Direktlänk till inlägg 24 mars 2016

Ojojoj...

Av Åsa - 24 mars 2016 22:35

...gubben hade fått bly i skon på gasfoten idag. Snacka om att Sara fick sig en resa hon sent ska glömma. Skrattade så jag nästan storkna bredvid henne i baksätet på Skodan. Svordomarna haglade tätt ur limpsaxen på min älskade make, samtidigt som leendet lekte i ögonvrån. Kärlek åt den karl har jag i överflöd. Blev Borlänge, lager 157, TGR, Elenys (goda burgare) och Ikea.
Drog till Maxi Ica i Falun, handlade mat och lite påskgodis.

Väl hemma så blev det kaffe, välbehövligt, och uppackning av varor. Mattias hade börjat tukta äppelträden. Tack för det! Lillkråkan, min älskling, kom med sin mamma och pappa på besök. Han hade med sig en påskkärring som min mamma nålfiltat. Vi fick gravad lax av lillen också. Han hade med sig ett förstoringsglas och visade att man fick stooooora ögon. Han ville vara med morfar medan mamma och pappa åkte och handlade. Jag sa puss och hej och skulle åka till jobbet, lillen svarade, puss nono, jag å opar leka plattan vi. Hjärtat svämmar över när jag ser på lillprinsen. Underbara unge.

Jobbar sista natten sen ledig helg. Skönt att ha lite ledigt då jag tänkte fixa en hallonpaj a la mig och griljera skinka i morgon. Naturligtvis så ska jag ut på promenader också, helst varje dag om väder och tiden är på min sida. Kosta på mig en sovmorgon ska jag nog också göra. På lördag kommer Malin och Léon upp till oss, pappa Martin skulle iväg på annat. Myspys ska vi hinna med att ha tillsammans.

Ni som nu drar till Blåkulla i kväll får lov att klara er utan mig. Jobbar ju, och kom på att jag putsat och pimpat kvasten i onödan. Ni får väl ha det så djävulusiskt kul ändå. GLAD PÅSK!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se