Alla inlägg under oktober 2015

Av Åsa - 16 oktober 2015 22:45

...natten som jag försöker sova utan värktabletter. Det här kan ju bli spännande. Man måste ju prova sig fram och se om det funkar. Juvelerna har myst med oss en stund i soffan. Alla tre grabbarna och Sara.

Jag gick nyss upp och lade mig då jag är helt slut efter dagens bravader. Har torkat golven en sväng nu på kvällen å det var nog droppen för mig idag. Kan ju inte låta bli heller, blir så himla rastlös.

Vovven har tagit sin plats på golvet nu efter att ha legat i min säng tills jag kom upp. Tar en stund så hoppar han upp till mig och myser i sängen. Upp å ner, så håller han på om nätterna. Blir för varmt åt vovven och ligga i sängen hela natten.

Hoppas ni har en trevlig fredags kväll och får en riktigt trevlig helg!! Kramiz

Av Åsa - 16 oktober 2015 19:28

...till Sandviken en sväng. Kände att jag måste göra nåt. Blev nån lampskärm och gardin. Var meningen att jag skulle hålla E å B sällskap/ev fiska på eftermiddagen. Det sket sig då det inte fanns någon bra fiskeplats ledig åt krymplingarna. Finns aldrig plats vid Hubo-Långsjön om man inte är beredd på att gå en bit då.

Blev lite picklande med gardiner och lampor hemma istället. Fick hjälp av Sara,Martin, Mattias och Magnus. Tur det då jag har svårt att sträcka på mig.

Var förbi hos Eva och Benny å fick smaka på hennes goda skorpor. Måste prova Bak sådana nån dag jag också.

Bytt bandage då det de satt på HC igår kliade så infernaliskt. Känns bättre nu med den hudvänliga tejpen jag fick k av kirurgen.

Magnus har dammsugit och Mattias fixade maten. Härliga ungar man har.

Imorgon funderar jag på att måla lite. Nån byrå eller så...sitter ju å sträcker inte på mig nåt då. Gubben idiot förklarar mig, men jag kan faktiskt strunta i taket ett tag till om jag får ljusa upp möblerna. Blir bra när det blir klart...det brukar bli det. Å bäst av allt för gubben är att han behöver inte måla..
Det är nog det värsta han vet....hihi

Lite tv titta nu och eventuellt går jag upp och syr lite sen.

Av Åsa - 16 oktober 2015 12:26

....å ville sätt nono skulle komma och baka älgen. Pärlsocker skulle vi ha med oss oxå. Nog bakade vi kakor allt. Dock inga älgar, men opar (morfar=gubbe) å kaniner,björnar med flera. Blev några sylt kakor oxå. Mamma Malin bakade kanelbulle kakor. Jätte gulliga och goda. Nu är jag helt slut....attans vad allt tar på krafterna.

Av Åsa - 16 oktober 2015 09:42

....ute och solens strålar letar sig igenom så det blir ett härligt sken. Underbara höst!! Petat i mig morgonmeduxin å intar lite kaffe. Vovven väntar på sin del av smörgåsen... En helt vanlig morgon hos familjen tattare.

Klåda de luxe under förbandet. Förmodligen tejpen som spökar. Blir det inte bättre så lär jag öppna och byta. I natt har jag nog velatvha en stålborste när det var som värst. Tålamod är inte min starka sida. Hualigen!!

Får se om jag sätter mig en stund vid symaskinen sen. Måste ju göra nåt och det är ju inte så betungande.

Nu lite morgon mys med kärleken som är helt otrolig. Han har tålamod så det räcker å blir över. Det kanske är ett måste för att kunna leva med mig.

Av Åsa - 15 oktober 2015 20:56

.....på morgonkvisten med kaffe å smörgås. Naturligtvis en macka åt mig och en åt vovven. Sara kom och skjutsade mig till HC. Sköterske elev och distriktssköterska som fixade med min omläggning. De hade dock inte tejp som är speciellt för hudkänsliga som mig. De har beställt det nu. Hade tydligen väldigt bra läk kött. Tur att det är nåt som är bra på kärringen.

Fick lite rastlöshets damp på eftermiddagen så jag hamnade vid symaskinen. Nästan klar med en shopping kasse. Kul!!

En sväng till polarna och där bakade Eva kardemumma skorpor. Ska bli spännande å få smaka på dem om det finns nån kvar. Eva och jag drog runt på Loppis,returen och röda korset i jakt efter en kaffepanna till husvagnen. Inte en enda panna nånstans. Suck!! Skulle ju behöva en större till vagnen. Tur är väl att det kommer nåt som kallas vinter snart å då har vi ju all tid i världen att leta efter sånt. Då får ju vagnen vila under tak på en lada.

Ätit stekt falukorv, potatis och senapssås, det var mumsigt. Nu blir det strax nattinatt och kura sängen. Blir ju så trött, förmodligen av sårläkningen. I morgon är en annan dag, så är det bara!!

Av Åsa - 14 oktober 2015 21:59

...Bland annat Desto idag. Käkade på max i Huddik innan vi for hemåt igen. Trött som bara den. Gubben hade ny kokt kaffe åt oss när vi kom gött!!

Var ner på Brukääää och köpte lite omläggnings material på apoteket. Mitt förband blev lite blött efter duschen och såg inte vackert ut. Kärleken min fixade och la in nytt. Han kan han gubben min. Dotra fick förlängt en månad till på ovako, kul för henne. Önskar att hon fick fast så hon inte behövde oroa sig så om det. Blir väl hennes tur nån gång oxå.

Har nyss titta på ännu ett avsnitt av Modus. Gillar den serien skarpt. Nu lite surfplatta/spel/läsa å sen sova.

Av Åsa - 13 oktober 2015 22:12

...å lite skitsnack nu på kvällningen. Plockat fram rena kläder till i morgon. Åker ju till Hälsingland en sväng, följer med som sällskap. Å sen kan det vara skönt att bara sitta hemma då gubben jobbar.

Tänkte sy lite i helgen då gubben jobbar eftermiddag. Nån mössa ska jag knåpa ihop.

Nu ska jag ställa klockan och spela en sväng innan John Blund kommer. Nattis!!

Av Åsa - 13 oktober 2015 17:38

...Efter en dag med både Léon bus och kurs. Suttit och lyssnat på lex Sara information i tre timmar. Suck!! Har käkat lite pasta och skinksås, mätt i magen.nu. Hihi!!

Nu lite piller och avkoppling. Kroppen kräver mycket vila för läkning. Därför blir jag så trött. Träffat älskade mamma, pappa å faster Mangan idag oxå. Kul!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards