Alla inlägg under september 2015

Av Åsa - 26 september 2015 20:06

...full av bus och utevistelse. Varit i lekparken med lillkillen. Vovven stod hemma på altanen och gnällde så äldsta grabben kom med honom så han fick vara med. Nöjd vovve. Jag, Mattias och Léon åkte och handlade i Sandviken så morfar fick vila lite, han är ju så förkyld.

Blev en promenad med vovven och lillprinsen i skogen och kast med pinnar på fotbollsplanen. Både Léon och vovven var väldigt nöjda. Gjorde tacogratäng till kvällsmaten. Sedan blev det lite lördagsmys med ostkrokar. Hade köpt ostbollar en mini påse åt lillen, bläääääisch, de fick nono äta. Morbror bjöd på lite ostkrokar i stället. Nu har vi kurat ner oss i sängen och myser tillsammans jag och prinsen.

Rambo kommer nog snart och gör oss sällskap. Magnus har som vanligt mest fipplat med datorn. Han gillar att vara lite för sig själv ibland.

Nattis på er!!

Av Åsa - 25 september 2015 21:09

....med gubben som börjar bli förkyld. Oooops en manflu antågande. Det vet ju vi kvinnor hur det brukar vara....hihi. Var barnvakt en stund på förmiddagen, vi kollade på regnar köttbullar film och myste.

Hem och fikade lite med stekt ägg på macka. Blev en vända på Ica och apoteket oxå.

Fixade baconlindad fläskytter filé med vitlöks philadephia fyllning och potatisgratäng. Mums å slurp!! Hämtade lillen som nu sussar sött bredvid nono i morfars säng. Morfar har åkt och jobbat natt. Eva och Benny var hit på lite kaffe. De firade förlovnings dag idag. Grattis på er!!

Hoppas på lite sol i morgon så prinsen och jag kan gå ut på lite äventyr.

Nu ska jag gå å ta mig ett mellis och sedan krypa ner bredvid lillen igen.

Av Åsa - 24 september 2015 22:27

...dag för mig idag. Kan inte direkt sätta fingret på varför. Lite gör lite action kanske. I vilket fall som helst så är den nu avslutad. Kom fram till att jag/vi plockat och torkat svamp som är värd en halv förmögenhet. Skitsamma, jag tycker det är kul att plocka svamp och jättebra om man kan glädja någon annan med lite svamp.

Ska strax sova på jobbet, läsa lite först. Ha det bäst!!

Av Åsa - 23 september 2015 21:50

...operations tid i oktober. Det blir nog bra det oxå. Har fyllt i alla papper och beställt provtagning. Måste komma ihåg att skicka dem i morgon. Lär även komma ihåg att hämta ut min medicin.

Dagen har gått i ett huj. Städat och donat. Tänkte fixa lite med husvagnen imorgon och kolla vad bi behöver till den. Kanske man hinner med att njuta av naturen och lite svampjakt också innan jobb.

Kollar på Modus nu på tv4 verkar bli en bra serie det.

Tjingeling på er!!

Av Åsa - 23 september 2015 14:13

...gubben. Kollat lite tv, tvättat sängkläder, hängt tvätten, plockat ur och i diskmaskinen, dammsugit, handlat, hämtat Mattias på Brukääää, ätit lunch och slutligen torkat golven. Pust!!!

Nu lite tv med Magnus och sedan får jag ta badrummet, om det inte får vänta till i morgon.

Satt på nytt kaffe, blir en kopp om en stund med nybakat hallon wienerbröd. Man får lyxa lite efter en hektisk förmiddag. Så det så!! Skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker om den saken.

Häromdagen färgade jag min höst/vårjacka, den hade blivit så solblekt så den skiftade från militär grön till pissgul. In i maskinen med färg och vips så blev den som ny, dock valde jag att färga den svart. Blev nästa som en ny jacka. Kul å billigt!!!

Gubben skulle byta skift i morgon så han är inte hemma när jag slutar. Går se vad jag hittar på då.

Ha en fin fin onsdag.

Av Åsa - 22 september 2015 21:44

...buller utbildning och blivit lite klokare. Efter det for jag hem tog en mellis macka och for sedan till Eva. Sara å Martin var också med. Martin behövde få lite friskluft, är dyngförkyld. Skulle slå i mjölk i kaffet hos Eva, uuuuuurk, den var som filmjölk. Drack en svart kopp kaffe och sedan for vi till skogs. Blev ett par timmar på skogen och en hel del svamp.

Kom hem strax efter det att gubben kommit hem från jobbet. Fick med mig honom att hämta ett skrivbord jag hittat på Facebook. 100 kr för ett Ikeas markör. Tjoho vad glad jag blev. Hem å rensa svamp och lade den på tork. Ungdomarna var snäll och åkte ner på Brukääää och handlade lite till maten. Blev ugnsstekt fläskfilé med cremebonjour vitlök, grädde och lite cayennepeppar. Ris och en fräsch sallad åt vi till. Slurp sa det å mätt blev vi.

Gubben var snäll med Magnus till hjälp att montera ihop skrivbordet. Nu har jag min egna lilla syhörna. Ställde dit symaskinen och lite grejer som jag behöver ha där också.

När de andra kollade på Leksands matchen på tvn så bytte jag sängkläder och dammsugade uppe. Rafsade även bort hundhåren ur trappen. Får ta och plocka nere, hänga tvätt och dammsuga i morgon.

Ha det så himla gött!!!

Av Åsa - 22 september 2015 08:23

...å en dusch känns som rätt okej uppladdning inför pmötet. Vovven vaktar mig och har koll. Nu ligger han och glor på mig under köksbordet och bara väntar på att jag ska göra en frukost macka. Han är ju van att dela den med mig.

Det ligger en dimma ute som skulle få de dimhöljda bergen att blekna. Hihi

Nu ska jag se till att gå i mig kaffet och sedan borsta tänderna innan jag hämtar Kerstin.

Ha det bäst!

Av Åsa - 21 september 2015 22:03

...Lite mat på Travinn i Sandviken med Eva idag. Lite besviken på själva ching chong utbudet. Inget fel på smaken utan lite få rätter. Däremot så var deras sushi helt makalöst god. Jag äter inte gärna sushi annars,brukar smaka, men den här sushin var kanonbra. Mums!

När gubben kom från jobbet for vi till skogs och plockade lite svamp med Martin å Sara. Kom hem med över 4kg svamp. Är ju så himla kul att plocka och vara i naturen.

Fick operations tid idag. Om cirka två veckor blir det lite karva och rätta till ärret på magen. Måste boka provtagning och skicka in pappret i morgon. Får försöka komma ihåg det efter pmötet som vi har på förmiddagen.

Ska försöka hinna med en dans med snabeldraken och moppen oxå, får se vad det blir som blir gjort. Är ju ledig på onsdag dag också.

Nu ska jag lägga mig och sova, orkar inte läsa efter skogspromenaden,.matlagning och svamprensning. Man blir trött av att knata runt i skogen.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards