Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 10 april 2015 08:42

.....huvudvärken....jippii!! Får väl se hur jag mår på eftermiddagen. Förträffligt förhoppningsvis. Första gången på evigheter som jag var hemma sjuk. Tur var väl det annars har jag inte haft tålamod nog tror jag. Lite vårslemmig i ögonen å takdropp i näsan. Baksidan av våren det.

Försöks göra lite nytta idag då man är något piggare. Ha en fin fredag gott folk.

Av Åsa - 9 april 2015 17:19

...in i duschen på förmiddagen då det kom lite kvalitets tid med Léon en stund i stället. Lek i parken och pannkaka på Hanssons med mig och morfar. Hur mysigt som helst. Haft huvudvärk hela dagen och tabletterna (Alvedon o Ipren) biter inte. Blev hemma sjuk till natten.

Suttit och tagit det lugnt ute hela eftermiddagen för att bli av med krämporna. ...det sket sig kan man säga. Nu en dusch å mysa in mig i nya morgonrocken vid tvn med virkningen. Är väl liiiiiiiite tidigt att natta sig nu. Tjolahopp på er gott folk.

Av Åsa - 9 april 2015 10:12

.....tidigt av att man for runt med sopmaskin på bruket. Skit kul. ....not!!

Goa gubben hade köpt en morgonrock åt mig i längre variant. Hur mysig som helst. Myser runt i den nu och funderar på om jag ska gå å duscha. Kan ju känna mig lite piggare då. Så får det bli. Plocka fram lite rena kläder först bara.

Av Åsa - 8 april 2015 22:32

...man kan ha....ja, så känns det när man får mycket tillbaka av både boende och personal. Så.är det bara!! Mycket skratt å stoj.

Nu ska jag natta mig och förhoppningsvis kunna sova. Gubben stackarn har haft ont i munnen till å från. En tand som spökar. Vet ju hur det känns. Hoppas på lite sol i morgon så vi kan ta lillprinsen med oss till favorit lekparken och stoja runt en stund. Kanske kan vi mys fika lite efteråt. Får se vad det blir.

Magen låter som syre pumpen på ett akvarium när det börjar bli dåligt med vatten. Kanske drömmer man om guldfiskar och neontetror i natt när man får sällskap detta ljud. Min mage har ju en förmåga att "prata" efter gbp open. Är väl när det produceras magsyran i "gamla" magsäcken som låter. Om ni fattar.....hihi

Var ut en vända med gubben å grabben på skogen. Fotade lite...

Av Åsa - 8 april 2015 12:25

...tar kål på mig. Värken idag gör mig trött. Blir en stöd vila på soffan. Skulle haft lillprinsen idag på eftermiddagen men han blev hemma med mamma Malin istället.

Satt prexis på nytt kaffe....på Tvn rullar Top Gear, lagom att slö titta på. Virkat lite på förmiddagen men fingrarna håller inte för mer av det idag. Blir lite pö om pö.

Vovven har temat runt i vår säng heeeeeela natten....blåser ju ute och det låter. Han gillar inte ljud som han inte vet var de kommer ifrån.

Av Åsa - 7 april 2015 17:37

...brunch och inköp av bänkskivor på Ikea. Sara och gubben var snäll och bar in dem. Efter det blev det fika med Saras pappa och Kajsa å Theo. Kul!! Vovven blev nöjd då barnen utfodrade honom med hundgodis.

Lämnade ner cittoträngen till Malin å Martin. Lilleman kändes piggare idag. Gulle grynet! !

Lagat kycklingfile i ugn med sweet chili, ris, grönsaker och en kall creme fraiche sås till. Mätt i magen punkt nu. Grabben har fixat på sommardäck på lill bilen. Skönt!

Nu sitter jag i Skodan på en skumpig tur runt på skogen. Måste ju kolla in fiske sjöarna å hur det går med islossningen. Vill ju fiska helst igår. Är nog ett tag kvar som det ser ut. Suck!!

Av Åsa - 6 april 2015 22:41

....till sjuklingen en vända på dagen. Han somnade i "NONOS" knä. Lill grodan min!!Var förbi i Standarn på kaffe å sen for vi över skogen....satan i gatan vad vägarna är dåliga nu. Rena rama ler vällingen.

Fick en idé om att göra paj till kvällsmat å så blev det. En stoooor tacopaj med grönsallad och taco chips till. Mums!! Efter det blev jag inspirerad av dotra som bakat kola kakor, blev ju sugen jag oxå. Bakade dubbel sats och frös in. Kan va gott att ha till kaffet i vårsolen nån dag.

I morgon far jag och gubben i väg en sväng. Kanske jag kan lura honom till en lunch ute eller en go fika nånstans. Förhoppningsvis så kommer mina glasögon i veckan. Ska bli så skönt om de funkar för mina ögon. Dyrt men välbehövligt.

Av Åsa - 6 april 2015 08:39

...på morgonkvisten. Åker från jobbet kommer hem och tar ut vovven. Inser att mobilen är borta. Drar ut i bilen och kollar.....Nope! Känner igenom kläderna och tömmer väskan.....näää! Hoppar in i bilen å åker ner till jobbet igen....nähä ingen mobil. Åker hem och av nån anledning sneglar jag snett bakåt i bilen å vad fan ligger där....jo mobilen. Suck! Å hur den har hamnat i baksätet är för mig en gåta....var inte i där överhuvudtaget på morgonen. Skulle mobilen ha ramlat ur jackan som jag hade på mig och UPP på sätet...hm mm. Slutar aldrig att förundras.

Nu har jag gjort kaffe och ska ta det lilla lugna. Övriga huset sover så då vill jag inte dra igång med nå störande projekt. Lägger mig på gästsängen med fönstret på glänt och lyssnar på fåglarnas kvitter.

Bild på att solen börja vakna från balkongen på jobbet. Tidigt i morse. Å en bild på min alldeles egna fotvärmare.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards