Direktlänk till inlägg 31 mars 2016

Hej hopp...

Av Åsa - 31 mars 2016 23:06

....pill på sn....!! Vaken med tuppen idag på min lediga dag. Den dagen som jag tänkt mig en sovmorgon. Det sket sig kan jag säga. Satte på kaffe och slog ner arselet i soffan. Där blev jag sittandes ett bra tag. Så småningom vaknade gubben, kollade på tv en stund. Förberedde lite jox till kvällsmaten. Stekte köttfärs och fläskfilé i form av noisette (utbankad filé). Blev så småningom pizza med vitlök, lök, bacon, filé,köttfärs och ost. Göttigt värre!

Martin och Sara kom förbi och Martin skruvade på Volvon i garaget. Sara och jag ritade av mönster och jag började sy på min långa college tröja. Sara hjälpte mig med klippningen. Har lite pill kvar som dragkedja och fickor. Får bli en annan dag det.

Fick ringa 1177 och fråga om hur vi skulle göra med gubben. Troligen infektion i läppen. Fick order om att åka raka spåret ner på HC utan tid. (läkaren som sydde ihop honom i söndags sa att han skulle höra av dig om det blev nåt) På HC gick det undan, sköterskan kollade på läppen (hon vågade inte ta i den) och sprang efter doktorn. Herracillin hög dos 3 gånger om dagen i tio dagar. Förmodligen blir det bättre fort nu. Stackars gubben min.

Blev ingen träning/promenad idag. När vi var på väg så kom det världens hagelskur, tappade liksom suget då. Får bli en annan dag. Fick i alla fall golvet dammsuget på övervåningen. Alltid nåt..

Nu blir det till att slå en frivolt ner i sängen, klockan är ställd för att agera taxi i morgon. Sandviken klockan 8.30 så man lär väl upp med tuppen i morgon också. Nattis på er alla!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se