Direktlänk till inlägg 21 november 2015

Laddaren till....

Av Åsa - 21 november 2015 01:25

...mobilen dog på jobbet. Suck! Vaknade strax efter 5 och insåg att det var lika bra att kliva upp. Väl hemma efter jobbet fixade jag kaffe och myste ner mig i soffan en stund. Sara kom strax efter nio och ville ha kaffe. Klockan tio lärade jag gå upp och kolla om gubben levde. Hör inte direkt till vanligheterna att han sover så länge. Hade ju lite å fixa innan jag skulle iväg till lillprinsen och barnvakta en stund. Sara hjälpte gubben och jag for.

Mys med Léon och sedan for jag, Sara, Martin, Malin och Léon till Sandviken och ombesiktade Citroënen. Käkade lite och sedan var vi på Rusta och ÖB. Blev nya hallmattor och lite annat jox.Hemma på Hofors igen så var jag på Brukääää och handlade, hann även med att slänga käft med goa Kjersti. Ser ut att bli nå skojsigt framöver. Kul att tjattra gamla minnen över öl. Hem och hade huset fullt. Fick ett ryck och fixade med stakarna i fönstren (tack Sara för hjälpen). Naturligtvis så var en lampa trasig till den som ska stå i vardagsrummet. Får fixa nya idag (lördag). Martin fixade käk åt oss. Bäddat rent och tvättat två maskiner har jag oxå hunnit med. Sedan blev det lite korsords lösning och lite tok med sång och dans i köket. Grannen blev glad när hon kom hem från jobbet och såg att jag satt upp stakarna. Det hade kliat länge i henne oxå. Blev väl lite fritt fram när jag drog igång. Hihi!

Kollat en stund på tvn med gubben när han kom hem från jobbet. Kände dock att jag hade svårt att jävla ögonen öppna så jag gick upp till vår underbara säng. Väl uppe så ser jag att ena lampan i staken i sovrummet var död. Ruckade lite på den och den lyste åt helvete för starkt. Blir till att köpa lampor till sen oxå då. Sånt ska liksom bara funka enligt mig.

I morgon tänkte jag eventuellt baka lite till. Bullar var det på tal om och nya rullrån. De jag gjorde på prov häromdagen är slut. Snart blir jag väl till att dra igång med godis tull jul oxå. Säger alltid att jag inte ska göra nåt, å i slut ändan så står vi där med allt möjligt godis nästan upp till knäna. Jag är ju lite tossig ibland. Fast jag gillar ju att hålla på med sånt oxå.

Gubben tyckte det var dags att pynta ölkylen oxå. Där blev det en rosa ledslinga. Han aja nog ha en till. En i en annan färg. Det hade han förut men ena gick sönder.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards