Alla inlägg under mars 2016

Av Åsa - 22 mars 2016 13:02

....det snöar ute idag också. Bläääääisch! Tröttmössan sitter långt ner och det är väl tur att man har öron så den inte glider ner totalt. Tror jag ska sy en sväng senare. Trosor och eventuellt kallingarna.

Ska in till Sandviken med Mattias en sväng och passar väl på att handla lite under tiden. Behöver ha hem lite torky bland annat.

Käkat toast till lunch, jag, gubben och vovven. Det var välbehövligt att få nåt i magen.

Fixat med deklarationen så det är klart åt både mig och gubben. Skönt att slippa det. Nu lite tv innan vi far mot Sandviken.

Av Åsa - 21 mars 2016 21:07

...nu är jag trött på lappmöglet som kommer ner från himlen. Visst är det väl så att den måste komma ner för att det ska bli vår, men va faaaaan nu räcker det. Hade ju hoppats på en promenad i morgon. Inte direkt kul det i blöta och slask.

Gubben och grabbarna kollar på nåt program från Borlänge på Discovery. Nåt om folkrace. Jag gick upp och kröp ner i sängen i sällskap med vovven. Skönt att få sova i sin egna säng efter tre nätter på jobbet. I nattsömn var kunde jag inte sova på grund av höften. Vid halv tre var jag på benen och plockade ir diskmaskinerna och dukade inför frukosten. Tog lite luft och bloss innan jag kröp ner i sängen igen. Hoppas på bättre sömn i natt.

Nu ska jag lyssna på boken och koppla bort omvärlden en stund.

Av Åsa - 21 mars 2016 16:35

....en citronmaräng paj som vi avnjöt med fin vaniljglass. Smaksatta marängen med hallon essens från bokmässan. Gott blev det. Dock lite lös i citron joxet. Blir nog bra den också nästa gång. Snön vräker ner och jag tänker inte göra nåt mer idag. Skulle vilja röra på mig men det kackar jag i idag då vädret visar sin tråkiga sida.

Har inte planerat nåt särskilt inför morgondagen, jag har pmöte på morgonkvisten men det visar sig hur det blir med det.

Nu ska jag ta lite kaffe och slå ner röven i soffan. Tror det var sömnmedel i pajen.

Av Åsa - 21 mars 2016 13:46

....sockorna idag. Jag är av den åsikten att det kan man göra varje dag, för alla har ju ett lika värde i mina ögon. Fint att många gör det, men jag väljer att fortsätta på mitt sätt att älska var och en för vad den är. Inte för för vad andra vill att den ska vara.

Lugn dag med gubben och grabbarna. Kan behövas ibland det också. Funderar på att testa göra en paj. Undras om gubben vill vara min försökskanin? Måste nog åka och handla lite nu. Så får det bli.

Av Åsa - 20 mars 2016 22:19

...har det varit idag. Blir så glad när dagarna kan få vara så. Myste ner mig med gubben när jag kom hem, sover ju så dåligt på jobbet. Sedan blev det en dusch och så fick jag förfrågan om en promenad. Blev en nätt prommis med Sara, Martin och Rambo. Vi gick 8 km, jätteskönt. De tyckte stundvis att jag hade eld i röven....hihi, kan ju vara mina gaser som antändes och hjälpte till. Hehe!! Hade värsta färgbomben på träningsthigtsen, ingen undgick nig min spiror. Stackars satar!!

Väl hemma igen gjorde jag fylld, baconlindad fläskytter filé med potatisgratäng och en fräsch sallad. Matlåda åt båda Martin och Sara blev det också. Göttigt värre.

Trevlig kväll på jobbet som nu avslutas med lite tv innan jag datear John Blund.

Av Åsa - 19 mars 2016 22:21

...en liten sovstund efter nattjobbet. Sovit sisådär på jobbet och då var det extra skönt att krypa ner bredvid gubben som snarkade så gott efter sitt nattskift. Vovven kom och värmde mina fötter.

Hann inte till svärmor då det blev sent uppvaknande för gubben. Åååå sedan blev det lite käk som bestod av utegrillade hamburgare, pommes och lökringar. Mums! Märta i magen blev vi alla.

Nu blir det kvällen på jobbet och lite tv innan John Blund kommer förbi. Ska faktiskt äta lite götta också som jag så sällan gör. Hoppas på lite sol i morgon så jag kan knata på en promenad.

Av Åsa - 19 mars 2016 06:52

...Nog lite trött och besviken hela bunten just nu känns det som. Allt är inte en dans på rosor alla gånger. Olika bud och jag sitter som vanligt mitt i. Äsch, vad gör det om hundra år? Inte ett skit, å inte i morgon heller....i morgon är en annan dag. Det är så man får försöka tackla irritation och sånt.

Väntar på avbyte efter nattskiftet. Kaffe utan mjölk slinker just nu ner lite sakta för att väcka kroppen och knoppen. Solen kikar fram och det ramlar ner små snöflingor i sakta mak från himlen.

Skulle vilja ta en promenad, vara lite kreativ och njuta av dagen. Får se vad som blir av. Vi ska väl iväg och gratta svärmor som fyller år idag. Skulle även ha varit till Hampus systersonen som fyllde i förrgår. Får se vad som hinns med.

Ha det bäst!

Av Åsa - 18 mars 2016 22:25

...humör vandrar genom kroppen på mig. Hoppas det ger med sig. Huvudvärk igen, suck! Troligen på grund av blåsten som varit idag. Tröttare än tröttast.

Gjorde fisk till kvällsmat. Lillprinsen var upp med påskris som de varit ut och plockat. Tur att jag köpte dun idag så jag kan fixa till riset i morgon. Lillhjärtat fick några jordgubbar och talade om att han nu kan säga rrrrrrr, förut var det mer ääääjjj i uttalet. Älskade unge, mitt hjärta blir alldeles varmt av hans närvaro. Det är väl grädden på moset i livet det, först barn och sedan barnbarn. Kärlek!!!

Nu ska jag ta och kurera huvudvärken. Natti på er alla.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards