Alla inlägg under juli 2015

Av Åsa - 10 juli 2015 20:10

...å raggar runda med gubben och Köpis på förmiddagen. Efter det for vi och handlade lite till rummet uppe som lillen eller vem som vill kan sova i. Måste ju vara lite ombonat där oxå. Gubben och jag tog en liten burgare i Sandviken och sedan blev det hem och mysa en stund.

Jag har lånat ut min bil så gubben skulle skjutsa mig till jobbet, tog en tur förbi hos polarna och fick lite kaffe, jordgubbar och grädde. Muuuuums!!

Har virkat färdigt en sjal åt bästa Kerstin, den ska bara tvättas å blockas innan hon får den. Har tagit lite tid då jag har haft fullt upp med en massa annat. Nu kan jag påbörja en sjal åt mig själv som jag har garn till hemma. En ananas sjal i svart tunnt garn.

Har ett till projekt på gång...ska ge mig i kast att göra nåt åt trappen upp. Tröttnat på den gamla mattan som luktar spyor när man torkar den. Linoleum tror jag den heter....urk! Blir nog mycket värma, skrapa och slipa gammalt lim. Skam den som ger sig. Blir nog fint när det är klart. Har ju och göra ett tag i alla fall om inte annat.

Ha en fin kväll.

Av Åsa - 9 juli 2015 14:46

...sedan kaffat och fipplat lite surfplatta åt grannen. Fortsatt städningen, bäddat rent uppe, tvättat å hängt tvätten, fixat undan en massa hundhår.....nu väntar jag på.kärleken i mitt liv som har åkt på affären. Sedan ska vi fixa ordning på lillens rum. Sängen ska skruvas ihop å bäddas med mera. Sånt som är lagomt att fixa med när vädret är vått och grått. Skönt att få undan en del.

Vovven gillar att ligga på våren säng uppe för då ser han vad som sker på vägen utanför. Kommer det någon till oss så rasslar det till och han är vid ytterdörren på två sekunder. Vår stora lilla pälsamöba.

Måste ha något att göra när vi inte kan vara ute....blir ju så jävla rastlös annars. Tur att det finns inne jobb att ta itu med. Hihi

Av Åsa - 8 juli 2015 22:17

...när jag kom från jobbet. Det regnade ju på som bara den och då var det lätt att kura ner sig en stund och sova. Gubben och jag tog kaffe i lugn och ro. Åkte ut en sväng och sedan kom vi på att vi skulle ha korvgryta till kvällen. Blev en tur till affären.

Jag började med maten och for runt både högt och lågt med dammsugaren. Grabbarna hjälpte till de också. När vi käkat tog jag en sväng med moppen, ska ta övervåningen i morgon. Tvättar lite nu som jag får hänga sen.

Jag har hjälpt en vän lite idag med surfplattan. Drack kaffe och pratade lite under tiden. Blev en tur till Benny med kompisens blå fara. Nu har jag och vovven kurat mer oss i sängen. Jag är helt slut idag, regnet tar på mina leder. Värken gör en trött. Fast jag hänger inte läpp för det. Bara till att bota ihop, försöka göra det bästa av situationen. Trivs ju bäst med värme och sol, det är då min kropp å jag är sams å jag får chans att ut och gå så glad hormonerna spirar och fyller på energidepåerna.

Nattis på er alla!



Av Åsa - 8 juli 2015 06:58

.....skjut mig! Eller....slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever.....tröttmössan har halkat längre ner ändå idag. När jag slutatcska jag dra raka spåret hem, ta trappen i tre steg upp till gubben och sängen. Inte för att man kan sova ikapp, men idag ska jag ge det en chans. Får nog sällskap av en gosig vovve oxå. Har inga planer på att finnas till för någon alls på ett par timmar. Ibland behöver man gå i ide.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det i alla fall. Nedräkningen till semestern har börjat. Jobbar i helgen och två skift till veckan. Jihoooo! Kanske vi kan få komma ut och fiska någon dag. Har ej fiskat (mer än metat med lillen)sedan.innan vi for till Turkiet. Då är det nåt som inte är som det ska( vädret kanske??). Vi brukar ju komma ut minst en hångla i veckan annars. Jobbat ju i princip alltid mot varandra nu för tiden å få blir det dåligt med sån tid över. Finns nåt som heter gräsmatta, tvätt å städ med mera som behövs fixad i första hand. Ja, sånt är livet på en pinne.

Ha en fin dag trots regnet.

Av Åsa - 7 juli 2015 21:35

..hela dagen sedan 5.20 i morse. Måste erkänna att jag känner mig rätt mosig nu. Har agerat taxi, fått kaffe hos Saras mamma, varit å handlat och gofika med lillkillen som ringde å sa att vi skulle piiiiika. Blev en vända på Hanssons med dem.

Även hunnit med att agerat mobiltelefon tekniker åt Köpman, naturligtvis med lite kaffe då också. En sväng till Benny, där frugan i huset rymt. Hon kände väl på sig att vi var på ingång. Fick skjuts av Sara och Martin till jobbet. Får hämtning imorgon bitti. Har i och för sig kunnat gå hem, men man vet ju inte hur vädret ser ut på morgonkvisten.

Nu blir det till att göra ett sedvanligt svanhopp ner i sängen och försöka få någon timme mer sömn i natt mot natten som var.

Av Åsa - 7 juli 2015 08:47

..på jobbet. Tröttmössan trillar ner och halkar på sned hela tiden. Gjorde en djupdykning in i duschen då jag kom hem från jobbet. Känns lite bättre nu. Vovven mötte mig i dörren med viftande svns och tuggbenet i munnen. Skulle ju visa mig vad han hade. Nu har han varit ut på morgon pinken ochdrog sedan upp till husse i sängen. Husse kan ju behöva sov sällskap efter nattskiftet.

Väntar nu på att Sara ska höra av sig, har lovat att skjutsa henne nu på morgonen. Ha en fin dag för det tänker jag ha.

Av Åsa - 6 juli 2015 21:58

.....ofrivilligt att ta dö på kollegan här ikväll. Fixade med en sak i personal rummet å kände att jag måste släppa på trycket. Ack så skönt det var......säger dörren och går ut därifrån. Frid å fröjd trodde jag när kollegan kommer och tar i handtaget.....uuuuuurk! Stackars kvinna!! Jag sa åt henne att inte andas när hon gick in där. Ingång sker på egen risk.....Hon hade en liten konstig färg när hon kom ut. Asgarv! Tur att vi kan skratta ihop.

Har kommit på att det är dags att börja sluta med att skriva saker som bara missuppfattas. Eller faktiskt inte! Alla tolkar saker på sitt sätt och tror att så fort jag öppnar truten så handlar det om dem. Lägg av och läs då förresten, för jag har inte begärt att ni ska läsa varken här eller på Fejjan. Bry er inte i mig å mitt liv om ni nu stör er så förbaskat på det. Jag tänker fortsätta att vara jag för det är jag absolut bäst på. Vill ni inte se eller höra mig så blunda och stoppa ost i öronen. Jag har ETT liv och det lever JAG på mitt sätt.

Ha det förjävla gött och var rädd om er!

Av Åsa - 6 juli 2015 16:21

...bara öser ner å jag är våt om både skor å strumpor. Så kan det vara en sommar dag som denna. Lite kallt, men efter regn kommer sol så är det bara.

Ska väl ta och stoppa i mig lite i kakhålet innan jag ska iväg och jobba.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards