Alla inlägg under september 2015

Av Åsa - 5 september 2015 22:11

...en tur till skogen med gubben och Mattias. Vovven, den älskade pälsamöban var också med. Han röjde av sig rejält. Hittade både gula och lite trattkantareller. Var mest ut för att få lite "motion" och luft i lungorna. Vovven var tvär nöjd efteråt. Passade på att hälsa på vid Hubo-Långsjön, Hasse och Benny var i prisbords upplägget när vi kom. Mycket priser i år på höstnappet, så jag hoppas att alla fiskare blev nöjda även om de blev utan fisk. En grabb somnar känner leder just nu största fisken tävlingen vid sjön med en regnbåge på 6,51kg om jag inte missminner mig. Rätta mig om jag har fel. Det är ju en riktig bjässe det. Fastslaget personligen vill inte ha så stor fisk. Inge kul att tillreda dem. Bästa regnbågen enligt mig ligger på 1,5-2kg. Har ju fått på över 4 nästa 5 kg jag också, kul Ja å ta upp, men inte att laga. Tar hellre fler små!!

Blev en toast till lunch, sen käkade jag rester från gårdagen innan jag for å jobbade. Imorgon ska jag nog ta en tur ut på skogen igen. Dock inte Hubo-Långsjön banan, där har bävern fixat översvämning strax innan Hubo-Långsjön så att vägen rasat. Skogsägarna har stängt av vägen. Attans gnagare å ställa till det.

Av Åsa - 5 september 2015 07:57

...på er alla goa och glada. Ni andra åker med på ett bananskal ni oxå, vare sig ni vill eller inte! Varför gå om kring och hänga läpp liksom. Fick höra av en arbetskamrat att jag aldrig skulle sluta vara jag. Såg nog lite frågande ut så förklaringen kom med, du är jämt så glad, inget är jobbigt å det smittar av sig, så sluta aldrig vara DU. Tack för den responsen blev väldigt glad av de orden. Tänk vad några enkla ord kan betyda å att de betyder så mycket.

Har haft en otroligt mysig stund med en duktig och väldigt älskad vovve nu när jag kom hem från jobbet. Ut och morgon pinka utan koppel i grannskapet. Otroligt följsam och lyhörd. Myst med lite kli på huvudet, blöta pussar och tass massage. Nu gosar vi i soffan en stund tills resten av huset vaknar. Kaffet är fixat åt hussegubben så allt är frid och fröjd.

Passar på att önska alla som tävlar i Höstnappet idag en trevlig dag och Skitfiske på er. Alla er andra önskar jag en riktigt fin dag.

Av Åsa - 4 september 2015 21:44

..dugg avis på alla som ska tävla i höstnappet vid Hubo-Långsjön i morgon. (ljuger bara lite) I år fick jobbet gå före. Annars är det ju kul att delta i såna där tävlingar. Får väl önska alla som deltar skitfiske på er å sen får jag väl ta fisken nån annan dag.

Har kollat efter lite grejer till vagnen, bland annat utebelysning. Får se vilken och vad som blir bra. Måste ju kolla med gubben oxå.

Tänkte ta en sväng på skogen nån dag och glo efter lite svamp. Tror regnet som kom gav dem en knuff upp ur mossan.

Trevlig helg på er alla!!

Av Åsa - 4 september 2015 15:27

...nu fattar jag noll (som vanligt). Man får inte tycka till på typ Fejjan om att vi ska värna om vår välfärd osv för då är man rasist. Fast det verkar helt legitimt att kalla folk för svin för att de är med i olika regimer mm. För mig är det oxå en typ av rasism. Observera att jag inte vill göra nå påhopp, det är bara en fundering.

Nu står maten i ugnen och jag och gubben far iväg på en lite skogstur. Skogstamejäkel som jag är. Grabbarna får ha koll på riset.

Av Åsa - 4 september 2015 12:10

....fira Sara som fyller 20 år. Lite gofika och sedan blir det till att ladda upp inför nattjobb. En hel helg med nätter har jag framför mig. Det går det oxå.

Får se om vi tar ut vagnen någon natt till i det närmaste. Vill ju ut å mysa lite mer innan vintern kommer.

Sänder en tanke till Eva å hennes syster idag som ska begrava moffa Sten. Sov gött gubbe lilla. Kram

Väntar på att Malin å Léon ska bli klar med lunchen innan vi åker på kalas. Ha det bäst.

Av Åsa - 3 september 2015 23:41

...har haft en bra dag med lite shopping i Sandviken med dotra. Var med å lämnade lillhjärtat på dagis och har mindre ont idag. Blev bjuden på mat av äldsta grabben. Köpte mat från Viva, mums! Meddelat jobbet att jag jobbar i helgen. Det må bära eller brista, är ju inget som smittar å jag är ju mycket piggare. Ligger inte för mig att vara sängliggande. Blir ju så jävla rastlös.

Haft Sara å Martin här en sväng. De hade varit och bjudit farmor på lite fika, klart att hon ska få fika när hon inte är pigg nog att gå på Saras kalas i morgon. 20 år blir hon då. Vankas gofika på Brukääää då.

Nu kollar jag på tvn en sväng innan jag ska sova.

Av Åsa - 3 september 2015 09:57

...för fullt och jag är ny duschad. På väg att åka in till Sandviken med dotra. Handla present åt Sara. Gubben kom precis ner och har tydligen sovit klart efter nattskiftet. Får väl tvinga ner honom på soffan en vända sen. Förmodligen blir det så.

Nu ska jag göra mig klar för att åka.

Av Åsa - 2 september 2015 21:40

..benen hela dagen och hunnit med en del. Bland annat så.har vi varit och hjälpt Martin och Sara en sväng. Jag gjorde inget men var med och sällskaplig. Kollat lite på husvagns markiser. Fick mina nya glasögon idag....urk, vilket skiiiit. Blir till att skicka tillbaka dem.

Mamma ringde och frågade om vi ville ha blåbär, tack, men nej tack sa jag. Vi har ju plockat en massa själv. Passade på att fråga om hon ville ha trattkantareller om jag hittar några och plockar. Självklart, svara hon. Dem kan man ju inte få för mycket av. Hon sjöng även, man ska ha husvagn för mig. Tyckte att det var absolut en bra grej för oss som är ute så mycket. Goa mamsen!

Nu glor jag lite på tvn. Imorgon ska jag å älskade dotra åka å köpa present till Sara som fyller 20 år på fredag.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards