Alla inlägg under april 2015

Av Åsa - 5 april 2015 21:26

...med gubbe på fika idag. Fick så fina väggstakar och en bukett tulpaner. Blev så glad. Tråkigt väder vilket resulterade i ömmande kropp och enorm trötthet. Urk!!
Gör sista natten nu och sedan ledig ett par dagar. Skönt!!

Får se vad jag ska hitta på med gubben, ha blir oxå ledig ett par dagar med mig. Kanske vi kan få något roligt gjort. Eller bara gå ut å gå om vädret tillåter. Då menar jag lång promenad o inte bara en piss vända med vovven.

Nu ska jag läsa en stund innan jag slår ihop de blå.....

Av Åsa - 5 april 2015 08:28

...så himla knasigt i natt. Var ute och sålde Tupperware....hm mm. ..inte direkt min grej. Å dotra fick låna hundar till höger å vänster. Jaha...är huvudet fullt å går på högvarv eller?!?!

Varit ut å kissat vovven och nu tar vi å kurar en stund på gästsängen. Har utan särskild anledning varit vaken sedan 5. Då får man kura en stund när övriga familjen sover. 1 natt kvar sen ledig till onsdag. Hoppas på fint väder i veckan så jag får vara ute i solen.

1 månad kvar sen far vi till Turkiet. Ska bli så skönt att få lite semester. Det är vi väl unnade. Sen drar ju fiske säsongen snart igång å det vill vi ju inte gå miste om. Vill ha en fin sommar för fiskets skull. Vill även att det inte blir för torrt med tanke på svampsäsongen som kommer sen. Man är aldrig nöjd. Det blir som ser blir å vi får göra det bästa av situationen. Lite LAGOM av allt är det bästa å så typiskt svenskt. Hihi

Ha det gott i vårsolen, ut å njut för det tänker jag göra senare.

Av Åsa - 4 april 2015 20:54

...i den kyliga vårsolen efter fika vid Time med Malin,Martin och lillprinsen. Sara Martin och Matte kom oxå.

Vi bestämde att de skulle käka grillat hos oss å så blev det. Matte var snäll och grillade. Hade hela goa socken med barn, barnbarn och svärson å svärdotter runt oss jag och gubben. Det är så gött det.

Jobbar nu natt 2/3 och längtar till att få sova i min egen säng. Den är klart bäst att sova i. Lite gladiatorerna på tvn innan vi gör kväller. Tjingeling!

Av Åsa - 4 april 2015 07:25

....nya schemat. Ojojojoj så lugnt det har varit här. Väntar på av byte och sen hem och ut med vovven. Tror att jag tar en taktik vila oxå för jag kunde inte koppla av och sova riktigt i natt som var.

Ser ut att bli en skapligt fin dag. Solen skiner och jag med den or NOT! !

Kliar i halsen och ögonen....näsan är full av tapetklister. Sånt man får leva määä. ..antingen allergi eller en förkylning på G. Ja den som lever får se.

Skulle vara skönt att basta en sväng, men det får bli när jag blir ledig. Ha en fin påskafton. Å ät inte så ni storknar. Hihi

Av Åsa - 3 april 2015 21:23

...morse. Skönt! Drack en snabb kaffe och sen for vi en vända och kollade vid Hubo-Långsjön jag och gubben. Träffade Benny gubben och Hasse där. Benny bjöd hem oss på kaffe. Efter det blev det en tur till Sandviken, gubben hade ju fått kupong på 1 kg lösvikts godis där. Gratis är extra gott!! Fick ju han lite götta med sig till jobbet.
Hem till lillprinsen en sväng med en påsk present. Tidning med 3 bilar. Cars är ju favoriterna för honom. Han var däckad för han hade haft spy party i natt som var. Lille hjärtat mitt.

Hem och lagade en 80-tals klassiker. Kassler med ananas och ostsås i ugn och pärer till det. Mums!!!

Däckade med gubben på soffan en stund då jag inte är riktigt i skick för tillfället. Men det hör ju till min vardag. Vovven kom i omgångar och tryck kte en blöt nos i ansiktet på mig. Ville väl att matte skulle vakna. Sötnöten vår!!

Av Åsa - 2 april 2015 20:54

....lugnt här förrän efter kvällsmaten. Den blev Malin,Martin och lillprinsen kvar och käkade med oss. Vi köpte pizza.....man får det när man fyller år.

Sara och Martin var ner till Saras mamma och hämtade ett 3 vånings kakfat som jag skulle få låna. Saras mamma följde med upp och satt här ett bra tag å gofika. Trevligt!!

Lite senare kom goa svärmor på fika oxå. Nu blev det lite slapp i soffan och virkning. På tvn går familjen Annorlunda som sällskap. Väntar på favoriten Badhotellet. Gubben ville ha tårta när han kommer från jobbet. Å visst ska han få det.

Av Åsa - 2 april 2015 10:05

...av kära mor som ville gratta mig. Haltade ner med mitt onda ben och inser att jag har en igentäppt näsa. Gubben erbjuder mig en mintuu till kaffet. Bra för förkylningen enligt honom....idiot säger jag. Kan ju inte lulla runt här hela dagen . Jo säger gubben blir ju mycket roligare att torka golv å göra tårta då ...mmmm, ellerhur? !?!Hihi

Ska åka å köpa lite mera grädde till tårtan och sen ta det lugnt en stund.

Ta det lugnt på färden mot Blåkulla....tänk på högerregel och inget intag av häxbrygder innan ni landat. Min kvast rymde/blev stulen i natt, så jag kan inte åka. SUCK!!! DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG!!!!

Av Åsa - 1 april 2015 22:10

...tuff just nu. Kommer efter ontet nu efter supervurpan jag gjorde häromdagen. Attans vad det drar i låret. Måste fan ha sträckt mig på nå vis. Hur som helst så har jag kommit en bit på väg med min sjal åt mig själv....babyrosa är den och jag tänkte det kunde passa så här på våren. Snygg till jeansjacka eller så kanske.

Lagt ihop tårtan idag så i morgon behöver jag bara garnera den med massor av jordgubbar. Mums!!

Har laddat upp inför Blåkulla resan med lite vitkål.....blir bättre fart på kvasten då. Hihi
Ha en fortsatt fin kväll.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards