Alla inlägg under oktober 2015

Av Åsa - 9 oktober 2015 09:09

...I nacken å inte för att jag gjort DET. Nä, det får vänta, har legat på rygg med benen i vinkel och huvudet högt för att inte påfrestande såret. Fick order om det av läkaren. Ingen smärta under natten, petade i mig alla värktabletter även vid behovs morfinet. Lite värre var det att ta sig ur sängen nu på morgonen. Fast nu är jag uppe och strosar runt i morgonrocken. Gubben fixar med husvagnen.

Ska väl klä på mig. Å sen blir det till att njuta av dagen.

Av Åsa - 8 oktober 2015 17:02

...den som spar hen har. Åkte in i Valbo när gubben hämtat mig på uppvaket. Skulle ha gördel på mig för att minska blödning. Inte en butik som sålde gördlar utan trosor. Suck!! Köpte ändå en med trosa och fick hjälp av gubben att hälla i mig i den på toaletten brevid HM. Allt går med lite vilja våld och vaselin. Näer vi kom hem kollade jag på ett ställe där jag sett en gördel tidigare....jihoooo... Hittade en utan trosa och nu har gubben satt på mig den. Skönt att ha stöd åt opsåret. En av kassörskorna i Valbo höll på att smälla av när jag sa att jag kom direkt från uppvaket. Du var mig en stark och tålig kvinna du, sa hon. Envis....skulle jag vilja kalla det faktiskt. Ibland rent av dumdristig.

Tagit lite värktabletter och tänkte försöka klara mig utan morfin tills jag ska sova. Går nog det oxå.

Kram på er!!

Av Åsa - 8 oktober 2015 13:27

...och klar. Kaffetåren den bästa är. Fick nå armband (akupressur) mot illamående under operationen. Otroligt vad bra grejer det finns. Väntar på att läkaren ska komma, Carolina heter hon. Plastikkirurg från 08 land. Trevlig tjej. Lite lyft av kameltå och bullen på magen är tillslätad i den mån går.
Vill hem nu. Så himla tråkigt att sitta här och glo. Snart så....

Av Åsa - 7 oktober 2015 22:41

....klockerna i heeeeeela Sverige stannar är jag nu. Duschat i descutan, urk, stramar och drar överallt i huden. Jag är ju liksom torr som fnöske annars och nu blev det näst intill som i Saharas öken. En dusch till i morgon bitti innan avfärd mot Gävle.

Gubben får släppa av mig och sedan hitta på vad han vill innan han får hämta mig. Tar väl sin lilla tid eftersom jag ska sövas.

Nu har jag lagt mig i en renbäddad säng och ska snart sova. Blir nog lite läsa först. Tjingeling!!!!

Av Åsa - 7 oktober 2015 20:28

...i skogen och myst. Det var lite kyligt, men man blir ju varm när man rör på sig. Vovven var hur nöjd som helst efter att få.springa av sig. När vi kom hem drack vi varm choklad och käkade ost smörgås, hur gott som helst när man varit ute. Sara var med oss hon oxå.

Malin och Léon kom upp cyklandes och hälsade på. Lite fika och lek blev det. Martin och hans kompis Ante var förbi en sväng. Gubben var ut och mätte i vagnen så bi vet vad vi har att gå efter när vi fixar där. Gubben och grabbarna for ner på Brukääää å då passade jag på att städa badrummet. Maten hade jag ju slängt in i ugnen redan. Hemgjord klyftpotatis, helstekt fläskfilé med lök, morötter och trattkantareller å en massa goa kryddor. Blev så himla gott.

Fixat iväg ett på posten med smarrigheter till mor å far. Fått hem min dekorplast som jag ska ha i bland annat husvagnen. Attans vad kreativ jag känner mig. Har även rensat två påsar trattkantareller och förvällt dem.

Nu har jag precis plockat fram rena kläder till mig och sängen. Descutan dusch står på agendan innan jag ska sova. Upp i morgonbitti och duscha igen för jag ska ju in på operation i morgon. Snart är det överstökat.

Ha en fin kväll och sov så gott!!

Av Åsa - 6 oktober 2015 22:12

..idag. Mums!! Tog hem 4 smårätter och efterrätt. Smock mätt blev jag, Martin och Sara kom upp å de fick käka de också. Sara gillar inte Kina mat så hon åt tacos från igår. Alla blev nöjda och belåtna.

Tog en tur till Benny och drack en skvätt kaffe, Eva jobbade. Kollat lite på när Martin fixa/svetsa på en bil och nu ligger jag i sängen. Gubben var och drog igång pelletsbrännaren i källaren, börjar bli dags att ha igång värmen nu när det visa nollgradigt på termometern.

I morgon ska vi fixa lite med husvagnen och få det som behöver göras på den klart. Kanske vi hinner med en tur till skogen innan jag ska duscha och fixa mig med descutan. Tänkte ta en bastu oxå.

Nu är de klar med bilen...duktiga ungdomar vi har runt oss. Riktiga godingar är de allihopa.

Trött och har huvudvärk, inbillar mig att det beror på att jag inte varit ute i skogen å traskat nå idag. Har varit med minsta älsklingen som behövde vara hemma från dagis. Klart att nono (mormor) ställer upp om hon kan. Måste passa på att vara med juvelen så mycket som det går. Kommer ju en tid då de inte vill vara med en sen. Kramiz på er och nattis!!!

Av Åsa - 6 oktober 2015 13:30

...morgon med älskade gubben innan jag for till lillprinsen. Ska ju vara med honom hela dagen. Han pratar på om att åka till husmannen (husvagnen). Godingen! Ha vill inte han nån blå jacka, den ska vara rosa...bestämd liten kille det här. Ätit pannkaka och nu myser vi till en film. Lite sova kan ju behövas för lillen när han inte är riktigt pigg. Ska kolla på Regnar köttbullar.

Av Åsa - 5 oktober 2015 23:47

..ge er ett tips! Till er som har katter och hundar....om ni ledsnat på att ha hår överallt, i sängen, på soffan, filtar osv. Ett enkelt tips är att när ni tvättar så släng i en skumgummi tvättlapp eller en bit av diskställs underlägg. Det gör att det mesta av hår fastnar där. Kan även slänga i en vid torktumling. Vips så har man blitt av med en hel del oönskad päls. Ett annat sätt är att använda en fönster skrapa och dra över lakan mm. Man vill ju inte bädda rent varje dag. Å våra pälsklingar vill ju vara där vi är, ellerhur??? En fuktig wettex trasa funkar alldeles utmärkt på mattor, säng mm om man inte har tillgång till annat. Tar bort mer än dammsugaren. Ville bara dela med mig av dessa tips då jag vet hur frustrerande det ofta är med hund/katthår överallt.

Ha det så gott!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards