Alla inlägg under maj 2015

Av Åsa - 18 maj 2015 19:12

...som blir stoppad av snuten för diverse små förseelser. Haha! !! Tur att VI kan skämta om eländet i alla fall. Å ingen blir sur på nån. Varit å lekt med prinsen å hans kompis prinsessan Ella i lekparken idag. Fick agera klätterapa och klättra runt å släcka lamporna. 46 år å far runt i klätterställningar. Inte illa av en smått ringrostig kärring. Kul var det I alla fall!!

Gick främmande av en haltande kompis som åkt på gikt. Stackars sate! Tur att Dängrot (jag)hade lite slippa ontet piller i skåpet.

Sara å Martin var hit och drack en kopp kaffe. Jag har i alla fall tvättat å hängt tvätt idag. Nu går även tumlaren med sånt som kan tumlas.

Blir lite glo på tvn och eventuellt lite popcorn. Jag är så götta sugen idag. Ibland får man äta götta oxå. Så det så!!

Av Åsa - 18 maj 2015 08:07

...det ordet smakar gott i munnen ny efter 4 nätter. Åååå så skönt.

Sänder en tanke till Christers anhöriga. Han försvann i lördags kväll och återfanns avliden i går kväll. Kram på er alla berörda. Tur att man hittade honom så snart så man slipper gå i ovisshet. Tragiskt att det skulle sluta som det gjorde.

Tar mig en liten kurig lur på soffan när kaffet puttrar. Vovven är rastad och övriga huset sover. Hoppar i en klänning och lurvar en stund under filten. På tvn går real housewifes.....de måste vara från en annan planet. Hihi

Ha en bra dag.

Av Åsa - 17 maj 2015 20:20

...å blött ute hela jäkla dagen. Suck!!! Har inte fått nånting gjort. Hela jag strejkade. Kurade med gubben i soffan en stund innan jobbet. Det var guld värt. Å imorgon kväll får jag sova i min säng igen....skönt! Sover ju lite sisådär på jobbet.

Har köpt mig en ny bikini överdel. Starkt rosa....blir nog bra mot solbrännan den.

Ska ut å röra på dö fläsket så fort det blir väder för det. I morse när jag kom hem från jobbet var det bara 3.9 plus ute....Brrrrr! !!!

Av Åsa - 16 maj 2015 21:18

..lugnt på förmiddagen. Å sen blev det en dusch innan gubben kom från jobbet. Vi tog oss en tur till Storvik, lite marknad och raggar bilar. Najs!! Var ner till syrran och fick kaffe. Trevlig pratstund fick vi oxå med henne Robert, Hampus och Felicia.

Hem å då dök Martin upp med flickvännen och deras kompis. Trevligt!!

Iväg och jobba, tog en tur på cruisingen med de som ville. Nöjda blev vi allihopa. Nu blir det till att natta sig och drömma om jänkare med mullrande v8a motorer. Glänsande lack eller pilsner bilar spelar ingen roll bara det mullrar under huven. Doften av olja och bränt gummi är ju speciell. Drömma får man ju göra i alla fall.

Av Åsa - 15 maj 2015 22:12

...på ett avsnitt av ack värmland som jag missat när vi var borta. Helt jävla sanslöst roligt. (Min typ av humor)

Ska ta och göra nåt drastiskt hemma o morgon om andan å lusten vill mig väl. Annars får det vara.

Måste klippa gräset oxå. Den har dragit iväg på längden när vi var borta. Ibland önskar jag att vi hade några getter. De skulle hålla gräset nere och vara mätta samtidigt. Tåls att tänka på!!

Det är ju lite svårt att få till allt som vi behöver göra....gubben å jag jobbar mycket om varandra å då blir det lite snålt med tid till sånt som vi behöver hjälpas åt med. Tids nog så blir det gjort oxå.

Fick en förfrågan häromdagen om vi vill para våran Rambo. Avböjde vänligt! ! Inte något vi är intresserade av. Ändå lite smickrande att man tycker han är fin.

Av Åsa - 15 maj 2015 14:48

...man vara så jävla trött. Har kurat med vovven I soffan på förmiddagen. Grå väder och blåst blääää. Gubben for ner på bruket och skulle hämta meduxin. Matte följde med. Sara å Martin var hit en sväng oxå. Mange å jag bara är. Ska ut å jobba ikväll igen. Man sover inte riktigt på jobbet....det är sån man får leva med.

Vill ha sol så det är varmt å gött när jag ska ut på prommis eller cykla. Är inte vän med blåst å kyla. Tur är väl att vi går mot sommaren å förhoppningsvis värmen nu.

Rambo har kurat ner sig igen i soffan. Jag glor på tvn. Skulle behöva göra lite nytta, men det är ju kvar till en annan dag.

Av Åsa - 14 maj 2015 21:38

...svängom på golvet och gör ett mindre elegant svanhopp ner i sängen. Smidig som ett kylskåp. Har insett att jag behöver vara utomlands i värmen mer.....mina leder och mun kropp mår bra av det. Kommer hem till blåst och regn...resulterar i värk. Suck!! Det är sånt man får leva med.

Förhoppningsvis så kommer solen i morgon och jag blir piggare. Ha en fiiiiin kväll . Tjingeling! !

Av Åsa - 14 maj 2015 14:12

.....Sovit bra. Passade på att åka till sjön. Bara det att vid Hubo-Långsjön var det fullt, tror alla andra hade samma idé som oss idag. Hamnade till slut vid Hamptjärn. Skönt å alldeles själva där. Stod ut i dryga 4 timmar, blåste som fan där uppe. Var skönt så länge solen gjorde oss sällskap.

Har nu duschat och tänkte mysa på soffan innan jag ska ut och jobba. Fryser så infernaliskt så det blir till att lurva in sig i filten.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards