Alla inlägg under oktober 2015

Av Åsa - 26 oktober 2015 15:46

.....lufsade runt i skogen med vovven, Sara å Martin. Skönt! Hittade ca 3 å en halv. Kompostpåse med trattkantareller. Härligt att vara ute, dock så tröttnade Sara då hon blev "attackerad" av älgflugor. Urk!!

Åkte hem med svampen å vidare till Malin med familj för lite mys och maskerad dräkts fixning till halloween.

Gubben kom förbi där och hämtade mig å Magnus (han gick ner) så åkte vi och shoppade till kvällsmaten. Blev hemgjord pizza med skinka, bacon,salami, salsa,lök, mozzarella och oregano. Slafs å mums!!

Nu lite soffmys med kärleken innan jag ska iväg å jobba. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till lillprinsen för hans mor ska på möte, sedan drar vi till Gävle på årskull för henne å knä koll för Benny.

Av Åsa - 26 oktober 2015 08:53

...gott i natt. Vaknade utsövd vid 6.15 Låg kvar en stund och gick sedan ner för att koka kaffe. Lufsade runt i morgonrocken ett tag och har nu landat framför tvn en stund. Gött att bara vara å hasa runt. Ska ut och jobba till natten så jag har all rätt i världen att bara vara.

Hunnit hängt tvätt också. Vovven blev nöjd efter att han varit ut och sedan fått dela min frukostmacka med mig. Det är nog det viktigaste för honom på morgonen det. Älskade pälsamöban.

Av Åsa - 25 oktober 2015 15:46

...med att Sara och Martin kom upp å drack kaffe. Passade på att få hjälp av gubben att lägga om på magen. Ser riktigt fint ut nu. Hällde i mig i gördeln och sedan for jag,Sara och Martin till Ikea. Handlade lite till deras halloween dräkter och lite jox åt oss oxå. Bland annat några filtar som jag ska göra remsor av och prova armsticka. En filt hade jag tänkt göra. Köpte en boll på xxl åt vovven. Var på vår gamla fotbollsplan i Robertsholm och lekte med honom när vi kom hem. Snacka om lycklig hund.

Ner till lillprinsen med familj å myste en stund. Upp på Brukääää och handlade till maten. Nu har vi precis käkat ugnsstekt falukorv med potatismos. Mums!!

Hänger nu med familjen i soffan, mätt och belåten, glor på en film.

Av Åsa - 24 oktober 2015 22:25

...åtta tiden i morse. Trött men ändå utvilad kändes det som. Var ner till lillbusen och fick lite fika. Sedan hem igen.

Senare var vi på väg att hälsa på en släkting , men det blev inte av då det redan var besök där. Sånt som händer (inte första gången) får bli vid ett annat tillfälle istället. Tog en tur till E å B med en pryl som vi köpt till deras husvagn. Drack en snabb kopp kaffe och sedan blev det lite matinköp på Lidl. Idag bjöds det på vitlöks ost späckad kycklingfile med ugnsrostade grönsaker, aioli och bea på restaurang 66 (hemma). Gott som faen!

Jag,gubben och Magnus kollade på Draktränaren 2. Är ju barnsligt förtjust i barn/familje filmer. Kom ju en tår eller två. Inget ovanligt när det gäller mig. Hihi

Nu blir det ett graciöst svanhopp ner i bingen. Smidig som ett kylskåp som man är.

KOM IHÅG ATT VI GÅR ÖVER PÅ VINTERTID I NATT!! ?

Av Åsa - 23 oktober 2015 20:26

...Var in på ica hemma innan Sara skulle skjutsa oss till Sandviken. Nät vi kommet ut genom kassorna å väntar på Eva så ser jag att hon köpt en purjolök. Den skulle vi minsann köra hem till dem med innan vi for bedårande hon. Så var naturligtvis inte fallet, när bi kom utanför ica så räcker hon mig den och säger...här får du en blomma från mig och Benny. Reflexmässigt så slår jag purjon i huvudet på henne och kvider IDIOT!! Det är väl kärlek om något mellan vänner det.

Sitter i solen i Sandviken i väntan på bussen och tar en öl. Bussen kommer och allt lugnt så långt. Sen brakar det löst, sitter vid toans nedgång och agerar som vanligt mupp magnet. Den ena kuren efter den andra kommet och ska gå på toa. Fastnar naturligtvis vid mig och gubben å surrar....gaaaah!! Eva ser att jag blir mer å mer frustrerad varpå hon sticker fram huvudet och säger: Åsa var inte vi ledig idag??!!?? Fniss, ibland får vi till det.

På båten tog vi nån öl och spelade. Taxfreen fick ju sig ett besök oxå. Käkade schnitzel och tog ett par öl till. Gubben fastnade vid ett spel, två äldre damer blev nyfiken och skrattade gott åt våra käftslängningar. Det bjuder vi på. Lyckades med bedriften att sabba en platta öl när vi skulle in med dem i skåpet. Tur nog så fick vi byta den.

När bi kom på bussen och satte oss, jag och Benny (knäopererad å bukplastik) med all rätt att sitta, så kommer den lite äldre herren som satt/sitter bakom oss i bussen och frågar vart jag varit....Han hade ju tänkt dansa med mig. Hihi! Finns lite gogubbar som är snäll av den äldre sorten oxå.

Sitter nu på bussen på väg hemåt och det är faaaaan livligare på den här Eckerö bussen någon annan kryssnings buss. Dra åt helvete om buller.

Benny och gubben dricker en lappinkuulta och bara är. Eva har nog somnat och jag vill hem till min säng.

Av Åsa - 23 oktober 2015 08:55

...med att plocka fram lite fräscha kläder till mig och gubben. Datt på kaffe och tagit morgon medicin. Har även lekt tv/it tekniker och kopplat in vår nya bluray spelare. Den har tillgång till bland annat netflix. Kul då kan vi kolla hejvilt på serier och filmer. Barnbarnet blir nog nöjd.

Ska strax kliva in i duschen så jag känner mig fräsch inför dagskryssen som vi ska på idag. Hoppas vi slipper drivis och hagel....storm vill vi inte heller ha. Inte direkt överförtjust i när det gungar på. Tur att man har inbyggda pontoner som det är till att släppa ut om olyckan skulle vara framme.

Ha en riktigt trevlig helg allesammans!

Av Åsa - 22 oktober 2015 22:49

...vad händer?? En helt vanlig kille som gör sånt, ja så kan det faktiskt vara. Sänder en kram till ALLA drabbade, då menar jag ALLA. Lärare, elever, föräldrar,syskon mfl till både de som brats om livet och till han som gjort det. För jag kan tänka mig att sim förälder eller syskon till gärningsmannen så måste det vara otroligt tungt just nu. Först förlorar man sitt barn, en son och har en sorg att tackla. Samtidigt som man ifrågarsätter sig hur det här kunde hända. Möta sin omgivning och inte bära skuld måste vara skitjobbigt. Det är inte ett dugg lättare att vara de som fått sina nära bortryckta på ett sådant sätt. Det är inget jag skulle vilja genom gå och inget jag önskar någon annan att få uppleva heller. Tragiskt att det skett och det går inte att göra ogjort.

Nu över till nåt helt annat. Haft en lugn dag på hemmaplan efter p-mötet. Titta på och haft huset fullt av juveler. Grått och trist ute. Jobbar första skiftet efter sjukskrivningen och det funkar bra. Glada och nöjda över att "tok kärringen" är tillbaka.

Nu blir det till att stoppa sista biten av kvällsmackan i kakhålet och sova. Måste ju vara pigg och utvilad i morgon då vi ska ut på lite äventyr med vännerna. Nattis!!

Av Åsa - 22 oktober 2015 08:27

...världen, Sverige, Hofors eller varför inte hela universum. Kärringen har duschat, piffat och satt på kaffe. Ska iväg på p-möte å då måste man se respektabel ut så man inte skrämmer ihjäl både kollegor och chefer. Vore ju inte så bra det. Blir väl där någon timme. Sen hem och ladda om inför nattskiftet.

Vovven ligger och glor på mig som om jag vore dum i huvudet på riktigt. Han har nog velat att matte skulle krypa ner i sängen igen. Jag ljuger inte om jag säger att det är väldigt lockande. Idag blir det lugnt på hemmaplan, la mig med huvudvärk igår och vaknade med den oxå. Blir två Alvedon och sen är jag förhoppningsvis fit for fight igen.

Nu ska jag dricka upp morgon kaffet och sedan dra iväg. Ha en fiiiiiiin dag var ni än befinner er.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards