Alla inlägg under augusti 2015

Av Åsa - 27 augusti 2015 22:25

....dag efter det att jag tagit en stödvila på soffan när jag kom hem från jobbet. Gubben och Mattias fixade upp vagnen till sjön och jag betalade räkningar under tiden. Fick även ta emot de nya vinterdäcken som skulle levereras i samma veva. E å B kom på en kopp kaffe och sedan drog jag och gubben iväg och handlade. Inköpen bestod av diverse prylar till campingen och naturligtvis lite att äta.

Väl på hemmaplan for vi upp och packade in grejerna i vagnen och hjälptes åt att flytta runt lite vagnar så vi alla skulle få plats.Finns det hjärterum finns det stjärterum, så är det bara!

Drar till skogs efter jobbet och tänker njuta av tillvaron. Inte säkert att jag fuskar utan jag kanske bara är och löser korsord eller nåt sånt.

Av Åsa - 26 augusti 2015 22:09

...Var det under natten som var. Sovit skiiiit dåligt. Uppe före tuppen och var på väg till Borlänge redan vid 8.00 i morse. Fick tag på det vi skulle ha och när vi kom hem fick vi kaffe hos Benny som var hem på lunch. Grattis på din dag B! Frugan åt honom var med oss och shoppade på förmiddagen. Lånade Evas symaskin och sydde de sista gardinerna till vagnen.

När vi kom hem poade vi på och fixade i husvagnen. Ska handla lite mat och sånt som vi behöver ha i den imorgon. Måste ju ut och leka taikon någon dag.

Yngsta grabben gjorde illa sig i skolan idag, skar sig på en plåt. Fick lov att åka på hälsocentralen och bli ihop tejpad. Inget stort sår men av det djupare slaget. Höll inte tejpningen så skulle de sy. Måste hålla koll med tanke på infektions risken oxå.

Ska strax släcka och soooooova, klockan ringer innan tuppen hinner gala i möra bitti.

Av Åsa - 25 augusti 2015 23:31

....på morgonkvisten. Efter det blev det lite kaffe med gubben och Zebba på altanen. Sara,Martin och Saras mamma kom och häckade med oss, trevligt var det. Vi körde ett altan häng.

Gubben och jag var och hämtade husvagnen, sen drog vi vidare till Gävle för lite inköp. Satan i gatan vilken kö det var från Gävle hållet, hade ju brunnit en dragspels buss på E16. Köpte på oss lite grejer till vagnen. När vi kom hem så var Eva hos oss och ville kolla in vagnen. Hon, jag och Magnus rev ner gardinerna. Åkte ner till Eva och sydde nya gardiner av tyget jag köpte på Ikea idag. Fattades tyg till ett fönster så det får jag fixa i morgon. Eva hade små kuddar som vi klädde med en bit av tyget som blev kvar och inte räckte till fönstret. Blir så tutti nuttit i pökskrubben (husvagnen).

Nu är det dags att sova ett par timmar för i möra bitti drar jag/vi till Borlänge med Tokan Eva för diverse inköp. Sen blir det till att jobba till natten igen. Dagarna svischar förbi i ett rasande tempo. Huvudet hänger inte riktigt med på mig. Märker så tydligt av när det blir för mycket surr. Nattis!!

Av Åsa - 24 augusti 2015 18:00

...med en sväng till sjön och myst där en stund. Hem och fixa med kvällsmaten. Köttfärsbomber lindad med bacon och fylld med stekt lök, kantareller paprika och mozzarella. Till det en kall sås, sallad och klyftpotatis. Smarrigt värre kan jag lova.

Ligger på soffan på altanen medan gubben, Martin, Sara och gubbens kusin Micken är och hämtar en v40 i Sandviken. Bil och trailer. Ska väl åka och hämta husvagnen någon dag oxå. Har ju liksom ramlat över en sån doning också. Kan ju vara bra när vi är ute och fiskar.

Blev gör mätt av maten, de andra får äta när de kommer hem. Nu blir det till att ta en kopp kaffe och låta maten sjunka. Raaaaaap!

Knäppte kort på lite fjärilar idag. Maten också.

Av Åsa - 23 augusti 2015 21:57

....bara den idag. Somnade en sväng på soffan när jag kom hem från jobbet. Tog sedan en kopp kaffe och lutade kull mig på altansoffan.

När gubben vaknat for vi in till lasarettet i Gävle och hälsade på svärmor. Lite piggare idag så vi.passade på att fika ut i solen/skuggan. Kaffet var gott å en mazarin till var ju nästan pricken över iet. Hon var så nöjd att få komma ut i friska luften efter en vecka inne på en sal.

Goa gubben Sten fick somna in idag, han höll ut till han fyllt 95 år. Det gjorde han igår. Vila i frid moffar! Min väns goa moffar. Kram på Eva och Ann, det kan ni behöva nu.

Slängde ihop stuvade makaroner och köttbullar när vi kom från Gävle. Drog sedan iväg och jobbade.

Imorgon ska jag försöka göra baconbomber på grillen. Ska fylla dem med stekt lök, kantareller och mozzarella. Toppas med en smakrik ost och serveras med klyftpotatis, sallad och god sås. Förhoppningsvis så blir det mumsigt om jag nu lyckas.

Go natt!!

Av Åsa - 22 augusti 2015 22:06

...lillen en sväng blev det i värmen. Plockade lite hallon också. Fick kaffe ute med Lasse, Martin,Léon och Malin. Goa kakor blev vi bjuden på oxå. Léon och jag tvättade lite bilar i poolen. Skönt att plaska lite i värmen.

Fick hem en hög med tonåringar som skruvade bil på vår gård, gubben vilade lite inför nattskiftet och jag passade på att sola. Fick naturligtvis sällskap av vovven, han tyckte nog att jag var tråkig. Kom och la bollar på mig och buttade på mig heeeeeela tiden. Suck!!

Nu ska jag sova en stund åtminstone försöka i den här värmen. Kan bli en tur till Gävle i morgon när gubben vaknat. Får se hur det blir. Det visar sig i morgon. Har ju varsit nattskift kvar vi båda efter denna natt.

Av Åsa - 21 augusti 2015 21:45

...dag med kaffe främmande och en massa annat. Varit ute i skogen på förmiddagen i typ 2 timmar med vovven, gubben och Sara. Jävligt torrt i marken när svampen blir som läderaktig. Lite regn på nätterna skulle vara bra för svampen.

Grillade picnic bog och hade potatisgratäng å sallad till köttet. Gött! Somnade en stund på altanen. Var så skönt att vila där på soffan.

Nu jobbar jag och strax är det sängen.

Av Åsa - 20 augusti 2015 23:18

...fart det har varit idag. Ut på en sväng med gubben på förmiddagen och sedan drog jag och Mattias in till Sandviken och handlade. Ica Maxi, Rusta och Dollar fick sig ett besök. Hann säga hej till gubben innan han drog på jobbet. Klippte gräsmattan och svettades som en gris. Kollade på bilar på nätet och hittade en i Sandviken som grabben blev sugen på. Blev en tur till in till Sandviken och bilköp åt grabben. En turbo, gaaaah, men ack så rolig att köra.

Kom hem, gjorde paj och sallad, dammsugade upp lite hundhår. Käkade och var ut på en tur i Martins s40. Han är såååå nöjd med bilen.

Knäckte till ryggen på Sara, hon har haft ont och inte kunnat sova riktigt på ett par dagar. Släppte bra i ryggen på henne, hoppas hon får sova i natt nu. Skulle nog behöva en duvning själv oxå.

Ligger och lyssnar på nåt djur som låter ute. Tror det är någon räv eller nåt som låter. Ungefär som nåt barnskrik på nåt vis. Nästan lite kusligt faktiskt.

Tänkte hinna ligga en stund i solen idag, blev inte så, får bli imorgon kanske. En sväng till skogen ska jag hinna med innan jobbet, det känns som en bra idé. Bra start på en jobbhelg tror jag det är att lufsa i skogen.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards