Alla inlägg under mars 2016

Av Åsa - 26 mars 2016 20:12

....promenad på ca 4,5 km med vovve, Sara och Martin. Vi mötte hussegubben vid jobbet. Upp på Hofors så älsklingen fick köpa lite öl. Sara fixade med overlocken. Tråd trädning på hög nivå. Hon kan göra det i sömnen hädanefter.

Kaffe med hembakta vaniljbullar och hallonmaräng paj blev det. Senare fixade jag kycklingfilé i ugn och ris. Smarrigt! Léon och mamma Malin kom och käkade. Malin slingade mitt hår och klippte till mig. Blev ju snygg och det hör inte till vanligheterna. Ny noppade och färgade ögonbryn. Tänk va lite kan göra mycket. Lillen har sjungit ta av dig skoooorna....för oss, charmtroll. De har precis åkt hem.

Nu blir det lite Leksands match på tvn. Heja Leksand!!!

Av Åsa - 26 mars 2016 08:39

...tyckte att det ringde på dörren, måste ha drömt. Kaffet är klart för ett bra tag sen, ska gå och hämta mig lite sånt och en frukost macka.

Höften har varit extremt jävlig på mig i natt. Har inte sovit särskilt bra. Fått i mig en dos med värktabletter nu så det kan bara bli bättre.

Var till dotra och svärsonen på lite gofika igår kväll. Lillprinsen talade om att pappa bara fått mask när de var och pimplade. Fick inte pappa någon fisk? Frågade jag, nä nä nä nä han fick bara mask kontrade lillen. Goplutten kommer hit till oss idag med mamma för pappa Martin ska iväg på annat. Vi ska nog ha lite påskäggs jakt och ta en promenad.

Ha det bäst!

Av Åsa - 25 mars 2016 11:29

...Sedan 04.45 i morse. Hunnit betalat räkningarna, alltid lika kul.....NOT! Varit ner på Brukääää och snott ihop en hallonmaräng paj efter eget huvud. Bild kommer senare om resultatet blir godkänt. Tar mig en kopp kaffe i väntan på att skalet ska svalna så jag kan ha i fyllning och sedan spritsa maräng. En snabb vända in i ugnen så marängen får färg, har ingen brännare. Får införskaffa mig en sån vid tillfälle eller kanske önska mig en i födelsedagspresent.

Kan bli en promenad om en stund också. Senare ska jag förbereda vilthjortskavs gratäng. Gubbens önskemål om mat blir uppfyllt idag. För min egen del så känns långfredagen redan lååååååång. Ha det bäst.

Av Åsa - 24 mars 2016 22:35

...gubben hade fått bly i skon på gasfoten idag. Snacka om att Sara fick sig en resa hon sent ska glömma. Skrattade så jag nästan storkna bredvid henne i baksätet på Skodan. Svordomarna haglade tätt ur limpsaxen på min älskade make, samtidigt som leendet lekte i ögonvrån. Kärlek åt den karl har jag i överflöd. Blev Borlänge, lager 157, TGR, Elenys (goda burgare) och Ikea.
Drog till Maxi Ica i Falun, handlade mat och lite påskgodis.

Väl hemma så blev det kaffe, välbehövligt, och uppackning av varor. Mattias hade börjat tukta äppelträden. Tack för det! Lillkråkan, min älskling, kom med sin mamma och pappa på besök. Han hade med sig en påskkärring som min mamma nålfiltat. Vi fick gravad lax av lillen också. Han hade med sig ett förstoringsglas och visade att man fick stooooora ögon. Han ville vara med morfar medan mamma och pappa åkte och handlade. Jag sa puss och hej och skulle åka till jobbet, lillen svarade, puss nono, jag å opar leka plattan vi. Hjärtat svämmar över när jag ser på lillprinsen. Underbara unge.

Jobbar sista natten sen ledig helg. Skönt att ha lite ledigt då jag tänkte fixa en hallonpaj a la mig och griljera skinka i morgon. Naturligtvis så ska jag ut på promenader också, helst varje dag om väder och tiden är på min sida. Kosta på mig en sovmorgon ska jag nog också göra. På lördag kommer Malin och Léon upp till oss, pappa Martin skulle iväg på annat. Myspys ska vi hinna med att ha tillsammans.

Ni som nu drar till Blåkulla i kväll får lov att klara er utan mig. Jobbar ju, och kom på att jag putsat och pimpat kvasten i onödan. Ni får väl ha det så djävulusiskt kul ändå. GLAD PÅSK!

Av Åsa - 24 mars 2016 11:19

...17 grader i solen och det är underbart. Kaffe och en rök på altanen i väntan på att Sara och Martin ska komma. Sedan drar vi till Borlänge.

Björnspår har siktats på Fjällberget. Nu har nalle vaknat. Varg har setts på flera håll. Tänk att vi får ha ett sånt varierande djurliv i vår natur. Härligt tycker jag med respekt för dem naturligtvis.

Nu ska kaffet drickas upp. Glad påsk!

Av Åsa - 23 mars 2016 14:24

...promenad på ca 4,5 km på förmiddagen. Hade kommit en bit ner på Robertsholms rakan med vovven då vi mötte Sara och Martin. Åkte med dem hem och började om från början med Sara och Rambo. Slask och blask var det, men skönt när det var gjort. Blöt om fötterna, tårna kändes som russin. Nygjort kaffe och tekakor blev det när vi kom hem. Mums!

Nu myser vi oss och håller lite koll på vad som händer i världen mellan varven. Kan inte annat än säga att det är en sjuk och grym värld vi lever i. Suck!

Av Åsa - 22 mars 2016 20:14

...del tekakor! Goda blev de också, jag sitter precis nu och mumsar på en med ost och paprika på.

Skrev ut ett gratis mönster på hipsters.(trosor). Test sydde dem av en stuvbit med muffins tyg som jag hade kvar. Kan nog få ut ett par till av det tyget. Dessa sydde jag med bred resår i midjan, nästa par ska jag nog ha tunn trosresår eller vik resår på. Måste ju prova sig fram.

Nu blir det lite tv och hockey innan jag går och lägger mig.

Av Åsa - 22 mars 2016 16:06

....in till Sandviken. Hamnade på ÖoB efter att ha varit på Willys. ÖoB hade fått in lösgodis påsar i storlek med dem som fanns när en annan var liten. Härligt med såna tycker jag, blir lätt att man överköper godis annars. Nu blev det en sån då vi inte ätit smågodis på evigheter. Lär ju bli mer handlat till helgen. Bör ju ha lite hemma om det dyker upp några små påskkärringar som vill ha lite godis.

Blev inget sytt, däremot ska jag baka lite tekakor när vi kommer hem. Lagomt att fixa degen medan maten går på spisen.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards