Alla inlägg under maj 2015

Av Åsa - 6 maj 2015 08:15

..Lång dag med flyg å förseningar hamnade vi på Drita hotel i Turkiet. I natt var det 26 grader när vi for med transfern. Har kollat runt lite i omgivningarna, för som vanligt så är vi vaken med tuppen när vi har semester.

I transfer bussen sa jag till gubben, kan inflika att jag var skit trött, jag har flipflop i sidan. ...han tittade på mig å suckade..va fan gör de där...jag trodde jag sagt att jag hade flipflop i sidan. Så var det med det.

Nu lit kaffe å sen blir det nog beachen.

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Åsa - 5 maj 2015 12:49

...efter en del felkörningar på väg till långtids parkeringen (Eva läste på ) nu på Arlanda. Ny pinkadny äten å ny rökt. En satt fint i kistan. En rök å efter det sprang vi ihop med arga snickaren. Sa åt honom att vi var i behov av hjälp.

En lång dag med flyg byte i Istanbul har vi framför oss. Skönt när vi är på plats. En vecka med avkoppling. Härligt!!

Av Åsa - 4 maj 2015 21:53

...nummer ett som jag är så bäddade jag ur sängen på jobbet i morse. Var helt övertygad om att jag jobbat klart. Så var inte fallet.....jobbar ju inatt oxå. Suck!! Ibland är det inte lätt att vara jag.

Varit hemma och fixat lite med packningen. Köpte korsord, å gjorde klart. Var till lillprinsen en vända oxå.

I morgon blir det hem å byta kläder, fixa till peruken och dra till Arlanda. Tjihoooo! Sol å bad i flera dagar känns rätt skönt just nu när regnet slår mot fönstret. Lite avkoppling för huvudet tror jag att det blir oxå. Kan ju bli lite fina foton tagna oxå. Det får vi väl hoppas....är ju så kul med foton.

Nu får ni ha det så himla gött å så får vi se när jag bloggar nästa gång. Kan bli varje dag eller ingen alls. Det visar sig....tjingeling!!

Av Åsa - 3 maj 2015 21:21

....fick de sig ett gott skratt när jag kom. Fick för mig att jag skulle gå in nya skorna vilket jag oxå gjorde. Fast det har väl inte direkt snyggt med ett par svartvita leopard strumpor i. Tyckte själv att jag var jättesmart. Bild på skon UTAN strumpa nedan.

Insåg att vi definitivt inte kommer att frysa i Turkiet. Knäppte en bild på väder prognosen.

Nu ska jag snart natta mig och sedan sova som en prinsessa har jag bestämt. Hoppas att mitt huvud har tagit in den ordern på riktigt!!

Av Åsa - 3 maj 2015 16:15

...nyduschad!! Har ju åkt i en Ford Ka med bonn ac. Lite svettigt blev det. Var in på deichmann å naturligtvis blev det skor. Köpte strumpor å gubben oxå. Så nu är hans packning fullständig. Tur att jag har ordning på sånt.

Nu en kaffe å en toast så jag har nåt i magen innan jobb. Ha det gött alla goa och glada! !

Av Åsa - 3 maj 2015 13:35

...till Falun. Gubben är å fiskar och Eva å Benny ska växla pengar i Falun, jag agerar bihang.

När jag kom hem i morse så skulle vi plocka lite till packningen...åå mina solglasögon var puts väck. Gubben hittade dem efter många om och men. Jag kan ju inte bara gå å köpa ett par solglasögon å slänga på näsan. Ser ju inget då. Behöver typ en vitkäpp i det läget. Så är det att gå i mina skor ett par dagar....villa ni byta?? Hihi

Av Åsa - 2 maj 2015 21:50

...pakistanska igår utan packlista!!! Ibland blir det lite galet med autocorrect....

Idag blev vi ner kallade till dotra med familj. De behövde lite hjälp. Dotra skulle garnera två stora smögåstårtor som hon fått beställning på.....hon vaknade med feber i morse å då fick morsan stå till tjänst med kniven och skära det som skulle på tårtan. Garneringen stod hon för och i vanlig ordning så blev ju resultatet perfekt. Hon kan hon go jäntan vår. Léon hade fullt upp att kolla på film med pappa och morfar.

Efter det blev det lite tv titta och när gubben åkte för att leverera tårtorna passade jag på att plocka fram det som han ska packa. Mitt tog jag fram i morse när jag kom från jobbet. Får väl stoppa ner det i väskorna i morgon så är det klart. Tjihoooo! !! Snart då är man ledig i en vecka. Sol å bad!!

Nu ska jag natta mig. Vi har haft lite myspys på jobbet å alla är nöjda och glada. Precis som det ska vara.

Ha en fin fortsättning på helgen. Vips så är det måndag igen!!

Av Åsa - 1 maj 2015 14:49

...dag! Trött som få... varit ut en sväng med gubben. Tidigt i morse skrev vi lite pakistanska. Var ner till svärmor på kaffe. Fixade med skrivaren åt henne. Gubben följde med Benny på fisk isättning och slängde käft med Eva under tiden..

Käkade lite mat och skulle sedan vila på soffan. ViVill.ju inte åka och jobba med värsta huvudvärken. Tog två Alvedon och kurade ner mig med gubben. Han började snarka å jag hamnade i en ytlig dvala....fan att jag kunde somna. Förhoppningsvis så blir det bra sömn till natten istället.

Slut på gnället! Ha en fin 1 maj!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards