Alla inlägg under februari 2016

Av Åsa - 25 februari 2016 07:38

...och ljust ute. Blir en vacker dag tror jag. Myser ner mig vid tvn en stund. Det får man efter dålig sömn på jobbet. En natt till och sedan ledig helg. Gubben är också ledig. Kan bli någon tur ut i det vackra svenska vinterlandskapet. Var årstid har sin charm, å hur härligt är det nu när vi går mot ljusare tider?!? Underbart!

Ska väl försöka få lite gjort i syrummet, upp med hyllor, rita mönster och upp med en helkropps spegel. Vill ju hinna sy nåt också. Å det jag syr blir definitivt nåt åt mig själv. Det är ju så kul. Helst när man köper tyg för under hundra kronor till ett par träningsthigts. Häftigt tycker jag. Tyg är ju jäkligt dyrt att köpa annars.

Vovven kom viftande på svansen med glädje och mötte mig i hallen. Matte skulle klia och jolla lite tyckte han. Som tack fick jag en puss och en tass i handen. Kärlek åt fyrbentingen får man inte snåla på. För där får man villkorslös kärlek varje dag. Är ju helt underbart med fyrbenta vänner.

Har sån kli i huden nu när det är vinter, blir smått idiot ( värre än vanligt).

Av Åsa - 24 februari 2016 21:54

...vilken dag det varit. Skratt, sol och härlig utevistelse. Gubben fick komma till experter och fick domen "klassisk vaxpropp". Revaxör och fetvadd är hans nästa vän ett par dagar

Vovven var med när vi var ute med Léon, dotra, Pillan och lilla Ella. Han drog glatt Léon på boben. Plusgrader i solen, riktigt härligt.

Blev ett impuls köp idag. Tyg till ett par träningsthigts. Resår,betyg och frakt för hela 156 kr. Blir lite kul att gå långpromenad i egensydda träningsthigts. Vårliga färger och mönster. Kanske räcker till nå mer....

Av Åsa - 24 februari 2016 10:55

..har en medelålders gubbe i god vigör som behöver lite omvårdnad. Kan bli tal om fodervärd. Dilemmat är att han skakar på sin smått stela kropp, suckar och stönar....Han har vatten i örat!! Försökt med allt möjligt, så nu har jag ringt experterna och hoppas på snar bättring. Annars får nog det bli avlastning av något slag. Kan inte låta bli att fnissa när han håller på, dock är det ju en baksida på det också då jag riskerar att få allt för vältränade magmuskler. Hualigen, det är ju inte bra....fniss! Expertisen ska ringa strax efter 11. Halleluja, hoppas de kan hjälpa.

Hade tänkt att vi skulle ta en promenad i solen, en lite längre, vågar fan inte det då gubben hela tiden försöker få ut vattnet med headbangning och diverse okontrollerade rörelser. Suck! Tur att man har tålamod...or Not!

Kärleken övervinner allt sägs det, men faaaaan inte vatten i örat. Jäntan ringde nu och ville ha med oss på promenad. Hon erbjöd sig att sätta koppel på pappa så han kunde skaka bäst han ville och se ut som en hund.

Fick hjälp härom kvällen av Sara å sätta dekorplast på rums bordet. Blev riktigt nöjd. Bild nedan

Av Åsa - 23 februari 2016 20:51

...vilken jäkla eftermiddag. Farit runt som en tassa i Sandviken. Hur kul är set i värsta rusningstrafiken. Köer som fan sträcker sig genom hela stan.

Var in till syster Eva på hemvägen, lämnade snuttefilten. Hem och fixade lite. Krånglat med skrivaren....bläääääisch! Jag och skrivare är ingen bra kombination.

Nu lite slapp i soffan och förhoppningsvis så får jag titta på Badhotellet som startar idag. Lite charmig den serien.

Nu ska jag ta lite kaffe och ett bloss.

Av Åsa - 22 februari 2016 19:44

....med att varit i Sandviken med dotra, Léon och Mattias. Medan Mattias var och skrev prov var vi andra hos optikern, ögonshoppade på gallerian och var in på apoteket. Blev även en fika på Hansens.

Blev en tur in till Gävle på fynda textil, Maxi Ica och systemet åt gubben. Fixade självaktning på Ica.....hmmm.....åkte naturligtvis på avstämning. Ja ja, sånt är livet.

Nu lite farmen på 4an. Mätt efter lite tacos.

Av Åsa - 22 februari 2016 11:58

....jag längtar efter att få sova i min egna säng. Bläääääisch för jobb helg. Hunden jollar runt följer mig på toa, in i duschen, ja nästan överallt. Rasar snö och då är man mammas lilla chihuahua. Dock 45 kg tung. Nu får det banne mig bli slut på snön någon gång.

Väntar på Léon och Malin som ska hämta mig och Mattias. Ska in till optiker och skola i Sandviken. Jag är bara med som Léon sällskap. Kanske passar på att gå på Apoteket när vi ändå är i farten.

Hittade några gratis mönster på nätet. Nosh hade på någon Top och leggings. Kan ju ta och sy efter mönster en gång jag oxå å inte bara efter eget huvud.

Ha en fin dag för det tänker jag minsann ha.

Av Åsa - 21 februari 2016 08:54

...tuppen idag oxå. Hunnit varit ut på promenad med vovven. Lekt i snön med en tennisboll och ätit frukost. Pratat med älskade mamma och skickat mönstret på "sockorna" till henne. Hon skulle kolla om hon ville göra dem.

Pratade med gubben som jobbar. Skönt att höra hans röst. Så enkelt är det att det räcker för att få mig må bra. Har tagit medicin och även värktabletter. Lite sova blir det nu då jag som ni vet inte sover nå bra på jobbet. Tur att övriga huset sover och vovven är nöjd. Ingen som blir drabbad av att jag tjuvar mig lite vila för kropp och själ.

Ha en fiiiiiiin söndag! ?

Av Åsa - 20 februari 2016 22:14

...skön lördag. Blev så himla götta sugen så jag snodde ihop chokladbollar. Inte gjort många knop.

Hittade så fina sockor på nätet. Undras om någon kan göra sådana åt mig. Mamsen kan nog om jag hittar mönstret.

Ska glo en stund på tvn och sedan sova. Jobbar ju i natt.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards