Alla inlägg under september 2015

Av Åsa - 17 september 2015 09:57

...bara öser ner. Inget fiske idag inte. Sovit gott i vagnen, hade folk här i stort sett hela kvällen. Äter en macka och bara är. Har radion på som sällskap. Gubben har åkt ner på Brukääää en sväng. Vaknade med världens halsont, det var väl det som var på gång i kroppen när det ploppar upp munsår på munsår. Inte dör man av det, men det är inget trevligt. Tur att man är i skogen å där är det ju ingen som bryr sig. Inte ens trollen. Tror jag ska kura ner mig och lösa lite korsord.

Av Åsa - 15 september 2015 21:15

....morgonkvisten, så kändes det idag. Blev en sväng på soffan efter jobbet. Sedan drack vi kaffe när gubben vaknade. Tog en tur till Standarn och pratade om ditt å datt. Bland annat om kommande camping. Jihoooo, så jävla skönt det ska bli å bo i husvagnen ett par dagar. Behöver få komma undan från lite folk och stress nu när jag har ett par inte så vackra "munsår" i ansiktet. Förmodligen nåt på gång i kroppen som gör att det bryter ut. Drar alltså till skogs och gömmer mig ett par dagar. Lillprinsen ska sova med oss oxå. Mys pys!!

Hoppas på lite sol eller åtminstone uppehåll så man kan fiska och gå på svampjakt.

På eftermiddagen blev det toast ned bacon å sen kurade vi en stund på soffan. Gubben fick sin öltunna med fiiiiina flickor på....tänkte att han skulle ha nåt snyggt att titta på....om inte annat så blir nog till och med jag schnygg när han dragit i sig tunnans innehåll. Hihi.

Får se när vi åker i morgon, blir nog fram på eftermiddagen, gubben måste få sova först. Vi lär även handla lite.

Av Åsa - 14 september 2015 21:25

....Eva och sedan drog jag och gubben på en skogstur. Plockade lite mer trattkantareller. Väl hemma igen så rensade jag all svamp inför torkning av den. Gubben och Mattias fixade lite med husvagnen under tiden.

Har även hunnit gosa med lilla sötnosen Deras, en Bullhuahua valp. Ful så hon är sockersöt.

Blev lite mys vid tvn och sen en kaffe med Sara och Martin. Det var bara jag som drack. Nu jobbelijobbar jag.

Gick på toa för en stund sen, åååå va fan kom krypandes på mitt lår....
en ääääääcklig jävla fästing. Totalt jävla onödigt djur det. Bläääääisch!!

Av Åsa - 13 september 2015 23:28

...hos Eva på förmiddagen, passade på att fråga om hon ville följa med till skogen. Hon tvekade knappt en mikrosekund kan jag säga. Gubben for hem( han skulle ju ut och jobba lite senare) å jag å Eva drog till skogs.

Åkte först och köpte oss en macka å nåt att dricka. Upp i skogen med kompostpåsarna i högsta hugg, laddad som få. Började som vanligt prata högt och sjunga lite, över stock å sten knatar jag på korta ben, sjöng jag högt å falskt. Allt för att tala om för björnen att vi är i skogen. Upp och ner i backen, blött i skogen å någon liten svamp på första stället. Bestämde oss för att förflytta oss till en annan skog. På det stället sa vi wow båda två när vi klivit upå i skogsbrynet. Lite fler trattisar där. Pillimasa runt där ett tag och jag hittade mycket och stora svampar. Eva stackarn hade inte svampögat på idag. Blev inte så mycket för henne, jag erbjöd henne att plocka där jag hittade, men nej det skulle hon inte. När vi sedan gick tillbaka till bilen så såg vi båda samtidigt nåt gult i diket.....ett hav med gula kantareller. Jihoooo vad kul det är att vara ute i naturen. Eva passade på att käka lite blåbär oxå, hon har ju inte så långt ner till dem, hon är ju knappt en tvärhand hög tufflan. Hihi.

Fick en idé att jag skulle ha ett par fleece filtar från dollarstore,så vi drog svettiga och skogs klädda in till Sandviken Fick med oss rörmokar Leif också. Fick tag i filtarna och lite annat som behövdes för att fixa dynorna i husvagnen. Hem upp på ica och handlade till kvällsmaten.

Gick lös på dynorna i vagnen, fick hjälp av Magnus. Elva dynor i olika storlekar är nu omklädda å klara. Fiiiiiiint blev det. Tog och sydde en ny lampskärm till taklampan över bordet oxå. Martin hjälpte till att sy lite, han tycker det är roligt. Nu börjar vagnen kännas hemtrevlig och lite mer Åsa å Roffe om ni fattar. Någon tygblomma tror jag att det blir vid tillfälle.

Gjorde två plåtar med pizza ( skinka,bacon,salami, salta,ost och oregano)smarrigt blev det. Jag, Magnus, Martin och Sara käkade av dem. Gubben åt med god aptit när han kom från jobbet. Mattias åt kebab som han hade kvar av från igår.

Har precis lagt mig i sängen och ska ta och läsa lite innan jag ska sova. Somnar mycket lättare när jag läst en stund inbillar jag mig. Ha det bäst allihopa!

Av Åsa - 12 september 2015 23:28

...läsa en bok. Inte vilken som helst utan Grey. Har inte haft chansen tidigare då mina händer inte riktigt gillade tjockleken på boken. Nu i kväll gick det bra. Jihoooo!! Boken har legat och blänger på mig från nattduksbordet länge nog nu. Får läsa mer en annan dag för nu är jag trött efter dagens bravader.

I morgon ska jag försöka städa när gubben är på jobbet. Kanske vi hinner med en skogs sväng på förmiddagen. Det visar sig! Nattis på er.

Av Åsa - 12 september 2015 19:37

....idag. Albert & Herbert, Karlssons å Max fick sig ett besök. Plockat ur "moffar" lägenhet. Sett en lååååååång kvinna, hon såg extremt mycket längre ut när Eva som är knappt en tvärhand hög stod bredvid. Hihi Kaffe hos Micken (Evas ex), han behövde hjälp med nån kabel. Träffade där ännu en hjärndöd hälsing. Skämt å sido, det var en skjuten Kanada gås.

Styrde kosan hemåt, Benny slocknade rätt snart i baksätet, ovanligt....NOT!! Eva å jag för som spottloskor i kurvorna och Benny snarka vidare. Drack upp kaffet ur termosen på vägen hem. Kaffet var fortfarande varmt och drickbart fast det var kokt i morse. Helt otroligt.

Nu har jag slagit ner rumpan i soffan och kollar på tvn. Avnjuter ett glas Pepsi Max.

Av Åsa - 12 september 2015 08:25

....fossingarna och druckit kaffe. Väntar nu på att Eva och Benny ska komma och hämta mig. Följer med på en tripp till Hälsingland idag, är ju detsamma vad jag gör när det regnar och gubben ska iväg och jobba.

Får se när vi kommer hem. Dagen är lång.

Av Åsa - 11 september 2015 22:52

...dag blev det här. Kom hem från jobbet och möttes av en superduper glad vovve. Ut å kissa på häcken och sedan in igen. Satte på kaffe och myste på soffan en liten stund till det att gubben vaknade. Sedan for vi ner och handlade lite åt gubben som han behövde till jobbet. Ner till lillprinsen för där skulle jag vara barnvakt. Fick lite gofika där. Pillan och Malin guidade mig genom min första egensydda mössa. Blev riktigt nöjd av min skapelse. Sydde en till åt äldsta grabben oxå. Det var ju så kul. Får fixa mig en syhörna tror jag bestämt.

Lilla Ella och Léon sov middag ute medan dotra blev klar med naglarna. Sedan kom Martin och Sara (Mattias var med oss redan) å vi alla gick upp och fikade mellis på Hanssons. Myspys! Efter det blev det en massa stoj och bus med barnen ( både vuxna och små) i lekparken. Var ute bra länge. Roligt som bara den hade vi.

Väl hemma igen så hjälptes vi åt att fixa till tacos. Mattias, Magnus, Martin, Sara, Malin, Martin Léon och jag käkade med god aptit och hade det riktigt mysigt. Så himla kul att vi kan rå om varandra å att det funkar med oss alla tillsammans. Gubben jobbade å var nog glad att slippa tacos. Myset har han velat vara med på. Svärsonen hade med sig tårta och wienerbröd som vi käkade till efterrätt med lite kaffe.


Ficke en present av Martin och Sara idag som de tyckte skulle vara gulligt i vagnen. Mysbelysning i form av rosor i rosa (naturligtvis) med batteri drift. Gubben lovade att hjälpa mig med uppsättningen av dem.


Lillprinsen var ut i husvagnen och kollade med morbror Magnus, tyckte det var mysigt så han ska nog sova i den med oss någon kväll. Han är ju lika förtjust som oss att vara ute i skogen.

Nu ligger jag med mina kalla tår inborrade i pälsen på min fyrbenta kärlek. Varmt å gött blir det, man får passa på när tillfället ges. Det är väl kärlek det oxå.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards