Alla inlägg under februari 2016

Av Åsa - 20 februari 2016 08:36

.....och landat i soffan. Mattias snarkar och på tvn går dr Phil. Vovven som är såååå liten har rullat ihop sig med mig på soffan. Funderar på om jag ska göra kaffe och inta lite frukost. Tror det får vänta ett tag faktiskt. Blev någon kopp på jobbet med kollegan innan hemgång.

Just nu skulle någon kunna få beama upp mig och släppa ner mig någon annan stans. Kanske där det är sommar så man kan få fiska och vistas i naturen.

Skulle varit in med snuttefilten till syrran, men kommer inte till skott. Suck! Är ju liksom bara en och en halv mil dit. Fast det ska ju passa in med allt annat också. Dagarna bara springer iväg.

Tar en taktikvila och fixar lite frukost senare. Ska ju jobba till natten igen. Har fullt upp på mina lediga dagar till veckan. Ingen tid för avkoppling då, tar den nu istället. Man ska passa på när tillfället ges.

Se till att ta vara på nuet, man vet inte hur det ser ut om en timme. Ge varandra glädje i vardags lunket.

Av Åsa - 19 februari 2016 15:46

....vovve vill sitta i i knät. Bästa platsen och matte känner sig lite nedtryckt. Mysigt är det i alla fall. Blev en spontan hårfärgning idag. Nu är man mörk igen. Sånt som händer och fötter.

Sprätta hål i toppen jag sydde så den blir det till att göra nåt annat av. Bläääääisch!

Lillskrutten ringde och ville ha mig med till Jämtland till veckan. Har dock häcken full med en massa tider som ska passas och då blir det svårt att åka. Får bli en annan gång.

Nu lite antikrundan med gubben.

Av Åsa - 19 februari 2016 11:23

...blir kvar här. Det är svårt att lära en gammal kärring nå nytt. Hihi! Lillkråkan talade om för nono att han var jätteliten, så liten att nono måste leta efter den grejen som hamnat under soffan. Han var ju alldeles för liten för sånt. Haha, vilket charmtroll. Nu har han bestämt att han vill ha ett syskon en flicka. Alice ska hon heta sa han bestämt. Bara för mamman och pappan att jobba på det då. Stora funderingar hos en liten kille. Underbara unge.

Har släppt pattarna på lösdrift idag. Klappar gött när man springer i trappen. Sånt man får leva med.

Av Åsa - 19 februari 2016 10:21

....Nonomittilivet.blogg.se får se hur det går eller om jag komner tillbaka hit.

Av Åsa - 19 februari 2016 09:09

.....har kärringen klivit upp. Trött som få, men det får gå ändå. Kaffe slafsas in i huvudet i rask takt i hopp om en gnutta energi påslag. Hur ska jag fixa att göra det jag vill under dagen? Äsch, det är bara dyka in i verkligheten och få fart under fötterna.

Vovven gör mig sällskap på divanen medan jag hinkar i mig kaffe. Börjar dra i promenad nerven. Får se om höft och resten av kärringen får till en sån också. Är ju så härligt för knoppen.

På tvn rullar The real housewifes, livet som jag aldrig skulle vilja leva. Fast det är ju säkert charmigt åt dem som lever i det.

Nu ska jag hämta mig en påtår. Ha det bäst!

Av Åsa - 18 februari 2016 20:41

...Hanssons med bästa Kerstin efter pmötet. Gott och mysigt. Köpte med mig semlor hem. Lyxigt värre, dock så kostade de bara 10 kr styck för jag köpte gårdagens. Var inga som helst fel på dem.

Gjorde nötkötts gryta till kvällsmaten. Sara och Martin kom å käkade de också. Slurp så gott det var. Blev bara slut kvar. Hihi!

I morgon tänkte jag eventuellt hinna med att sy en tunika åt mig själv. Får se hur det går. Beror ju på vilket humör jag vaknar på och vilken tid jag anser mig att ha till det projektet.

Hur som helst så har jag nu landat/flutit ut i min härliga säng. Ska lyssna lite till på boken och sedan sova den ack så välbehövliga skönhetssömnen som man aldrig kan få nog av.

Ha det bäst å kram på er!

Av Åsa - 18 februari 2016 08:27

...Ner å jag har precis duschat. Lite kaffe in i skallen och sen är jag nog redo för ett pmöte. Eller hur det nu var?!?! Hmmm.... Bästa Kerstin ska hämta upp mig. Bor ju så nära så vi brukar turas om att ta bilen till sånt.

Vovven har varit ut och drog upp och lade sig med hussegubben igen. Det skulle jag också velat. Attans att det var möte idag åå min lediga dag. Somnade med ljudboken i öronen igår kväll. Helt väck när gubben kom och la sig. Vaknade till av hans snarkningar och plockade ur hörlurarna. Sånt som händer.

Ska leta fram en halsduk som värmer lite om nacken. Är lite kulen idag.

Ha det så gott och ta vara på det livet har att erbjuda.

Av Åsa - 17 februari 2016 20:08

....i sängen med min ovanliga höft. Slås av tanken med en ny röntgen, vad hittar de då? Inte så konstigt om de skulle hitta nå mer defekter på mitt skelett. Undras vad jag får för "dom" och vad man kan göra åt det. Hmmm, det visar sig det.

Nu ska jag lyssna på en bok. Funkar ju det oxå. Håller på med Färjan. Bra avkoppling och jag stänger ute allt annat. Kan behöva det ibland faktiskt. Allt som får det mindre rörigt i min annars så virriga skalle är bra.

Ni får ha det så bra och var rädd om varandra.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards