Alla inlägg under juni 2015

Av Åsa - 15 juni 2015 18:54

...lillprinsen idag oxå. Kärlek är det med den lilla godingen. Han var upp med morbror å moster som hämtat honom på dagis. Hann träffa honom en snabbis i alla fall.

Blev en liten sväng med Sara idag. 5,5 km bättre än ingenting. Fick lite regn på oss men vi överlevde det å. Gick gästrikeleden från Hammaren upp till Robertsholm....attans vad lerigt och sönder körd den är. Synd på så fin promenad sträcka. Crossarna får väl hålla sig på annat håll. Så det så.....

Har påbörjat en ny snuttefilt åt lillen. Hoppas de funkar fast jag saknar en färg...den gamla snuttefilten har gjort sitt eller sjunger på sista versen.

Av Åsa - 14 juni 2015 21:10

....lillen en sväng på förmiddagen härlig grabb det. Senare ringde de och ville ha sällskap vid Time och äta glass. Först en korv med bröd,sedan gick jag och lillprinsen in och köpte glass. Vi matade ankorna med bröd som vi fick på Time och sedan charmade lillen med sig morfar in och köpte ett kinderägg. Stora killen betalade själv med pengen hade i fickan som han fått av morfar. Så himla go.

Tror att fukten ut håller på att ta dö på mitt huvud. Träet sväller och jag har en djävulsk huvudvärk. Gaaaah!! Hoppas jag slipper förkylningen som grabbarna åkt på hemma. Vill vara piggelin å ta mig ut på promenad när solen vill komma på besök igen. Håller tummarna så jag håller mig frisk.

Nu blir det inte många knop till här i dag. Over and out!

Av Åsa - 14 juni 2015 08:15

...drygt 2 timmars sömn på jobbet gör jag ett svinkoppor ner i sängen. Behöver nog någon timme där för att vara trevlig på eftermiddagen. Är väl bra om man har lite gott humör både hemma och på jobbet.

Regnar gör det nu på morgonen. Hoppas på lite sol senare så man kan ut och njuta av en promenad. Vovven vill inte ut nu han heller. Han har kurat ner sig i fotändan med mig. Gofisen!

Gubben ligger uppe och snarkar. Jag har kollat runt lite på nätet efter kompressions handskar som jagverkligen skulle behöva när jag går mina lååååånga promenader. Sväller nåt så infernaliskt i fingrar och händer så de ser ut som sohlbergs super godingar. Vill inte ha såna som ser ut som stödstrumpor utan nå klatschiga. Får se om jag hittar några.

Av Åsa - 13 juni 2015 23:26

...all ära. Har kollat lite på det. Eller middagen såg jag delar av. Det finaste med den var Sofias tal/sång som var så vacker och framfördes med sån värme av Molly Zandén. Då kom tårarna på blodiga Åsa. Hon fick sin prins, men vad är det för skillnad egentligen?? Jag fick ju min prins jag oxå.....å känslan och kärleken är nog den samma när man får vakna tätt intill den man älskar. Så enkelt är det med det...spelar ingen roll vilken läggning man har vilken bakgrund eller vart man kommer ifrån....så är det bara. Kärlek är kärlek och ska väl ändå också vara en kär lek....om ni hänger med i svängarna.

Nu ska jag ta och klappa ihop korpgluggarna och sova. Vad vore en bal på slottet......en måste faktiskt jobba oxå. Hihi. Nattis!!!

Av Åsa - 13 juni 2015 06:56

....ögon nu på morgonen. Solen skiner i alla fall. Kärlek åt den. Sovit rätt skapligt. Tar nog en promenad med vovven när jag kommer hem. Tjingeling!

Av Åsa - 12 juni 2015 15:59

...mig Sara på en lagom promenad.1,2 mil i strålande solsken. Skönt att gå på skogsvägar. Sista typ 3,5 km var asfalt. Klippt gräsmattan oxå. Lite extra motion med andra ord.

Har precis duschat och ska snart dricka en välbehövlig kopp kaffe.

Ut och jobba vid 18.00 och sen jobbar jag hela helgen.

Av Åsa - 12 juni 2015 09:08

....en tok inatt. Blääää!! Fast nu är ju solen här och då ska man inte sura. Promenad och lite annat som ska fixas innan det blir jobb till kvällen.

Kaffet är ett måste nu så att man vaknar till ordentligt. Har precis smörjt in mig, välbehövligt då det snöar från benen. Är ju så sjukt törr.

Lite bättre i munnen idag....fast folk runt mig kanske är glad för jag glappar inte lika mycket med limpsaxen när jag har ont. Hihi

Ha en fin dag och njut av helgen ni som är lediga.

Av Åsa - 11 juni 2015 22:17

....å god sallad bjöd Sara å Martin på i kväll. Är mätt som bara den. De ville bjuda på kladdkaka och kaffe oxå men jag/vi tackade nej till det för vi var för mätta. Kärlek till er som bjöd oss på mat. Ni är så goa.

Har hoppat i säng efter en dust med tandborsten. Har fått infektion längst bak i tandköttet. Ajjsingen vad kan göra ont. Motar olle i grind med extra borstning och corsodyl sköljning. Hoppas det går över fort. Fast det är väl inget att gnälla över....finns ju de som har det värre.

Nu börjar ögonen bli tunga så jag ska plocka av mig brillorna och sova. Nattis på er och till alla nattugglor säger jag ho hooooo.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards