Alla inlägg under juni 2015

Av Åsa - 21 juni 2015 22:09

....ja i fan så ta det för vad det är..

Av Åsa - 20 juni 2015 21:29

...hel del virkat på lillens nya "dotty" (snuttis) idag. Måste leta fram en stoppnål så jag kan montera ögon och huvud. Får bli morgondagens projekt det.

När gubben kom från jobbet var vi och fiskade med lillkillen och avslutade med mellis vid Time. När vi kom hem gjorde jag en stor paj med bacon,lök, creme fraiche, Västerbottens ost och mozzarella. En grön sallad käkade vi till pajen. Blev riktigt god mitt hopkok. Mums!!!

Nu ska jag ta ett bloss och sedan gå å lägga mig. Mysa lite å läsa innan jag ska försöka sova.

Av Åsa - 19 juni 2015 22:05

...härlig midsommarafton trots regn å rusk. Fixade med maten på förmiddagen och valsade en sväng med både mopp och snabeldrake.

Fick hit alla ungar med familjer och vi käkade å myste. Smaskade i oss av dotras underbara tårtor till kaffet. Fick en jättefin orkidé av Martin och Sara. Bild på den kommer senare. Bild på tårtorna kommer nedan.

Var förbi på kaffe hos goa vännerna i Standarn. Efter det käkade vi glass och jordgubbar med Sara och grabbarna. Martin filmade mig i slowmotion när jag fladdrar med gäddhänget. Kan säga att vi fick oss ett gott skratt och jag insåg att jag borde "gift" mig med en plastikkirurg. Nääää...skämt å sido, jag har det så bra med min gubbe jag. Å jag får väl ta klack skorna och lack väskan å försöka tjäna ihop en skvätt med slantar så jag får en date med en kirurg. Hur mycket lös hud finns det i världen? Eller på min kropp efter att ha tappat typ 75 kg. Alltså halva mig!! Kan säga att det finns så det räcker och blir över om nån vill byta med mig. Inte direkt kul när det svajar och fladdrar om hela mig när jag rör mig. Tur är att det inte syns med kläderna på.

Nu ska jag njuta av att få sova i min sjukt sköna säng. Den är helt enkelt underbar. God fortsättning på midsommar helgen.

Av Åsa - 19 juni 2015 07:58

....å jag har precis kommit hem från jobbet. Vovven har varit ut och kissat in revir och nu ska vi mysa oss en stund innan vi drar igång med lite städning. Ett illa måste.

Mycket som jag skulle vilja göra men man kan ju inte hinna med allt. Tror jag tar mig en sen promenad och myser till kvällen om vädret tillåter. Blir då ingen alkohol här i dag inte. Troligen inte i helgen överhuvudtaget. Gubben har jobb helg och jag dricker ju så sällan nåt så varför dricka bara för att det är storhelger...det sköter ju andra så himla bra.

Ha en fin midsommar!

Av Åsa - 18 juni 2015 21:40

...Sandviken när vi var och handlade. Alla skulle handla samtidigt. Det gick ju det oxå. Varit till Léon och dotra med grädde och jordgubbar. Hon skulle göra tårta till morgondagens midsommar firande. I all enkelhet ska vi käka matjessill, färsk potatis och gräslöks sås. Hårt tunnbröd blir det oxå. Tårta som sig bör med jordgubbar och kaffe till den.

Alla barn med familjer och så vidare kommer. Själv ska jag efter jobbet i morgon bitti jaga hundvalpar (hund hårs bollar) ned snabeldraken. Moppen får nogvtacsig en svängom med mig den oxå. Förbereda lite inför maten och sen försöka hinna med att gå och möta gubben vid jobbet. Hoppas det är uppehåll i vädret då. Måste ju få göra av med lite överskottsenergi.

Köpte pajdeg på affären mest för att den var billig. Tänkte försöka göra nån go.paj med Västerbotten ost helgen.

Nu får ni se till att ha en härlig midsommar och var rädd om er.

Av Åsa - 17 juni 2015 21:37

...med fullt upp. Vaknade redan vid 5 u morse och tyckte att det var dags att kliva upp. Insåg rätt snart att både gubbe och vovve snarkade vidare så jag fick ju liv att försöka göra detsamma. Inte det lättaste, men till slut så somnade jag om.

Fick gott kaffe när jag kom ner i morse. Efter kaffet for vi och gosade med lillkillen som börjar bli stor. Pladdrar på som bara den heeeeeela tiden. Sen blev det en tur med yngsta grabben till optikern i Sandviken och efter det käkade vi lite på Monroes. Mumsigt!!!

Väl hemma fick vi en kopp kaffe i Standarn, jag lyckades ju slå ur en oxå. Kaffe missbruk!

Hem en snabbis och sedan iväg och jobba igen. Sånt är livet!!!

Av Åsa - 17 juni 2015 00:31

...fixade med trummorna på bilen när jag var halvt död efter min fjärde natt. Fick främmande av Köpis en sväng oxå. Alltid lika trevligt. Fick hem hjulen till Skodan på eftermiddagen å det blev kanonbra. Inge mer hopp å studs när man åker i den.

Vi var ut en sväng vid lunchtid och fikade.....snacka om att vi blev proppmätt. Räkmacka på Bakerian is da shit! Raaaaaap!

Åkte en sväng med Skodan för att kolla om den var okej. Hamnade på tutbingo i Forsbacka. Inte något som helst planer på det hade vi när vi satte oss i bilen. 1 nummer ifrån 10000 satt gubben med länge....gaaaah! Nära skjuter ingen hare. Hihi.

Fick en smärre chock då vi kom hem till Hofors....världens pådrag med polis och brandkår. Lägenhetsbrand och en omkommen. Hualigen!! Tänk så fort livet kan ta slut. Sänder en tanke till anhöriga och närstående.

Har precis landat i sängen....MIN SÄNG... som jag får sova i 1 natt innan det blir två nätter på jobbet igen. Räknade ut att jag på en vecka sover i min säng en natt. Inte så konstigt om man är lite mer virrig än vanligt nu då. För hur det än är så sover man ju bäst i sin egna säng. Ellerhur????

Nattis på er!!

Av Åsa - 16 juni 2015 07:52

...underbara dag med solen på besök. Själv har jag gjort en xtra natt och det känns att man inte har sovit i sin egna säng på 4 nätter. Fast nu är det ju gjort i alla fall.

Dagen ser rätt fullspäckad ut. Har en hel del att göra. Blivit biten av en mygga i natt. Hur nu den har hittat ända upp på sjätte våningen.....det kan man undra. Mitt blod var väl såååå lockande. Hur som helst så kliar det så förbannat. Alltid så med första bettet på säsongen. Gubben blir aldrig myggbiten,jag brukar säga att jag är hans myggstift, jag har ju alltid myggen på mig därför slipper han dem. Haha....inte riktigt så kul enligt mig.

Ska räta på ryggen en stund innan jag drarcigång dagen. Tjolahopp å ha en fin dag!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards