Alla inlägg under november 2015

Av Åsa - 14 november 2015 20:49

....inte direkt så trevlig. Sov 3 timmar ungefär. Sånt är livet. Hemma och myste med familjen hela dagen. Syrran Lena å Robert å Felicia kom på besök. Trevligt! Fick ett jättefint armband. Tack så mycket!!

Martin å Sara var hem å käkade schnitzel med pommes och goda såser. Mätt å belåten for jag till jobbet. Nu sitter vi och kollar på SÅ MYCKET BÄTTRE å myser. Härligt gäng.

Hittade ett par rosor som blommar nu i november. Helt jävla sjukt!

Av Åsa - 13 november 2015 23:18

....dagen å det påverkar mig negativt. Hamnade med arselet i soffan och sedan kom jag inte särskilt mycket längre. Myst mest hela dagen. Dock så påverkas min kropp oftast så när det blir grått och murrigt.

Gubben lagade maten som bestod av panerad fisk, potatis och remouladsås. Gott och mättande.

Han skjutsar Magnus till och från Borlänge på Liljan i kväll/natt. Det var nåt band som skulle spela där.

Mysig kväll på jobbet, dock så blir det till att lyssna på bilar som slirar och leker i natt verkar det som. Tur att jag/vi inte har något särskilt inplanerat i morgon på dagen jag och gubben.

Ha det bäst i fredags myset!!

Av Åsa - 12 november 2015 21:47

...gick bra. Huvudvärken motade med två Alvedon till frukost. Efter mötet gick jag Och bästa Kerstin och lunchade på Hanssons. Bakad potatis med skagenröra tog jag. Mumsfilibaba!! Efter det blev det lite inköp med gubben och en kaffe hos Eva, Pucko var också där.

Käkade korv å potatis å sås. Mys på soffan och sedan fick jag rycka ut och klämma lite på svärsonens knä. Lite jox innanför huden där. Fick ur lite tjockt "gammalt " blod och kokade ur såret. La om med alsolsprit och hoppas på att det drar ur lite jox. Annars blir det en sväng till doktorn.

Nu lite tv och en macka innan jag går till sängs.

Av Åsa - 11 november 2015 23:23

....här idag. Hon hjälpte mig med lite fönster putsning och sånt. Vi var även ner på Brukääää och handlade lite grejer till kvällens mat. Vi bestämde oss för att äta tagliatelle med baconröra. Slurp!! Köpte en blomma oxå. En sån där som aldrig dör. Är ju så dålig på att komma ihåg att vattna dem. Helst när blommorna står på lite undangömda ställen. Skönt att ha gardinerna bytta i alla fall. Nu är det bara till att putsa på staken haha, och invänta advent.

Har nog en förkylning på gång, huvudvärk och så kli i näsan med nysningar som resultat. Suck, men någon gång måste ju det vara min tur oxå.

Har sett sista delen av Modus ikväll. Attans vad bra den serien är, trattkantareller det kommer en fortsättning. Har även börjat kolla på Ängelby. Den verkar också passa mig, åtminstone just nu. I en annan fas i livet kanske jag inte gillat någon av dessa serier. Vem vet svaret på det??

Gubben sa nåt fyndigt vid matbordet idag: Knakar det när ett träd går av i skogen och ingen är där??? Hehe!! Grabben kontra med: Hur hittar du ut om du går vilse i en björkskog? Där finns ju inte en enda kotte att fråga......asgarvade gott gjorde vi kan jag lova. Sjuk humor och så gillar vi klurigheter.

Ha det bäst för nu ska jag sova lite och ladda upp inför pmöte i morgon. Jag hade sett fram emot att få ha en sovmorgon på min lediga dag. Ack vad jag bedrog mig. Helt enkelt sånt man får leva med!!

Av Åsa - 10 november 2015 23:39

...plocka och dona under dagen. Var ner på Brukääää en sväng och handlade, hämtade även ett paket. Ner till Eva på kaffe och där var det rust på gång. Hej å hå!!! Blir säkert jätte fint när det är klart.

Hem och surrade lite med grabbarna innan jag for till jobbet.

Har planerat att städa, putsa fönster och byta gardiner i morgon. Sara hade inget för sig då, hon skulle komma upp en sväng på förmiddagen. Kanske hon kan hjälpa mig lite då. Får se hur det ser ut i morgon.

Nu är det dags att sussa så jag orkar med morgondagen. Nattis på er alla!

Av Åsa - 10 november 2015 01:41

...man ligger på jobbet och inte kan sova....gaaaah!!! Försökt med allt möjligt nu å så vill jag vara social med gubben innan han far till jobbet imorgon (idag). Blir nog inte så trevlig tror jag. Får väl ta igen det på onsdag i stället. Då är vi ledig tillsammans på dagen i alla fall.

John Blund har totalt missat mig så det blir väl till att leta fram stekpanna och klappa till mignsjälv lite lagom hårt så jag slocknar. Tick tack....låter klockan och diskmaskinen slurpar på. Sånt man får leva med.

Av Åsa - 9 november 2015 15:23

...hos dotra, handlat, skickat gubben och dotra till jobbet. Hängt tvätten, städat badrummet och nu njuter jag under min filt med en kopp kaffe och nybakade pepparkakor som Mattias bakat. Luktar ljuvligt i köket.

Magnus hittade ett recept till revbensspjäll med julmust som vi lär testa till jul. Tänkte putsa fönster men jag har ju inte apparaten hemma. Får lov att göra det en annan dag. Har ett sug på att advents piffa lite i köket. Får lite mer lust att baka och så inför julen då.

Ha en fin kväll, min tillbringar jag på jobbet.

Av Åsa - 8 november 2015 23:09

...bra men hemma bäst. Efter en dag i bil och bilköer så var det gött att landa på soffan med gubben. Vi var in på Birsta på vägen hem. Lite ögonshopping å mån lite grej blev det. Käkade en räksallad och lillprinsen åt pannkaka. Malin valde kyckling i sin sallad.

När jag kommit hem fick jag ett ryck och började armsticka. Första gången och det var riktigt kul. Blir till att köpa några fler fleece filtar och göra en till filt. Denna gång ska jag sy ihop remsorna i stället för att knyta. Blir mer jobb men ett ännu bättre resultat. Skiiiit kul var det i alla fall. Blir till att jaga billiga filtar nu då. Hihi! Behövs ju typ 8 stycken minst.

Nu ska jag ta en smörgås och krypa ner i MIN härliga säng.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards