Alla inlägg under juni 2015

Av Åsa - 8 juni 2015 16:02

....över milen i benen idag och. Sara och jag kämpade tappert. Skönt! Tog en fika på Bakerian efteråt. Varit ner till Standarn en vända och där tvättade först Izabell och sen Stoff fönstren. Izabell tog över gräsklipparen och Stoff tog fönsterputs mackapären istället. Duktiga ungar!

Gubben gick ner i källaren och fixade med pannan och jag jagade lab på HC för en provtagnings tid. Inte det lättaste det inte. Man hamnar ju hos telefonsvararen fast det är telefontid. Fick tag på dem när det var typ 5min kvar. Gaaaah!!!

Snart ska jag börja med kvällsmaten, frukostkorv, potatis och senapssås! Blir götta i magen det.

Knäppte lite fina bilder på promenaden.

Av Åsa - 7 juni 2015 17:45

...Torsdag på lite godis med vännerna jag och gubben. Efter det blev det en sväng på Ikea och Julafton i Borlänge. Stannade till på citygross i Falun på vägen hem å handlade deras goda baguetter. Hemma I Hofors igen så tog vi en kopp ? kaffe hos E å B.

Nu har jag gjort köttbulls mackor med ägg å lite annat götta. En del ville ha rödbetssallad och några potatissallad. Själv tog jag majonnäs, grönsaker, köttbullar och ägg. Mumsigt värre!!

Värsta åskvädret har vi haft idag. Det märks på vovven som vill ligga nära i soffan. Han tycker inte om åskan. Har precis klippt klorna på pälsbollen. Duktig var han så.det blev nån köttbulle till belöning.

Hoppas på lite uppehåll i morgon så jag får ut och promenera. Är ju så skönt!!

Av Åsa - 7 juni 2015 09:18

....på skogstur med gubben i går kväll. Tänkte vi skulle få se nåt lite större djur. Det sket sig med råge kan jag säga när det enda vi såg efter ett antal mil på skogen var en duva. Suck!! Ingen älg usling och ingen nalle heller. Får ta en tur till en annan dag.

Haft lite tyngd på benen i natt i form av en vovve på 45 kg. Varmt å gött.

Tänkte ta en promenad, men va fin det ser rätt regnsjukt ut. Blääää!! Ge mig riktig sommar nu eller helst redan igår. Ha en fin dag.

Av Åsa - 6 juni 2015 19:38

...marknad idag med lillen. Vädret var för dåligt. Blev tillfrågad om jag ville ta en öl å gå å lyssna på refreshments. Kände inte för det. Får se vad det blir senare. Kollar på film nu. Har haft Sara å Martin här på mat med oss andra.

Solen skiner nu, känns ju bra det i alla fall. Lite gött till tvn och sen sova, låter som en bra idé!

Ha en fin fortsättning på nationaldagen!!!

Av Åsa - 6 juni 2015 10:32

...Idag men vad gör väl det när man har en solstråle inne. Lilleman skiner å håller låda. Duktiga killen kissade i toaletten efter fikat. Hade dock lite problem när han skulle spola....han tryckte flera gånger å det hände ingenting. De har ju tryckspolning hemma å vi har en gammal toa med drag spolning. Han fixade det till slut i alla fall.

Nu sitter han och tittar på plattan på nåt ryskt barn program. Ungen pratar å härmar ryska.....skit ungen.

Ska väl ta och klä på mig lite mer kläder nu....lufsar runt i en gammal me&i klänning. Ryttarna har ramlar ner i källaren kan man säga....ingen behå på å då blir det så!! Haha tyngdlagen och åldern tar ut sin rätt.

Ha en fin dag och var rädd om er.

Av Åsa - 5 juni 2015 18:37

...nätt promenad på 1, 3 mil. Skit skönt! Är nog lite mör i benen i morgon. Fick sällskap av Sara. En stund var vovven med oxå, vi tog han med oss när vi stannade till vid sjön där gubben.2 två av grabbarna och Eva å Benny var. Sen fick Rambo lift med grabbarna hem. Sara å jag tog den "lilla" backen upp från tolvsjö ände. Det drog bra bak i skink orna då. Strålande solsken hade vi oxå så svetten lackade. Lyckades se en esping, huggorms bebis, som var 10-12 cm lång. Sara hoppade till för hon höll på att kliva på den och jag trodde det var en koppar orm först. Gaaaah insåg ju att det var en liten huggis. Jag gillar inte ormar men dog inte av den heller för den var rätt söt.

Har prexis varit och hämtat lillens snuttis som han glömt hemma. Han och morfar myser mätt och belåten vid tvn och jag å Magnus for iväg å fixade det.

Äldsta grabben är på fest hos syrran och Martin å Sara skulle ha film/taco kväll med en kompis. Tjingeling! !!

Av Åsa - 5 juni 2015 12:15

...morgon mys med fyrbentingen så drar jag ut på promenad. Tror att åtminstone Sara följer ned. Gubben har åkt och fiskat, jag orkade inte följa med. Var inte sugen på att sitta vid sjön.

Ska ha lillen senare så då passar jag på att ta prommisen bu så jag känner att den är gjord för dagen. All motion efter det är bara en bonus.

Av Åsa - 4 juni 2015 23:18

....och fiska och jag fick åka å jobba. Ibland är livet rätt orättvist. Ska inte gnälla...har ju ledig helg och kan utnyttja den till nåt roligt. Ska ju ha lillprinsen I morgon och sedan blir det nog lite motion och andra sysslor under lördag och söndag. Bessemer festen har i dag dragit igång med cross åkning som sig bör med uppvisning på Stålringen. Kul!!

Händer lite allt möjligt i Hofors under lördag och söndag. Refreshments spelar å lördag kväll och i morgon var det ...hm mm. ...kommer inte på vad de heter nu. Öl täkt med trubadur, marknad, tivoli och sommar kafé på folkan är öppen. Vädret ser skapligt ut så vill ni ha raj raj så ska ni fara till Hofors i helgen. Jag personligen vet inte riktigt än vad jag ska hitta på....öl tält....nja campa och dricka öl kan jag göra ändå. Fast det skulle vara gott med en öl och en langos. Får se vad det blir antingen det ena eller det andra...beror på vilket fot jag kliver ur sängen med först på morgonen. Den som lever får se.....brukar man ju säga.

Snipp snapp snut ..nu va sagan slut!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards