.

Imorgon ska vi tillbringa förmiddagen med goa svärmor. Det är visning på hennes hus å då får hon ju inte vara hemma. Hon ville käka ute.....förhoppningsvis så har de vad hon önskar på Hanssons. Jag har inte en susning om de serverar bakad potatis på helgerna oxå. Det visar sig.

Ungarna har hjälpt varandra idag. Bubblar och burit möbler till Saras lägenhet. Kul när det händer nåt. Så roligt för henne å Martin.

Tackar alla inblandade för diverse dominera till lägenheten. Som jag brukar säga....Gratis är gött!! Hihi

Av Åsa - 17 april 2015 17:13

...fan idag! Ont i ryggen...bröstet ryggen om ni fattar. Letat lite prylar åt Sara till lägenheten och varit till Eva i Standarn oxå.

Virkat lite och väntar nu på att maten ska bli klar så jag kan äta innan jag ska åka och jobba.

Vill bara sova....men det är ju inte det ultimata just nu.

Ha en fiiiiin kväll. Tjingeling!!!

Av Åsa - 16 april 2015 23:43

...med Kerstin å dotra hos Krisse. Kul som fan. Höll mitt ord å shoppade ingenting. Tänka sig att jag kan ge fan i det oxå. Hihi

Imorgon blir det väl till att fixa lite med både ditt å datt. Kanske behöver Sara å Martin lite hjälp å mäta å så inför gardiner å annat i lägenheten. Oj....Här händer det saker minsann. Sara har köpt lägenhet och dra var jätte fin. Kul!! Den blir nog toppen den.

Lite färg på nåt bord och lite annat jox så blir det beboeligt. Får fixa lite pö om pö.

Ska ut å röra på dö fläsket oxå om det är skapligt väder. Är ju så skönt när man väl gjort det. Jobbet kallar på mig till kvällen så träningen får bli tidigare på dagen. Möjligen då gubben sover efter sitt sista nattskift.

Sweet Dreams! Sleep tight and dont let The bed bug biten! !!

Av Åsa - 16 april 2015 10:09

...åååå pigg. Nja, men snart så. Kaffe i koppen och en liten macka så kommer jag nog o fas jag oxå. Tror jag tar doggen på en promenix. Sen får vi se vad dagen har att ge.

Till kvällen blir det Meandi party hos bästa Krisse och det är alltid lika roligt. Fina kläder i härliga material. Dock svider det i plånboken när man köper dem. Hihi

Nej om man ska ta och dra på sig nå mjuka byxor och ta en vända. Eller varför inte ta en sväng på cykeln. Så får det bli.

Av Åsa - 15 april 2015 22:51

...fridfull dag vid sjön. Sol och kaffe i väntan på napp är inte helt fel. Fisken nappade inte hos oss, men tydligen hos alla andra. Vi hade det gött i alla fall å det är ju mer än halva nöjet det. Åkte ner och handlade till kvällsmaten som idag blev stuvade makaroner, stekt falukorv å rårivna morötter. Jummie!!!

Slocknade en sväng på soffan....man blir slut av att vara ute vid sjön i fler timmar. Fast slut på ett skönt sätt.

Åkte ut en sväng och hamnade i Standarn....Evas bil "Daisy" ville inte gå, så vi slog våra kloka huvuden ihop och dök in under huven. Den lilla bilen måste ju ha symaskins motor. Hihi en daewoo matiz...inte blev den nå friskare när de självutnämnda bildoktorerna gjorde sitt. Suck!!! Fast det blir nog ordning på den oxå.

Var förbi hos skruttisen en sväng oxå. Han bubblade på om allt och inget. Kan tro han ärvt mormors mun diarré....ni som känner mig vet nog vad jag menar.....Ooooops!!!

Av Åsa - 15 april 2015 07:51

.....visst, vaken å fick typ väcka tuppen idag. Näsan har varit som en vattenkran i flera dagar. Resultatet av detta har blivit ett munsår vid näsan. Kul.....NOT!!! Allergi tablett intagen och nosen smord efter konstens alla regler. Thats life you know!!

Kaffet puttrar på i köket och jag väntar på att gubben ska vakna. Sjön drar, men den rymmer ju inte. Gubben behöver få sova tills han vaknar. Han har ju två nätter framför sig på jobbet. Fisket hinns med lite senare.

Tar en liten taktik vila innan jag drar igång den här dagen. Får se vad det blir.....å om vädret vill vara på vår sida.

Ha en riktigt bra onsdag gott folk. Tjingeling å tjohooo! !

Av Åsa - 14 april 2015 22:20

...trevlig kväll på jobbet. Dagens personal hade bakat gott som vi mumsade på vid Kvälls fikat. Mys pys!

Var förbi hos dotra på eftermiddagen och fick goa lite med lillen. Han gav mig massor med kanin pussar....gnussa näsan mot varandra. Gulle fjunet mitt!!

Funkat bra med glasögonen....bara ibland som jag känner att jag får lite suddigt i ögonvrån. Är väl en vanesak. Man lär så länge man lever brukar man ju säga. Å det är väl så.

Förhoppningsvis blir det en tur till sjön i morgon om vädret tillåter. Det visar sig....inget man rår på det....vädrets makter.

Nu ska jag släcka och försöka få ihop nån timmes sömn innan kommun gubbarna åker ut och leker städ kärringar.....långt före det att tupp fan vaknat. Wish me luck!!!! Natti!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards