Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 14 april 2015 12:38

...upp till sjön en sväng. Ner å handlade till gubben som ska jobba eftermiddag. Tog ett Lidl häng och hämtade hem min cykel. Får se om det blir en prommis lite senare.

Just nu fryser jag så infernaliskt så jag har kurat ner mig på soffan en sväng. Mange ska ner till bibblan å skulle ta bussen hem. Då passar jag på att lurva ner mig en stund. Min kropp vill ju inte vara med riktigt när det blåser. Sånt är livet!!!

Av Åsa - 14 april 2015 06:52

...att man sopar å städar för fullt på Bruket. Ett så in i helvete irriterande ljud. Ser ut att bli en toppen dag idag oxå. Hur fint som helst. Ska försöka hinna med en tur på cykeln under dagen. Skön motion tycker jag att det är. Trots kli i näsa och ögon.

En natt till sedan ledig till fredag kväll. Sjukt vad fort dagarna går.

En kaffe i solen och mys med gubben är ettåste innan han far och jobbar. Det är ju så när vi jobbar om varandra hela tiden. Ha en fin dag och ut å njut i guds fria natur. Sug i er av solens härliga energi.

Av Åsa - 13 april 2015 22:28

...Hubo-Långsjön å dreglat lite när vi såg att det fiskades för fullt. Vill oxå ut å fiska. Får försöka hinna med det nån dag här i veckan. Gubben protesterade när jag sa att jag kunde fiska idag.....han skulle ut å jobba eftermiddag han. Fniss! !!

Tog mig en nätt liten tur på cykeln, for hemifrån ner till dotra å Léon å vi drog ut på cykel äventyr. Blev en tur runt Hofors/Bruket och Hammardammen. En mellis fika med lek på Bakerian och sedan lek i lekparken på Bruket. Jag cyklade ca 1.3 mil....skönt!!!

När jag kom hem så fick jag sms om att mina glasögon var klar....Jihooooo. ...kastade mig i bilen och for till Sandviken å hämtade dem innan jag började jobba. Känns rätt skönt att slippa köra upp glasögonen I pannan så fort jag ska läsa eller handarbetare. Funkar bra än så länge med progressiva glas så drt ska väl inte bli några problem.

Nu ska jag slå igen min grå och sova så jag är pigg å alert i morgon. Natti!!!!

Av Åsa - 13 april 2015 09:13

.....avundas min gubbe som snarkar innan huvudet landat på kudden. Suck! Vaknade till strålande sol och sjön lön av svett. Druckit kaffe och försökt vaknat till lite. Strax kliva in i duschen och bli en ny människa.

Hoppas att mina glasögon ska komma nån dag i veckan. Tröttnat på att köra upp mina nuvarande i pannan för att kunna läsa/virka osv. Bara till att acceptera läget. Förhoppningsvis så kommer de nya att funka.

Vovven vallar runt rums bordet och nyss fick jag en blöt nos på foten. Buttade lite försiktigt på mig då min fot tydligen var i vägen för honom. Godingen!!!

Näää, nu jäklar lär jag lätta på häcken å ta mig in i duschen. Risken är väl över hängande att man slår rot i soffan annars.

Ha en fiiiiin dag trots att det är måndag. Tjingeling! !!

Av Åsa - 12 april 2015 20:23

...på ett välbehövligt besök på eftermiddagen. Så skönt! Jag å Mange var å lekte med lillen i lekparken. Gungade, rutschkana å sandlek. ..kul! Efter det tog vi en tur med bilen på skogen å kollade in fiskevattnen.....nu jäklar börjar det hända saker. Fisket börjar dra igång i takt med att isen släpper. Härligt! Som vi har längtat. Åkte hem med lillprinsen och sen drog vi och handlade det som saknades inför matlagningen.

En snabb kopp kaffe och småprat i Standarn innan vi åkte hem och fixade käk. Snacka om att man var utsvulten. Syrran å Felicia kom förbi på en blixt visit. Lämnade min present från mor å far....Bild nedan. Kan ju tro att pappa börja bli senil då han skrev från mormor å moffle. ...rättade sitt misstag med en post it lapp....hihi....det går ju det oxå!!

Av Åsa - 12 april 2015 10:47

....väl inte vad jag och Léon ville ha idag. Vi skulle ju leka i parken och blåsa såpbubblor. Äsch.....vad gör det när man kan roa sig inne oxå. Ätit mys frukost, smörgås, yoghurt, rice crispies å russin. Slurp sa det i lillprinsens mage. Han bjöd Rambo vovven på sista smörgåsbiten. Talade om för Rambo att man säger tack tack....hihi sötnos!!

Nu roar sig lillen med morfars ipad och mormor kollar inrednings program på tvn. Morfar är ju å jobbar. Ett litet mellis ska jag strax trolla fram åt lille herrn. Får se vad vi kan erbjuda.

Diskmaskinen snurrar på och tvätten i tvättmaskinen väntar på att bli hängd. Jaaaaa jag ska! Snaaaart!!!!

Ha en fiiiiin söndag trots regnet. Kramiz

Av Åsa - 11 april 2015 16:43

....fick med mig Martin, Sara å Rambo på en skön promenad. Mellan landade vid Time för en körv å sen vidare med lite spring å bus ner till Lidl. Tog en paus och sedan vidare till Södra porten. Var ju som vanligt ute i väldigt god tid.

Hem en sväng och hämtade Matte å Mange. Sara å Martin hämtade upp farmor å så for vi på go fika hos Martin å Malin för Martin fyller år. Träffade även farfar Sune, Eva och Lasse där. Kul! Malin hade bakat God och jäkligt fiiiiin tårta.

Fick med oss lillprinsen hem som ska sova hos oss. Är vädret med oss i morgon så blir det nog både promenad med vagnen och lek i nån lekparken. Morfar jobbar ju på förmiddagen. Så jag å Léon får väl roa oss bäst vi vill.

Av Åsa - 10 april 2015 20:21

...tur till Ikea med dotra, Léon och opar (morfar) Roffe. Brunch där innan vi handlade. Mumsigt värre med äggröra och bacon å lite ostkaka för min del. Léon mumsade köttbullar, våfflor och smör..det sistnämnda är en favorit. Gubben fick i sig en hel del, Janssons, köttbullar, korv, bacon och äggröra i massor. Mätt i magen länge på det.

Lilleman fick se poliser, brandbil, ambulans och grävskopa. Spännande!!

Väl hemma gjorde jag knäckebröds pizza till mellis. Riktigt gott blev det. Uppskattades av alla till och med vovven tyckte om det. Det sa bara Slurp. Åkte ner och hjälpte svärmor med datorn. Mattias fixade kvällsmaten under tiden.Grillad skink Schnitzel, potatisgratäng och sallad. Burp vad mätt vi är nu. Hunnit suttit ute och virkat en stund å druckit kaffe med gubben oxå....härlig dag med mycket Atjooooo å prosit. Nu ÄR det VÅR!! Härligt!!!

Ingen huvudvärk ( ingen värk i protesen som jag brukar säga) idag. Skönt att den gav med sig. Ha en fiiiiin helg.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards